| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 21679  [Dalších 21659 >>]
Jana, 32271

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:49:47
Tinigrifi jasne pridej se . Ja mam taky tu a tam depku. Spis teda kvuli moji starsi cacorce. Clovek se vzdycky nekde vypovida a je mu lip.

Macino 3,5 mesice to je dost to nezavidim. Jak rikam, ja jsem byla nesva i z toho tydne.

Lili ja mela v US na lednici obrazky Prahy a na policce ceskou vlajku - nekecam ;-))
Ale byt vama, tak je tam fakt nevesim :o0
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:47:28
Mě se to nějak seká, doufám, že to nezdechne. Já těď koukala do tabulky miminek a tak jsem si vzpoměla, jak jsme na ně čekaly a modlily se, aby už byli venku. Docela ráda bych si přečetla diskuzi z doby, když jsme měly těsně před porodem. Jak už jsme se nemohly dočkat, já měla vlastně rodit skoro jako poslední a bála jsem se, že v tom zůstanu sama. Tady už jste se bavily jak papáte, přebalujete a tak a já furt s tím pupanem. No nakonec jsem porodila přesně v den termínu, tak jsem byla spokojená.

Jo a dík za gratulace za Lindu, ani nevíte jaký mi spadl šutrák ze srdce :o))
Leňuli 33023

Re:

31.8.2006 22:43:26
Předkožka ,
pokaždé lehce , spíš v rámci čistoty, při umývání kůžičku stahuju. Dělám to od narození a zatím žádná změna , nebolí ho to a možná je mu to i příjemný :-)
. Dr. taky říkala , ať s tím nic nedělám a pak ve 3 letech na kontrole bude chtít ukázat , jak si malej umí přetáhnout předkožku ......


tinigrifi
jasně , že se můžeš přidat , je to veřejný a čím víc bab , tím líp a více hlav , víc ví :-)))
Jana, 32271

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:42:22
Zendysko Linda je asi taky pekny pero co?:-)))))))

Ja jsem taky zakorenena tady. Jsme jednou takhle jeli tou prerii v Texasu, me na mysl prislo Kde domov muj a i slzicka mi ukapla. To bych si vzivote nepomyslela, ze me rozbreci statni hymna

Lenuli my mluvime anglicky. S. cesky umi velmi malo, ale snazi se (moc mu to teda nejde)
Lily+Eliska06,Adelka09 44853

Re: nová mamka

31.8.2006 22:41:38
Tinigrifi, tak to ja mam tady v Rakousku depky porad.A nemam se s kym radit,tak vzdycky vsechno resim tady, at zije takhle diskuze, huraaaa!Na vylet lakam uz manzela pekne dlouho,ale nechce se mu,je to lenoch,nejradej travi volno cucenim na TV.
No,a prestoze kazdy travime vecery po svem,ja u PC a on v obejvaku u TV, tak kdyz neni doma,jsem strasne nesva a je mi smutno..i kdyz to vpodstate velky rozdil neni:).
Zendysko,ja jsem taky hroznej vlastenec, vubec nechapu,co tady delam:).Kazdej den se sebe ptam:).Nastesti posloucham pres PC cesky radio a jezdim domu tak jednou za mesic na tyden az dva:).To mi hned za hranicema poskakuje srdicko,kdyz vidim cesky kravicky se past:).Uz jsem si tady na balkon chtela povesit ceskou vlajku,ale manzel by si tam dal pak i iranskou a na to neni nejak zrovna vhodna doba...
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:37:09
Macino, to seš fakt statečná, já bych asi nepřežila. Ale co máš dělat, viď ? asi ti nic jiného nezbývá. Nějak nejsem v obraze, jel za prací ? a nemůžeš jet s ním ? Je to hrozně smutný, když takovou dobu malýho neuvidí, to o moc příjde, ne ?
Lily+Eliska06,Adelka09 44853

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:33:01
Tak vsem objevitelum gratuluju k objevum, nase Ela zatim pipku neobjevila,hihi,zato se pri prebalovani krouti jak zizala,nadzvednu ji nohy,ze ji prebalima a ona se rukama zapre a otoci se na bricho...Celkem fuska.
Taky gratulace Linde k reparatu!

Lenuli, ...Mno..Ja s Eliskou mluvim cesky, manzel s ni mluvi persky a ja a manzel spolu mluvime nemecky, ale takovou nasi upravenou podobou:).Neni to rodny jazyk ani jednoho z nas, tak jsme si jaksi utvorili nemcinu svoji vlastni...Kazdy den si rikam,chudak holka,jestli ta z toho neco pochyti...Mozna bude mluvit dyl nez ostatni deti, uvidime.Zatim jen vresti a rika maximalne aaaaaaaaaaaha a jeeeeeeeeeeeee...
Tini+Miky06+Berný08+Eli13 45667

nová mamka

31.8.2006 22:31:00
Čau mamči,
myslíte, že bych se k vám mohla připojit do diskuze? Už vás pár dní čtu a jste mi moc sympatické :-)Mám v březnu narozeného chlapečka Mikyho...Poslední dva dny mě chytla nějaká depka, nějak to mě všechno padá, jak to zvládáte vy? Po porodu jsem byla v pohodě, spíš v úplné euforii a teď tohle. Snad se z toho nějak vyhrabu. Zítra jedeme s manželem a malým na výlet, tak snad mi to pomůže...
Jana, 32271

Re: Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:28:05
Michelle ma to druhy jmeno taky po prababicce;-)) Ja jsem jim tady nechtela delat vic problemu se jmenem nez uz budou mit. Uz takhle vsude budou muset rikat jak se to pise. takze si myslim, ze i tak nam mozna budou spilat. No ale kdyz vam reknu, ze Seanovi naverhy na jmena by- ly napr. Kira, Esmeralda, Zoe a na dalsi hruzy uz jsem asi zapomnela, tak jeste nedopadly tak spatne.

Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 22:28:05
Jani, jestli si myslíš, že měla zkažený prázdniny, tak to se hluboce pleteš. Ona je hroznej bohém a učila se jedno odpol. se spolužačkou a 2x byla ve škole za tou profesorkou. A když jsem se jí den předem ptala jestli se bojí, tak na mě čuměla jak na debila, čeho, že se jako má bát. To přeci udělá, ne ?

Holky já jsem možná magor, ale já jsem u nás v čechách hrozně ráda. Já když vyjedu za hranice, tak se po týdnu neskutečně těším domu. Ještě tak to jde třeba v Itálii, nebo někde tady kolem, ale já byla s bráchou u strejdy v Izraeli a i když tam bylo nádherně, tak už jsem se nemohla dočkat až se vrátím a uvidím ta naše červený střechy a zelený lesy. Tam nic takovýho není :o)) Je to úplně jiná kultura, jinej styl života a neumím si představit, že bych tam měla žít
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 21679  [Dalších 21659 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.