| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Není hra jako hra

 Celkem 4 názorů.
 miminko 
  • 

neni hra jako hra 

(9.3.2004 12:17:08)
tento članek se mi velmi lýbyl.
 Syn 
  • 

Dědek gambler 

(12.3.2006 13:16:56)
Chtěl bych říct,že problém gamblerství není problémem jen mládeže.Je mi 40 let a po smrti mé matky si můj otec našel přítelkyni,která občas hodila do automatu nějakou korunu. Měla to pod kontrolou a automaty hrála vyloženě pro zábavu.Můj otec se jen díval (asi půl roku),do doby,než vyhrála JACKPOT asi 10000kč.Od tohoto "úspěchu" začal přihazovat taky.Za 2 roky přihodil chatu za další půlrok byt.Vykašlal se na všechny ka marády a hlavně na své vnuky.Jediný kontakt,který udržuje se mnou je tehdy,když potřebuje na chleba a to je 1 až 2dny po důchodu.Zkoušeli jsme ho uvrtat do ambulantní psych.léčby.Tam sice docházel,ale nezměnilo se vůbec nic.Otci je téměř 70 let a já ztrácím poslední naději,že se to někdy změní.Můj bratr s ním úplně přerušil kontakt.Taky má napůjčované peníze od neseriozních firem,které ho uhání o splátky.On si z toho ale nic nedělá.Jako syn cítím povinnost ho z toho nějak dostat.Jde to vůbec?Napište,prosím své zkušenosti.Dík.
 srdce 
  • 

Re: Dědek gambler 

(14.4.2007 21:09:49)
nevim presne jak ti pomoci ale zaklad je rodina a pravo na zivotni silu a tu uz ztratil na vyleceni mu musite pomoci vsihni kteri jste nepresali verit.
 vyléčený pacient 
  • 

kdo nezažil nepochopí 

(23.2.2010 0:23:30)
zdravím,gamblerství je opravdu velký problém a jak jsem napsal,kdo nezažil,nepochopí,je v článku správně napsané,že se z toho člověk nemůže dostat sám.Anebo jinak,může se z toho dostat sám,ale jen na nějaký čas,protože je stoprocentní,že se zase to pokušení ozve.A právě proto jsou na místě léčebny,které učí člověka co dělat v takových situacích.Kdo říká,že léčebny jsou k ničemu,tak s tím nemůžu souhlasit.A je tady ještě jedna věc,kdo chce skutečně přestat,tak se to dá zvládnout,není to uplně jednoduché,rozhodně je zapotřebí solidní motivace.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.