| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Není hra jako hra

 Příspěvky 14 z 4 
vyléčený pacient
  • 
23.2.2010 0:23:30
zdravím,gamblerství je opravdu velký problém a jak jsem napsal,kdo nezažil,nepochopí,je v článku správně napsané,že se z toho člověk nemůže dostat sám.Anebo jinak,může se z toho dostat sám,ale jen na nějaký čas,protože je stoprocentní,že se zase to pokušení ozve.A právě proto jsou na místě léčebny,které učí člověka co dělat v takových situacích.Kdo říká,že léčebny jsou k ničemu,tak s tím nemůžu souhlasit.A je tady ještě jedna věc,kdo chce skutečně přestat,tak se to dá zvládnout,není to uplně jednoduché,rozhodně je zapotřebí solidní motivace.
srdce
  • 
14.4.2007 21:09:49
nevim presne jak ti pomoci ale zaklad je rodina a pravo na zivotni silu a tu uz ztratil na vyleceni mu musite pomoci vsihni kteri jste nepresali verit.
Syn
  • 
12.3.2006 13:16:56
Chtěl bych říct,že problém gamblerství není problémem jen mládeže.Je mi 40 let a po smrti mé matky si můj otec našel přítelkyni,která občas hodila do automatu nějakou korunu. Měla to pod kontrolou a automaty hrála vyloženě pro zábavu.Můj otec se jen díval (asi půl roku),do doby,než vyhrála JACKPOT asi 10000kč.Od tohoto "úspěchu" začal přihazovat taky.Za 2 roky přihodil chatu za další půlrok byt.Vykašlal se na všechny ka marády a hlavně na své vnuky.Jediný kontakt,který udržuje se mnou je tehdy,když potřebuje na chleba a to je 1 až 2dny po důchodu.Zkoušeli jsme ho uvrtat do ambulantní psych.léčby.Tam sice docházel,ale nezměnilo se vůbec nic.Otci je téměř 70 let a já ztrácím poslední naději,že se to někdy změní.Můj bratr s ním úplně přerušil kontakt.Taky má napůjčované peníze od neseriozních firem,které ho uhání o splátky.On si z toho ale nic nedělá.Jako syn cítím povinnost ho z toho nějak dostat.Jde to vůbec?Napište,prosím své zkušenosti.Dík.
miminko
  • 
9.3.2004 12:17:08
tento članek se mi velmi lýbyl.
 Příspěvky 14 z 4 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.