| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se chytí láska v síti

 Příspěvky 110 z 46 [Dalších 36 >>]
11.7.2009 13:48:26
Takz jsem se seznamovala přes internet. Přes rodinu jsem našla kamarádku, která mi následně (v přeneseném slova smyslu) zachránila život. Přes rande.cz a seznamka.cz jsem našla několik důležitých kamarádů - mužů, jeden z nich mi výrazně pomohl v práci a další byl za svědka na svatbě. Svatbu jsem měla také po seznámení přes ineternet. To celé se odhrálo v letech 2002 - 2004 a na začátku jsem měla dvě děti, mladšímu byl rok. Myslím, že důežité je vytrvat, být upřímný a věřit lidem. Setkala jsem se i s podvodníky, kteří mi odpověděli opakovaně, ale rozhodně jsem uspěla a jsem šťastná.~:-D
Toranoko
  • 
3.7.2009 21:07:33
Ja hledam partnera uz skoro pet let, na internetu i mimo...a zatim nic. Zatim jsem zjistila, ze na seznamkach mi nejvic vadi takovy ten rychly podtext "ano, ne" - pokud ne, jako kdyby uz nebyl duvod se videt (a on neni). V beznem zivote proste vidam lidi, a bud neco vyplyne, nebo ne..
Vetsina tech schuzek pro me proste byla takovych "normalnich", nic moc. Proste jsem se sesla a popovidala si s nejakym clovekem, s malokterym podruhe...
Ale mam asi dva, tri, ctyri dobre kamarady, a i to je uspech - ted uz to mam v profilu rovnou dane - hledam pratele - a pak se uvidi.
Ale je pravda, ze mam na partnerstvi dost vysoke pozadavky - potrebuju v nem i duchovni stranku, no, a ono takovych muzu moc neni :-)
Toranoko
  • 
3.7.2009 21:07:31
Ja hledam partnera uz skoro pet let, na internetu i mimo...a zatim nic. Zatim jsem zjistila, ze na seznamkach mi nejvic vadi takovy ten rychly podtext "ano, ne" - pokud ne, jako kdyby uz nebyl duvod se videt (a on neni). V beznem zivote proste vidam lidi, a bud neco vyplyne, nebo ne..
Vetsina tech schuzek pro me proste byla takovych "normalnich", nic moc. Proste jsem se sesla a popovidala si s nejakym clovekem, s malokterym podruhe...
Ale mam asi dva, tri, ctyri dobre kamarady, a i to je uspech - ted uz to mam v profilu rovnou dane - hledam pratele - a pak se uvidi.
Ale je pravda, ze mam na partnerstvi dost vysoke pozadavky - potrebuju v nem i duchovni stranku, no, a ono takovych muzu moc neni :-)
28.6.2009 23:26:11
Znám pěkných pár párů, kterým to klaplo - našli se online a dokonce je z toho jedno manželství. Takže určitě neodsuzuji - je to jen nová forma seznamky a já třeba díky internetu získala několik nových přátel na zájmových fórech.

Na stranu druhou vidím jako velký problém to první setkání, pomineme - li úchyláky (seznamování zmíněných lidí probíhalo na trochu jiné než klasicky uháněcí bázi), tak jsou tam určitě příšerné rozpaky apod...ale pokud si lidi sednou, je to pěkné.

Určitě důvěřuj ale prověřuj - jenže to je tak i mimo net...nebo ne?!
Lenka
  • 
28.6.2009 23:00:58
No, řekla bych, že je spíš potřeba vydat brožurku pro důvěřivé ženy - tak takhle ne... Taky bych měla pár tipů do knížky. Na schůzky jsem chodila vlastně až s muži, s kterými jsem si z majlů říkala, že by z toho něco mohlo být, ale mám taky dost zajímavých zkušeností. I když naštěstí více majlových. Dneska využívám jedny stránky, kde se účastním diskusí, protože je to nejsnazší cesta, jak se pobavit a získat inforamce o tom, co člověka zajímá... Ale nikde nemám ani fotku a dávám si pozor na to, abych napsala o sobě něco soukromého... Mimochodem, taky jsem přítele našla přes internet - ale to už jsem měla úplně jasno, koho opravdu chci, a dost zkušeností, abych odhalila po pár majlech všemožné úchyly a lháře:-) Takže hodně obezřetnosti a štěstí všem!
Maruska
  • 
28.6.2009 14:32:20
No, tak ja se s manzelem seznamila taky pres internet, pujcku jsem si vzala kvuli nemu a ted se rozvadim, mam dvouletou dceru, na ktreou nechce davat ani korunu a pujcku splacet taky nehodla... Takze hrpzi mi spise, ze prijdu o svuj vlastni byt. Takze je to jedno kvuli komu brat pujcku. Jinak na vazna a dlouhotrvajici seznameni pres net moc neverim, vetsina lidi v okoli, ale i z chatu, kam jsem chodila, co se davali dohromady uz se rozesli... Jinak noveho partnera si budu muset zacit hledat uz z toho duvodu, ze sama vse neutahnu. A vzhledem k tomu, ze jsem sama s malym ditetem a nemam zadne hlidani jina cesta nez internet mi k seznameni ani nezbyva...
28.6.2009 11:05:58
Kdyz jsem videla poprve Lasku pres internet, chechtala jsem se jeste cestou domu a brala to jako zajimavou limonadu s vyuzitim moderni techniky. Pak jsem to nekolikrat zkusila pres seznamku, ale byly z toho katastrofy, asi proto, ze jsem moc cekala. Nakonec jsem si zvykla chodit na chat a vicemene nezavazne se bavila s klukama i holkama (nabyl to chat o sexu, jen pratelsky), no a tam jsem narazila na budouciho manzela. Asi proto, ze jsme to ani jeden nebrali vazne, jsme si rikali i veci, ktere se pri seznamovani zrovna neventiluji. Prvni setkani probehlo taky v kamaradskem duchu, tak jsme si domluvili spolednou dovolenou a tam uz se to zvrhlo ve vztah. Jsme spolu 8 let a to diky internetu.
28.6.2009 6:33:54
Bylo to v roce 1999, kdy jsem se přestěhovala za prací do Prahy a začala objevovat Internet. Můj tehdejší přítel mi poradil, mrkni na mageo.cz, můžeš tam chatovat s lidma... Diskusní témata mě moc nezaujala, a tak jsem prošla seznam přihlášených uživatelů a oslovila jednoho s nickem mé oblíbené literární postavy. I on měl v té době vztah, jen jsme si tak povídali... pak mejlovali, za rok a něco se sešli u piva, pak zase asi až po půl roce... a pak se začli solidně kamarádit a cajdat s lahví vína po Šárce a Prokopském údolí. Oba naše tehdejší vztahy by se tak jako tak rozpadly, tenhle vznikl absolutně náhodou a trvá, nejsme sice sezdaní, ale druhé dítko už je na cestě... :-)

Takže je to přecejen trošku jako s tím početím, nejlíp to jde, když se ti dva ani moc nesnaží... Ale znám i jiný příběh, kde bylo té zoufalé snahy až až, prostě všechny naděje upřené na internet... a vyšlo to. Určitě je to lepší než sedět doma s rukama v klíně ~;).
Eva
  • 
27.6.2009 15:26:50
Tak patřím mezi ty šťastné, co se rozhodly to zkusit a vyšlo to na 1.pokus:-)) S manželem jsme skoro 10 let, 5 let manželé se skoro 5letým raubířem.
Po nevydařené dovolené s tehdejším partnerem, který se projevil jako sobec, opilec apod... řekla dost!, toho nechci! a zkusila odpovědět na 2 inzeráty, s 1. jsem se sešla a ač to nebyla láska na první pohled, byli jsme si sympatičtí, takže došlo k dalším schůzkám, výletům, dovolené a prostě to vyšlo:-))
držím všem nezadaným odvahu a štěstí!!!
27.6.2009 10:45:22
K internetu jsem se dostala docela záhy po jeho rozšíření v ČR, tedy asi v roce 98. Bylo mi tehdy 18 a v té době v kinech běžel onen zmíněný kultovní film "Láska přes internet". Byla to přece romantika jak hrom, to musím taky zkusit, říkala jsem si.. A tak jsem to zkoušela. Psávali jsme si dlouho než jsme se sešli, někdy i půl roku. Byli to až na jednu výjimku docela milí kluci. Ale po první schůzce, maximálně po dvou nám bylo jasno, že to nebude ono. Nikdy nepřeskočila jiskra. Takto jsem se sešla možná 10x. Při posledním pokusu mi bylo asi 24. A pak jsem si řekla DOST!!! To nemá smysl. Nebudu tlačit na pilu, vždyť já vlastně nikoho nepotřebuji. Pak se objevili dva muži, které mi dohodilo okolí a ono to stejně nevyšlo. A tak roky pomalu ubíhaly s tím, že jsem měla okruh svých přátel, rodinu a hlavně časově náročnou práci. Pak mě to tu jednou přestalo všechno bavit, všeho jsem nechala a odjela na nějakou dobu na zkušenou do Irska. Tam jsem bydlela se svým bratrem a pár přáteli. Nicméně volný čas jsme trávili skoro všichni se svými notebooky a takto jsme byli ve spojení každý "se svým světem". V té době jsem čas trávila v rámci zdokonalování angličtiny nad tvorbou anglických titulků k jednomu seriálu. Měla jsem dokonce svého editora na překlepy. Postupně jsme se stali virtuálími přáteli a on mi pověděl svůj příběh, že je už hodně let šťastný se svou přítelkyní, kterou si našel přes internet na seznamce. Tak jsem zavzpomínala na své zkušenosti, před lety a najednou jsem dostala chuť to znovu zkusit. Vždyť člověk v cizině se vždycky cítí tak trochu osamělý. Byla jsem rozhodnutá neslevit ze svých požadavků na partnera. Teď si dám opravdu záležet, říkala jsem si. A vytvořila jsem si na doporučení účet na "ukazse.cz". Chodilo mi denně asi 80 nabídek na seznámení. Nejdříve jsem všem slušně odpovídala, že NE, ale při takové spoustě, jsem to pak už rázně omezovala a neodpovídala. Byly to většinou už od pohledu pro mě "zjevy" a nikdo mi nepadl do oka... po pár dnech jsem to tam vzdala. Ale pak jsem si vzpomněla na staré dobré lide.cz. Obnovila jsem tam svůj profil, který už pro dlouhodobou nečinnost byl zrušen. A ejhle, při prvním vyhledání kluků z okolí v přiměřeném věku na mě vykoukl roztomilý kluk, o necelé dva roky starší než já a prostě jsem se do těch jeho očí zamilovala snad dřív, než jsme se sešli. A že to bylo tentokrát na honem. Jela jsem totiž za týden domů do Čech na dovolenou a tak to bylo buď a nebo, ani jsme si nevyměnili pořádný e-mail, protože on byl v té době v Rakousku. Dnes už jsme spolu nějaký ten pátek, kvůli něj jsem úspíšila svůj návrat z Irska a věřím, že je to TEN PRAVÝ a NA CELÝ ŽIVOT!!! Takže milé dámy, nevzávejte to!!! Ono to fakt jednou vyjde!!!
 Příspěvky 110 z 46 [Dalších 36 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.