| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 21679  [Dalších 21649 >>]
MacinaV 32133

*

31.8.2006 22:26:33
Teda holky, buďte rády, že manžové jsou pryč jen na tak krátkou dobu. Co mám říkat já, já už jsem bez manži 14 dní a ješte 3,5 měsíce budu. začíná mi to lézt na mozek.

Teda, už aby zatopili. já totálně mrznu, jak asi musí být malému. A to je ještě jeho dobrým zvykem se v noci totálně odkopat a spát nepřikrytý, ráno je totálně zmrzlý. vůbec nevím, co s ním.
Leňuli 33023

Re: Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:23:55
Jani ,
to jsou krásný jména :-)

Ditko ,
to je přsný - UJIŠŤUJE SE , ŽE HO TAM MÁ :-))))

Zendysko ,
blahopřeji k reparátu , vzpoměla jsem si na spolužačku , ta dělala taky reparoš s matiky , druhý rok z češtiny no a dnes sedí na vysoké židli v KB !

Mám metrovou hromadu prádla na žehlení , dívám se na ní , ona kouká na mě a nevím , kdy se do ní půstím ji vyžehlit ,bééééééééééé

Lily , Jani ,
jakou řečí doma mluvíte ?
Lily+Eliska06,Adelka09 44853

Re: Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:21:52
Jani, dekuju moc, moc si preju,aby to vyslo...Jen ta cestina bude asi pro manzilka problem,ale ma prece doma ucitelku jazyku,tak to snad nejak zvladnem:).Hihi.Tady by vsechny cizince nejradeji uplne separovali...V porodnici jsme meli dokonce svuj cizinecky pokoj a bydlime asi v jakymsi cizineckym ghettu...a to se tady porad mluvi o integraci...
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:17:39
Mě by se dvě jména taky líbily. Zcela vážně jsem uvažovala, že to bude Marie Anna ( jako Meryen )Marie po manželový mamince a Anna po mojí babičce. Ale pak jsem si řekla, že bych jí tím spíš zadělala na spoustu problémů. Tak je to jen Mařka. Tak jí tu Annu asi dám jako druhé jméno ke křtinám ( jestli mi jí teda pokřtí)

Maruška si taky šahá na pipku a nejradši taky když je pokaděná, to pak nevím, co mám chytat dřív, poňáč je schopná si ještě nohama zajet do tý pokaděný plíny :o)) ale spíš je to náhoda, nemá za co tahat, tak jí to nebaví :o))
Jana, 32271

Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:16:31
Zendyska ja jsem taky byla minuly tyden bez manzela a jak se mi styskalo ;-))
Jezis chudak Linda reparat to dokaze celkem zkazit prazdniny. No hlavne ze se zadarilo!
Jana, 32271

Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:11:15
Lily souhlasim s tebou vsude dobre doma nejlip. Tak ti do budoucna preju at se tu manzelovi libi! to je hrozne dulezity a bohuzel Cesi nejsou v vetsine k cizincum moc vstricny. I kdyz jak uz jsme se tu bavily v Rakousku to taky neni zadna slava.
Jana, 32271

Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:06:15
Tak mam obe chrchlatka uspany, vyrizeny maily a precteny prispevky :-)))

Lenuli tak to Martinkovi gratuluju k nejzasadnejsimu objevu kazdeho muze ;-)))
Z rezignace na zdravou stravu si nic nedelej nejsme na tom lip. Kdyz ja si vzpomenu jak jsem vyvarela podle receptu z Betynky, kupovala vselike zrni a zdrave oleje atd..samozdrejme mi nic z toho nejedla a neji skoro nic dodnes.Michelle by mohla prezivat na spagetach pizze a cerealiich (tech sladkych) s mlikem a byla by uplne spokojena, zapijic to Jupikem nejlip s prichuti coly :-(
Madlatko svetly je, ale blondyna z ni asi nebude, spis je do zrz ;-))
Ale uz se nam asi kompletne vybarvily oci a ma je svete div se uplne stejny jako Michelle. Mama rikala, ze maj barvu po jejim tatinkovi, ktereho jsem bohuzel nepoznala.

Gratuluju vsem ke krtinam :-))

Nase holky maji obe dve jmena. Ale jenom v americkych rodnych listech ( Michelle Boots a Madeline Nicole)
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:05:52
Leňuli já jsem taky sama. Na jednu stranu děsná pohoda. Nikdo nechce žrát, můžu sedět u PC klidně do rána, můžu koukat v TV na co chci a jak dlouho chci, ale na druhou stranu mi je tu docela smutno. Manžel je u táty na baráku a dělaj sřechu, tak už se těším až dorazí, týden je přeci jen dlouhá doba. Za deset let to bude možná skvělý, ale ne rok po svatbě :o))
Jo a teď už se můžu přiznat, Linda udělala reparát z matematiky, tak šly s holkama zapařit. U nich ho dělalo asi 7 lidí. Ta jejich profesorka je hroznej úchyl. A jestli je Linda v matice po mě, tak to je vražedná kombinace :o))
Martina_K a Ondrášek 37865

Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:04:32
Káji, manžel si asi taky nezvykl na miminko, když je doma, musím mu neustále připomínat, aby mluvil tiše, stlumil si televizi a vůbec, příliš nehlučel. Na začátku to ani tak nevadilo, to malý spal všude i při hluku, ale teď už při každým hlasitějším zvuku se budí :-(.

Lily, kdyby mi někdo krmil Ondru něčím, s čím nesouhlasím, zuřila bych pořádně. Navíc, já mu nechci dávat zatím nic kromě MM, dokud bude alespoň průměrně prospívat. No, bohužel nás to taky čeká, mamka mu vždycky říká, co všechno dobrého mu koupí... , ale bydlí daleko, takže to moc často asi nebude moct realizovat. Naštěstí.

Srazík byl fajn, ale je fakt, že to leze do peněz :-(. Zendýsko, taky jsem si po večeři dala půlku čokolády. Asi už jsem závislá. Byla dvěstěgramová, takže vlastně celou normální :-(. A zítra jedeme na svatbu. Třídenní!

Holky, co máte chlapečky, chci se zeptat, jestli jste zkoušely přetahovat předkožku. Mamka s babičkou mi pořád říkají, že se to musí, já to zatím neplánuji, ale zkusila jsem to, a vůbec by to ani nešlo, ani trochu se to nepovoluje (ani ve vodě nebo po namazání). Nevím, jestli je to v tomto věku normální a změní se to nebo ne.

Brunko, kde Vy teďka jste? Říkala jsi, že v Anglii nebo si to pletu?
Lily+Eliska06,Adelka09 44853

Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:02:30
Zendysko, me se sem teda vubec nechtelo...Ac jsem celkem kosmopolitni,za studia jsem jezdila v lete na brigady do Spanelska...Tam to bylo super,a i presto se mi vzdycky koncem srpna uz strasne chtelo domu:).A jak jsem delala za barem a vysypavala popelniky(jsem nekurak)mela jsem strasnou chut na nudle s makem:).Navic jsem studovala Aj a Sj a delala trochu Ij a Fj a NJ jsem zamerne nechavala lezet, fuj,prisla mi jako zvuk rezani pilou...A bum..potkala jsem svyho soucasnyho manzela,ktery je persan,ale bohuzel zije uz nejakou dobu tady...Vahala jsem...Ale co laska vsechno dokaze...Ted slysim to rezani pilou kazdy den:(.Jesteze to mam do CB kousek a hlavni stesti,ze je tahle diskuze, tak jsem aspon s vama v kontaktu,za to jsem fakt moc rada!
Ale nafurt tu bejt nechci.Podarilo se mi presvedcit manzela a planujeme presidleni do CR,huraaa.Jojo, vsude dobre,doma nejlip:).
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 21679  [Dalších 21649 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.