| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Zařizujeme byt a dům

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 14757  [Dalších 14717 >>]
Cimbur 64764
28.7.2025 9:47:57
Máme dvě. Jednu přímo v kuchyni, druhou ve spíži. Mají svoje pravidla.
Vzadu je maso, uvařené jídlo v krabičkách, hotový zeleninový salát, pomazánka, vejce, pivo a některé hodně trvanlivé potraviny.
Vpředu je otevřené mléko, máslo,sýry, další mléčné výrobky, otevřené okurky atd. a veškerá čerstvá zelenina.
Anadar 27930
28.7.2025 8:59:36
No, mám jednu. Ale na chalupě hned dvě. A ta druhá je na nápoje a melouny.
Ale od podzimu do jara používám doma vstupní verandu jako pobočnou lednici pro napoje, uvařené jídlo,zeleninu a tak podobně. Nakupuji potraviny hodně na víkend a vzápětí je zpracuji,přes týden lednice stačí. Hororem jsou letní dorty,kdy musím vyprázdnit to patro lednice s načatými marmoškami,sójovkou a hořčicí.
Běžná lednice mi tedy jakž takž stačí.
Stáňa * 7932
26.7.2025 21:18:45
Myterious, úplně chápu.
My měli oslavu dnes, bylo nás 11 a ještě jsem vařila na příštích několik dní pro syna.
Ve druhé ledničce byl dort, plech s tvarohovým koláčem, velká místa těstovinového salátu, alkohol na vychlazení a hrnce s jídlem.
Od všechno zbylo, takže je i teď skoro plná.
Mysterious 68746
26.7.2025 17:30:48
Bouřko, mě si můžeš zařadit mezi ty, kdo mají ledničky dvě. Jsme sice (teoreticky) jen dva, ale pořád u nás někdo jí, máme dohromady s manželem (já 3 a on 2 děti) 5 dětí a 6 vnoučat, takže vařím taky neustále. Druhou lednici máme v garáži, původně pro případ větších akcí, ale je zaplá pořád, protože jsem samozřejmě naplnila i mrazák. A i na ty velké akce, kdy se nás sejde teď už 17 lidí, jsou dvě ledničky tak tak - dělám obvykle dva dorty, několik táců chlebíčků, naložím maso, saláty, a mám co dělat, abych to do ledniček naskládala.
K_at 121378
26.7.2025 8:22:00
Bouřko, kup. Pokud to je takový problém, a vaříš převážně ty. Tak je to určitě úplně praktická a důležitá věc.
Velšice 92803
26.7.2025 7:58:21
Mám jednu lednici. Největší problém mám s melounem. Ten nikdy nekupuji celý, aby byl kam dát. V zimě hodně využívám parapet za oknem :)
Bouřka 7675
25.7.2025 20:19:59
Martino, nějaká obyčejná autochladnička by mohla pomoct 🤔 Většinou je problém po nákupu, ale pak se to v rámci možností uvolní. Se vykašlu na chlapa a pořídím si ji k narozeninám, někam ji už strčím.
Bouřka 7675
25.7.2025 20:01:20
Vítr, Liebherr byla moje první, vydržela dlouho, ale pak jí odešel kompresor. Sice už by nám dlouho nestačila, byla menší, kupovala jsem ji do singl domácnosti, ale jako druhá by byla skvělá.
Rozkládací sedací soupravy na Favi.cz - největší výběr
Blanče 42184
25.7.2025 18:46:57
Fern něco takovýho máme taky, spotřeba je překvapivě na pohodu, je to napojený na vodovodní řad a icemaker si vodu tahá přímo z vodovodu. Ale jsou to teda dvoje dveře vedle sebe, jakoby mrazák a ledneice stojící vedle sebe, šířku to má tak ?metr? Žila jsem v domění, že "americká" je název právě pro ten typ, co nemá chladničku a mrazák nad sebeou ale vedle sebe.
TaJ 81121
25.7.2025 12:17:42
Knedli, nevím, nenáročná..., všichni v té lednici i mrazáku máme i různé svoje pochutinky, jinak vždycky tam jsou vejce, máslo, různé sýry, šunky, jogurty, tvarohy, smetana, mléko, šťáva, džus, kečup, Tatarka, majolka, marmeláda, listové těsto, bramborové noky a další věci, mrazáku nějaké maso, mražená zelenina, hranolky, nanuky, zmrzlinky...vejde se tam i nějaké to vařené jídlo, když zbyde...nemáme tam teda syrovou zeleninu a ovoce a brambory, to máme ve sklepě, ale my tu moc velké zásoby zeleniny nemáme, kupujeme ji přímo podle potřeby, nebo na balkóně máme rajčata, jahody, bylinky, papriky...
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 14757  [Dalších 14717 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.