| Senedra | 14756 |
|
|
22.8.2025 15:04:19
Z Ikea máme asi osm let, začínáme uvažovat o výměně. Někdo na ní spí poměrně často. Jako všude, chce to vyzkoušet naživo.
Jediný problém je, že občas ten díl, který se vysouvá, vyjede z nějakých pojezdů a pak se musí nasouvat nazpátek. Většinu to dělá MM, protože ovládá trik, který se používá. |
| Beat | 107867 |
|
|
22.8.2025 15:04:08
Ropucho. My máme 4 roky tuhle a jsme s ni moc spokojeny, přesně stačí na příležitostné přespání . Na někoho je tedy tvrdší, ale nám vyhovuje. Líbil se mi i jednoduchý design.
Mame jeste pokoj pro hosty, takze tahle je fakt záložní. Mam ji v šatně a podmínka byla, aby se vešla do podkroví pod tram a spalo se na ni vertikálně, resp od polštářů dolu k nohám, od horní nohy k dolní. . Na většině se spi horizontálně. Jestli to dobre vysvětluji. Spolupráce s obchodem byla taky fajn. Ted koukam, ze jo maji ve slevě. https://www.beliani.cz/rozkladaci-pohovka-cerna-calounena-edland.html |
| wer | 81075 |
|
|
22.8.2025 14:10:20
Jech
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
22.8.2025 14:00:01
Taky jsem chtěla napsat sconto. Podobnou jsme koupili tam.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
22.8.2025 13:54:06
Díky, Rose.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
22.8.2025 13:50:29
za mne je na tohle nejpříjemnější Sconto... jak miluju nábytek z ikea, tak sedačky se mi nelíbí, vždycky vypadají tak nějak neupraveně, mají nízká opěradla i sedák... když jsme hledali nějakou novou sedačku, prošli jsme snad všechno, sconto pak vyhrálo na plné čáře
máme ji teda krátce, jen 4 roky, ale jsem spokojená ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
22.8.2025 13:29:58
Přízemní dotaz:
Potřebuji sehnat rozkládací pohovku s příznivým poměrem ceny a kvality. Neměl by někdo osvědčený tip? Potřebovala bych nasměrovat. Naposledy jsme si nechávali vyrobit podobný kus nábytku už téměř před dvaceti lety, kvalitu sice osvědčil, ale jednak bych teď potřebovala něco trochu jiného a jednak se ceny za tu dobu nepříjemně zvedly. Vzhledově (alespoň na monitoru) i cenově vypadá lákavě Ikea, ale jak je na tom s trvanlivostí? Má někdo zkušenost? Nechci nic luxusního, chci jednoduchý kus do pracovny k příležitostnému přespávání, ale aby do dvou let nebylo po něm... |
| sally | 3140 |
|
|
30.7.2025 19:08:02
Bouřko, od té doby, co máme větší dům, tak máme dvě lednice - jedna je v garáži a dáváme tam věci, které nepoužíváme denně, nebo třeba když si koupíme větší množství jogurtů najednou atd... značně to proteplilo domácí vzahy a zjednodušilo vaření, když nemusíš kvůli kousku másla nebo půlce cibule přeskládat celou lednici...
|
| susu. | 129001 |
|
29.7.2025 12:31:52
Máme jednu (dva šuplíky mražáku, a lednička k tomu), víc by se k nám nevešlo, i tu jsme sháněli užší, aby se vešla do daného prostoru. nevybavuju si nikoho, kdo by měl víc ledniček, ale je fakt, že jsem to viděla třeba na fotkách realitek.
Máme spížkovou skříň, ale teda potraviny jsou jen v 1,5 police, jinak tam jsou i další věci - ručníky, krabičky na potraviny, plechové dózy, svíčky, prostírky... Na zavařeniny máme sklep. Většinou zvládáme, nakupujeme 1x týdně, před nákupem jsme trochu vyjezení, ale teda obědváme v pracovní dny mimo domov. problémem jsou oslavy, využívám toho, že jsou v chladnějším období a jídlo dávám na terasu. Hrnec se salátem venku na lavičce, s přivázanou poklicí, je běžnou součástí našich vánoc. |
| Cimbur | 64764 |
|
|
28.7.2025 9:49:36
Samozřejmě dám dozadu ten meloun, koláč, dort, chlebíčky a další mimořádky.
|
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.