| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Lidé, kteří se nám ztratí ze života

 Celkem 13 názorů.
 Nanad 
  • 

Vítej do klubu!!! 

(9.1.2004 11:17:17)
Paměť je potvora. Nedávno jsem pro vědeckou práci zpracovávala projekt týkající se malých sociálních skupin. Poté co jsem se s tím potrápila a projekt odevzala, jsem při velkém úklidu zjistila, že jsem ÚPLNĚ STEJNOU VĚC dělala před 12 lety jako ročníkovou práci při postgraduálním studiu. A JÁ SI TO NEPAMATOVALA!!! Ani jak se to dělá, ale, co je horší, vůbec ani to, že jsem na něčem podobném pracovala!
Neumím si to vysvětlit, dělala jsem to tenkrát skutečně sama, nic neopsala, a s papíry v ruce si tak trošilinku i něco vybavuju, ale předtím bych se nechala i zastřelit s přísahou, že já jsem ještě skutečně nikdy...
Měla jsem tenkrát pocit, že jsem snad na léčení, ale známá psycholožka mi tvrdila, že je to neormální a že to prožívají všichni...
Tak vítej do klubu!!!!
 Ce 
  • 

Re: Vítej do klubu!!! 

(12.1.2004 21:06:19)
Díky. díky! Já myslela, že tohle se může stát jenom mně! Jdu s váma do klubu, dámy. Jo a myslíte, že je pravda to, že až budeme starý babky, že si zase vzpomeneme na tyhle úžasný dávno zapomenutý příhody a životní etapy? Fakt se těším na ty objevy :-)) Tak pááá
 x 
  • 

Pro Kláru 

(10.1.2004 18:43:42)
Článek, je nudný a nezajímavý.Nechápu proč to tu je.
 y 
  • 

Re: Pro Kláru 

(10.1.2004 19:04:10)
Jsi nudný a nezajímavý, nechápu, proč tu jsi.

Nikdo tě nenutí to číst.
 Z 
  • 

Re: Re: Pro Kláru 

(11.1.2004 22:46:32)
X je mimo
Y boduje (:-)))
 Trinity 
  • 

Re: Re: Re: Pro Kláru 

(12.1.2004 11:20:35)
Ahoj Klaro, me se clanek libil. Musim ti pogratulovat, ze zijes soucasnosti a uzivas si co zijes. Tohle opavdu malo lidi dovede. Je to velice osvobozujici. Uzivej si tedy zivota a napis, jak to dopadlo :-)) T.
 Nanyna, dcera 9let 


Re: Re: Re: Re: Pro Kláru 

(13.1.2004 8:29:24)
Ahoj Kláro,
článek mě dostával pomalu do těžké nostalgie, jak to všechno utíká a my zapomínáme, ovšem ten závěr mě zase dostal zpátky do přítomnosti :-).
Hezké a milé!
 disk1 


Re: Re: Re: Re: Re: Pro Kláru 

(16.1.2004 13:27:51)
Ahoj Kláro.
dnes jsem si přečetl tvůj článek a musím souhlasit s ostatními, protože byl napsán velmi poutavě a zajímavě. Myslím, že se něco podobného stane během života každému. Prostě každého občas někdo zaujme tak, že se mu vzpomínky na něho vracejí, ať více či méně. Ale málokdy se ta druhá strana o tom dozví. Ty jsi jedna z vyjímek. V tom je to pro tebe překvapivé a zvláštní. Na druhou stranu nevím, jestli bych chtěl to samé udělat i já, protože hezká vzpomínka je více než zklamání v realitě.

JV (virsl@email.cz)
 Jitka 
  • 

Lide se neztraceji,dokud neumrou..existuji,jen je tezke najit je ve spravnou chvili... 

(18.1.2004 11:48:15)
Klarko,napsala jsem Ti do hlavniho fora..doufam,ze si to prectes nejen Ty,ale treba i ostatni!!!Pa pa Jitunka
 Snehurka 
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Kláru 

(8.4.2004 16:22:00)
Ja podobnou cestou hledam kamarada, ktereho jsem videla naposledy pred deseti lety. Vzdy nejakou nahodou se po nekolika letech o nem neco dozvim, ale kontakt na nej stale sehnat nemuzu. Vim jen, ze se odstehoval z Roudnice nad Labem, kde chodil do skoly a na gymnazium, ze se brzy ozenil a vic nic. I kdyz uz davno nejsem Snehurka (a nemam to za zle ani jemu, ani sobe, proste jsme pokracovali kazdy jinam), rada bych mu povedela, ze mam 5leteho Smudlu, ze si na nej obcas vzpomenu a ze bych rada vedela, jestli se mu zije dobre.
 Jitunka 
  • 

Pro Klarku 

(18.1.2004 11:40:27)
Ahojky Klarko a ostatni..
Mozna,ze uz toto cist nebudes,ale treba...
Moc hezky clanek,nasla jsem v nem kapku sebe a vlastne jsem spise v te roli toho kluka..uz 5 let hledam kluka,ktery mi v hlave utkvel..Take jsem ho hledala pres net a mela jsem pro nej letacky a kazde prazdniny jsem se ptala znamych lidi,zda ho neznaji...a nic...Tak moc si preji ho potkat a rici mu,ze jsem dokazala to co on!!!Na druhou stranu se v hloubce sve duse bojim,ze by si me nepamatoval tak,jako Ty si nepamatujes kluka z tanecnich..
Mam ho ulozenyho v pameti a myslim,ze bych ho i poznala po 10 letech...
Take jsem rada,ze nejsem jedina,ktera by chtela potkat lidi,kteri uz jednou do meho zivota vstoupili.Pises,ze je skoda ,ze si nevedes denik...Je mi 23 let a to ze si vedu denicek!!!Jsem se priznala az pred dvemi -tremi lety,kdy me "tatinek" rekl,ze to je obdivuhodne a at v tom pokracuji dal...den co den,jiz od 17 let!!si pisu "svou knihu zivota"(mam celkem 18 tlustych sesitu)!!Je pravda,ze kdyz me chytne vzpominkova,nalistuji jakykoliv datum a prectu si,co se udalo...Ten den se vybavi behem chvilinky...Mam je zavreny pod zamkem,kdyby se mi stratili,asi bych se zblaznila-ztratila bych se..Ja jsem to telo,ktere chodi po svete,uci se jak zit,jak zvladat nastrahy,trapeni,radosti ci lasku,ale me myslenky,skutecny cit a to ostatni...je v tech sesitech...Mej se Klarko krasne,LIDI SE NESTRACI Z NASICH ZIVOTU,POKUD NEUMROU....JINAK JSOU TADY,JEN JE TEZKE JE ZNOVU NAJIT VE SPRAVNOU CHVILI...!!!
 aanitaa+Laurika01/05 


Re: Pro Klarku 

(12.12.2009 22:51:59)
ja len, že nesúhlasím s tým, že "LIDI SE NESTRACI Z NASICH ZIVOTU,POKUD NEUMROU...." .....
ale inak som sa v hlavnom článku našla aj ja
 EditaMT 


i já... 

(13.12.2009 9:34:43)
tak jo... to znám....

Romantika jako kráva a já jsem ztracená... totálně ztracená a prostě nevím......

"Editkoooo"..... a muž se ke mně vrhá a já zbaběle nahodím úsměv a říkám - jééééé Tebe jsem tááák dlouho neviděla a jen zoufale čekám, zda se onen zahloubá a vrhne na mně podezíravý kukuč - snad , že to tak dávno není.... no a pak se přihlouple směji a chytám se každého slova a jen doufám, že snad ukápne něco z minulosti abych se já sklerooooza chytla - prostě to znám...

Tak přeji štastné shledání,jestli nějaké bude...
třeba je to ten z osudových - sedm let hledání - hmm - chlap - hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;-)

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.