| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Učůrává si

 Příspěvky 13 z 3 
  • 
2.7.2004 10:10:39
Tak jsme se nakonec dnes vypravily k dětské doktorce. Dala nám papíry na vyšetření moče a krve a ultrazvuk ledvin a močového měchýře. Pokud se neobjeví žádná příčina učurávání, tak jsme v září objednané na dětskou urologii. Pokud i vy máte další "zkušenosti", budu velmi ráda, když mi je sdělíte. Hezké léto!
  • 
10.6.2004 14:41:03
Ahoj Hanko, mám úplně stejný problém s malou. Bez plen je přez den od 17 měsíců a čím je starší, tím jsou ty naše nehody snad častější. Už se jí to stává už i ve školce. Všimla jsem si, že když je hodně unavená, tak je to ještě horší, to se počůrá i během spánku. Nevím co s ní mám dělat. Nepomohlo chválení ani strašení bubákem co si chodí pro počůrané holky. Pracovní doba mi nedovoluje chodit pro malou do školky po obědě každý den aby to dospala a tak jsme v začarovaném kruhu. Jestli přijdete na nějaké řešení, tak mi dejte, prosím, vědět.H
  • 
10.6.2004 11:54:41
Máme doma podobný případ - akorát že se jedná o tříletou holčičku. Od dvou let je bez plen, v noci bez nehod. Přes den se ale často stane, že má mokré kalhotky. Sama si chodí na nočníček, občas jí čurání připomenu. Taky si s tím nevím rady. Paní doktorka nám radila časté vysazování, nějakou dobu jsme byly v pořádku a teď (zejména ve školce) to začalo znovu. Je možné, že se tak zabere do hry, že vůbec nevnímá, že se jí chce čurat a běží pak na poslední chvíli a už to úplně nestihne.
 Příspěvky 13 z 3 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.