| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se chytí láska v síti

 Celkem 46 názorů.
 Natascha 


No, 

(26.6.2009 9:37:22)
článek je nemístně optimistický, realita je dost jiná.
 Zrzeček 


Re: No, 

(26.6.2009 10:46:21)
A proč by měla být realita jiná? Já se taky s manželem seznámila přes internet, jsme spolu skoro 8 let a máme 2 krásné děti. Nic jsem si od toho neslibovala, manžel hledal jen někoho, kdo s ním půjde do kina a dopadlo to, jak nejlépe mohlo. Možná to, ale bylo tím, že jsem netlačila na pilu, spíš jen z nudy jsem zabrousila na seznamovací inzeráty a bylo.
 Natascha 


Re: No, 

(26.6.2009 11:03:45)
Já netvrdím, že to není možné. Ale uvést čtyři příklady, z nichž tři skončí happyendem, je podle průzkumů hodně mimo realitu. Taky dost záleží, v jakém věku se člověk seznamuje, jestli v 25, 35, 45, 55...
Mohla bych se podepsat pod příspěvek Jitky.
 Petis 
  • 

Re: No, 

(26.6.2009 11:44:41)
Pri seznamovani pres internet to chce hlavne trpelivost a prenest se pres pocatecni katastrofy. Clovek se case vytrenuje a prijde jak na to. Vlastne je to jak v realnem zivote, ale mnohem efektivnejsi. Jedine, co mi na tom trochu vadi, ze neexistuje poradny server na seznamovani - seznamka.cz je stejne jako libimseti.cz katastrofa - napul komercni resp. pubertacke a hlavne nedodelane. Hlavne ale trpelivost, uspech se driv nebo pozdeji dostavi.
 Radka, jedna dcera, jedno prtě na cestě 
  • 

Re: No, 

(26.6.2009 12:29:59)
Taky mám zkušenost. Dosti rozsáhlou. Přes internet jsem se seznamovala dost dlouho a intenzivně, měla jsem desítky (!) schůzek, ale nikdy to nedopadlo. Podotýkám, že jsem optimistická (což je v tomto případě důležité), veselá, otevřená a mezi přáteli celkem oblíbená osoba a nejsem ani extrémně náročná.
Tím chci říci, že ten poměr 3:1 ve prospěch úspěchu se mi zdá taky dost ujetý. Stále věřím, že přes internet se seznámit lze, ale popírám, že by to bylo takto snadné.
Se současným manželem jsem se seznámila cestou, které jsem vždy věřila a dosud věřím nejvíc, a to je stále si co nejvíce rozšiřovat okruh známých, však on jednou nějaký známý známého.... a taky nebýt konzervativní (co se mi dříve zdálo nemyslitelné, je dnes má šťastná realita - manžel je o 7 let mladší).
Každopádně držím palce všem, kdo to znovu a znovu zkouší, ono to jednou tak či tak vyjde :-)
 Jitula 


Re: No, 

(11.7.2009 13:48:26)
Takz jsem se seznamovala přes internet. Přes rodinu jsem našla kamarádku, která mi následně (v přeneseném slova smyslu) zachránila život. Přes rande.cz a seznamka.cz jsem našla několik důležitých kamarádů - mužů, jeden z nich mi výrazně pomohl v práci a další byl za svědka na svatbě. Svatbu jsem měla také po seznámení přes ineternet. To celé se odhrálo v letech 2002 - 2004 a na začátku jsem měla dvě děti, mladšímu byl rok. Myslím, že důežité je vytrvat, být upřímný a věřit lidem. Setkala jsem se i s podvodníky, kteří mi odpověděli opakovaně, ale rozhodně jsem uspěla a jsem šťastná.~:-D
 Treperenda 
  • 

osud? 

(26.6.2009 9:51:19)
Na internetu, stejně jako v normálním životě je to o náhodě (možná o osudu?). Sama jsem se seznámit přes net nezkoušela, ale mám ve svém okolí dva (zatím) šťastné páry, které se tímto způsobem seznámily. Jedni měli minulý týden svatbu, druzí jsou spolu už 5 let. Takže to fungovat může. Ale věřím tomu, že asi převažují spíš ty negativní zkušenosti.
 Jitka 
  • 

Seznamování po netu? 

(26.6.2009 10:01:02)
Pravdou je,že dneska se nad seznamováním po netu nikdo nepodiví, mě to napadlo po rozchodu s manželem a komunikaci na chatu,kam opravdu v té době chodilo hodně zoufalců, nezoufala jsem si a podala jsem si inzerát, schůzek jsem měla snad padesát, obvykle velmi neúspěšných,uhonění manageři, zadaní muži,kteří o svých partnerkách pomlčeli a provalilo se to až po několika týdnech, nudní muži,ubrečení rozvádějící se chlapíci, sexuální loudilové. Někdy jsem se pobavila, jindy jsem odcházela pěkně naštvaná. Pravdou je,že mi internet nakonec dal skvělého kamaráda, opravdového kamaráda,ač láska z toho nakonec nevyšla, a taky nakonec manžela. Ale opravdu je seznamování přes net nebezpečné, bez pevných nervů zdlouhavé, někdy nudné, otravné, hodně chlapů,co se tam chtějí seznámit, buď má nějaký problém nebo manželku doma. Protože ve své době jsem randila opravdu hodně a mám dost šílených zážitků,tak si vždycky říkám,že až budu mít kapku víc času,napíšu o tom knížku,moje kamarádka s podobnými zkušenostmi dodává,že ji napíše taky,ale uvede tam i telefonní čísla účastníků oněch seznamek, jako upozornění pro další ženy:-) Mějte se krásně a seznamujte se lehce
 Fi 


Re: Seznamování po netu? 

(26.6.2009 23:12:46)
Tak mozna to bylo tim, ze ke schuzce doslo drive nez po nejake dobe dopisovani ne? Teda osobne si myslim, ze by sis usetrila spoustu tech negativnich zazitku, ze my se to v mailech casem ukazalo... Ze ten dotycny neni uplne podle tvych predstav apod.
Ja teda taky chodila na schuzky docela brzo, zas jsem si rikala ze prave tou schuzkou to nejlip poznam, jestli jo nebo nebo ani nahodou... Inzerat jsem si teda nedala, s manzelem jsem se seznamila na chatu, ale chapu ze to bylo v dobe, kdy na chat jeste nechodili sami pubertaci (kolem 15), ted uz se tam radeji ani nedivam :) Kazdopadne, po prvni schuzce uz bylo celkem jasno. I kdyz jsem jeste par mesicu nemohla uverit tomu stesti, ze jsem nasla toho praveho.
 Lenka  
  • 

Re: Seznamování po netu? 

(28.6.2009 23:00:58)
No, řekla bych, že je spíš potřeba vydat brožurku pro důvěřivé ženy - tak takhle ne... Taky bych měla pár tipů do knížky. Na schůzky jsem chodila vlastně až s muži, s kterými jsem si z majlů říkala, že by z toho něco mohlo být, ale mám taky dost zajímavých zkušeností. I když naštěstí více majlových. Dneska využívám jedny stránky, kde se účastním diskusí, protože je to nejsnazší cesta, jak se pobavit a získat inforamce o tom, co člověka zajímá... Ale nikde nemám ani fotku a dávám si pozor na to, abych napsala o sobě něco soukromého... Mimochodem, taky jsem přítele našla přes internet - ale to už jsem měla úplně jasno, koho opravdu chci, a dost zkušeností, abych odhalila po pár majlech všemožné úchyly a lháře:-) Takže hodně obezřetnosti a štěstí všem!
 myskaMiska 


Ja se seznámila přes internet 

(26.6.2009 10:21:54)
Já jsme odepsala na hezky vyhlížející inzerát,v té době jsem měla ani né ročního špunta.Začali jsme se scházet a ted jsem 2měs šťastně vdaná:-)
 madlenka07 


Sňatkový podvodník 

(26.6.2009 11:52:20)
I já jsem se kdysi pokusila seznámit přes internet...padli jsme si do oka na první schůzce,přišel s květinou a od té doby vždy.Milý,společenský,tolerantní,genteman,miloval rodinu,děti...Zamilovali jsme se(tedy myslela jsem si to a vše tomu nasvědčovalo)...ale po čase vážně onemocněl-rakovinou.Najednou se mi zhroutil život,jezdila jsem s ním na vyšetření(jenže čekala jsem v autě,nebot to tak chtěl)...léčba stála peníze...jemu půjčku banka nedala(údajně),tak jsem si půjčku vzala já...když to tak píšu,směju se jak jsem byla naivní...po čase zmizel z mého života...já zůstala zlomená...Myslela jsem,že to byl rozchod jako kterýkoli jiný...omyl,po letech jsem zjistila,že nás takových podvedených je pěkná řádka...
Byl dokonalý ve svých lžích,nenašla jsem jedinou skulinku...
Ano,mohla jsem na něj narazit kdekoli,za to seznamka nemůže...nicméně za sebe mohu říci,že takové seznamování UŽ NIKDY!!!!
 Kadík 
  • 

Re: Sňatkový podvodník 

(26.6.2009 12:19:57)
Dala jsi to policajtům?
 madlenka07 


Re: Sňatkový podvodník 

(26.6.2009 13:43:26)
Díky varování jedné ,,kolegyně",která taky nalítla,tak nakonec ano-teda oni si mne policajti spíš našli než že bych se k tomu odhodlala já...
 Kádik 


No, 

(26.6.2009 12:28:04)
osobně mi to přijde trošku jako adrenalinový sport :o))))
 Maryl 


Nepřijde mi to špatný 

(26.6.2009 13:11:16)
Zmám ve svém okolí pár lidiček,kterým to vyšlo.Je to seznámení jako každé jiné.Výhoda je v tom,že když se člověk popíše opravdu pravdivě a napíše,co by si přál k sobě za člověka,tak se může mezi ostatními opravdu ten pravý najít.Věřím,že se seznamuje spousta lidí,kteří nejsou žádní zoufalci a jen zkrátka nenachází toho pravého.Fakt je,že nechápu,jak si někdo může vzít půjčku kvůli chlapovi,kterého prakticky nezná.Tohle bych udělala pouze pro svého manžela,se kterým mám syna a můžu mu věřit.Neodsuzuji,ale fakt je,že já jsem na tyhle věci opravdu opatrná,ale člověk asi nikdy neví,co ho potká.:-)
 madlenka07 


Re: Nepřijde mi to špatný 

(26.6.2009 13:46:44)
Ale my se znali docela dlouho...byl trpělivý...měli jsme termín svatby,prostě nevenek normální snoubenci...snažili jsme se i o dítě...byl opravdu přesvědčivý.Nehodlám se tu obhajovat,pouze jsem napsala svoji zkušenost.
Nikdy neříkej nikdy...i v člověku,kterého znáš desítky let se můžeš zklamat a můžeš zjistit,že vlastně nevíš,s kým jsi žila.
 Maryl 


Re: Nepřijde mi to špatný 

(26.6.2009 14:04:01)
Ale Madlenko,já tě přeci vůbec neodsuzuji,to bych si ani nedovolila.I já napsala jen svůj názor.Zklamat se můžeš v každém,to bez debat.Stačí,že sis prožila své a ještě ti zbyly dluhy.Je mi těch ženských spíš vždycky hrozně líto,když to slyším v televizi.Ne nadarmo se říká,že láska je slepá.Bohužel dobráci na to doplatí a ti hajzlíci nemají vůbec žádné svědomí.
 Natascha 


Re: Nepřijde mi to špatný 

(26.6.2009 14:07:56)
Madlenko, neobhajuj se, ty za nic nemůžeš. Tihleti lidé jsou velmi schopní manipulátoři, můžeme si říkat, že my NIKDY, ale myslím, že to může potkat téměř každého z nás, třeba i v jiné formě.
Včera jsem se chvilku dívala na Máte slovo, téma Nevěra. Volala tam nějaká paní, že za dobu dvacetiletého manželství její muž stihnul rozvést 7 milenek a počít s nimi x dětí. Říkala, že takhle plodit děti bez úmyslu se o ně postarat by snad mělo být trestné...~a~
 madlenka07 


Re: Nepřijde mi to špatný 

(26.6.2009 18:51:33)
Díky holky:-),byly doby kdy jsem se obviňovala,ted to beru spíše z té stránky,že díky tomu,co jsem s ním prožila,jsem nakonec získala to,po čem jsem marně toužila...všechno zlé je pro něco dobré.~s~
 Maruska 
  • 

Re: Nepřijde mi to špatný 

(28.6.2009 14:32:20)
No, tak ja se s manzelem seznamila taky pres internet, pujcku jsem si vzala kvuli nemu a ted se rozvadim, mam dvouletou dceru, na ktreou nechce davat ani korunu a pujcku splacet taky nehodla... Takze hrpzi mi spise, ze prijdu o svuj vlastni byt. Takze je to jedno kvuli komu brat pujcku. Jinak na vazna a dlouhotrvajici seznameni pres net moc neverim, vetsina lidi v okoli, ale i z chatu, kam jsem chodila, co se davali dohromady uz se rozesli... Jinak noveho partnera si budu muset zacit hledat uz z toho duvodu, ze sama vse neutahnu. A vzhledem k tomu, ze jsem sama s malym ditetem a nemam zadne hlidani jina cesta nez internet mi k seznameni ani nezbyva...
 Tonino 


spíš zábava než adrenalin ;-) 

(26.6.2009 13:50:54)
Se svým partnerem jsem se také seznámila na netu a dokonce na sex-seznamce. Přišlo mi, že tady jsou lidé otevřenější a upřímnější než na "seriozních" seznamkách. Hodněkrát jsem si zašla na kafe, párkrát na večeři a nezastírám, že několikrát seznamování zašlo hodně daleko. V podstatě jsem si od toho neslibovala nic extra, byla jsem už deset let rozvedená, dítě téměř dospělé, tak jsem to prostě chtěla zkusit. Dnes mám super chlapa (o pár let mladšího) a sladkého kojenečka.
 Kádik 


Re: spíš zábava než adrenalin ;-) 

(26.6.2009 14:01:26)
No a to je právě ono. Když se k tomu přistupuje jako k zábavě, tak to vyjde. Kdo to hltá moc vážně, tak se spálí. To je jako se vším. Jo, holt každej den není posvícení, že...
 Natascha 


Re: spíš zábava než adrenalin ;-) 

(26.6.2009 14:10:06)
No jo, ale to je podobný, jako když radíš holce, která chce otěhotnět, ale nedaří se, aby k tomu přistupovala jako k zábavě, že...~d~
 Tonino 


Re: spíš zábava než adrenalin ;-) 

(26.6.2009 14:20:10)
takové holce bych asi fakt poradila ať je hlavně v klidu, protože stres není pro početí to pravé... Spousta žen otěhotněla ve chvílí kdy "snažení" hodily za hlavu.
 Natascha 


Re: spíš zábava než adrenalin ;-) 

(26.6.2009 14:26:19)
To je jasný, ale i tak není záruka, že jí to vyjde.
Hodně lidí najde vztah přes inzerát, ale víc je takových, kterým se to nepovede.
Jinak bych chtěla všem říct, ať to rozhodně zkusí, je to lepší, než rezignovat a nehledat vůbec.
Ale ať nečekají, že nejpozději na čtvrté schůzce to vyjde! To jen těm, kteří mají opravdu mimořádné štěstí.
Kdysi jsem tomu taky věřila a realita mě zaskočila a pak si člověk začne myslet, že je vadný. Ne, není. Důvody jsou jinde. Na to je zde celá diskuse. Pozitivní příklady jsou dobré, ale proč si neříct i o těch negativních, kterých je zřejmě víc?
 Maryl 


Re: spíš zábava než adrenalin ;-) 

(26.6.2009 14:27:52)
Tonino,
rada je to dobrá,ale pro toho,kdo touží a nedaří se těžko uskutečnitelná.Hodit za hlavu se podaří většinou,když se to lidově zaplácne něčím jiným.Např.Nejde to?Tak si vezmem hypotéku a postavíme si konečně ten barák a hup a ženská otěhotní,anebo když se pár třeba rozhodne pro adopci.Je to zvláštní,kolik žen pak otěhotní.To naše tělo je stejně zvláštní,nebo spíš mozek.
 Maryl 


Re: spíš zábava než adrenalin ;-) 

(26.6.2009 14:33:11)
No,já se rozepsala o tom otěhotnění,ale o tom tu dnes nemluvíme.~:-D
Chtěla jsem říct,to samé je i v tom vztahu.Když člověk nehledá,tak si ta láska většinou najde jeho.Někde jsem četla,že člověk,který úpěnlivě hledá partnera pro život,to ze sebe tak silně vyzařuje,že naopak to působí spíš odpudivě.Jenže kdo z nás by chtěl život prožít sám.Většinou když je ženská šťastná v partnerství to klape,tak se na ni lepí chlapi,a když se to někde pokazí a zůstane sama,tak jsou najednou všichni fuč.~o~
 Natascha 


Re: spíš zábava než adrenalin ;-) 

(26.6.2009 14:35:34)
Orietto, přesně tak to je ~;)

 Tonino 


Re: spíš zábava než adrenalin ;-) 

(26.6.2009 14:43:59)
taky jsem to tak myslela... ono extrém a urputné chtění je v čemkoli špatné...
 Koralka 


Teorie x Praxe 

(26.6.2009 17:20:18)
Ještě jsem nečetla diskuzi, takže možná to už bylo zmíněno:
Rady jsou teoreticky dobré, tak by to mělo probíhat. Ovšem realita je poněkud složitější! Modelové situace v článku mi připomínají americkou červenou knihovnu. Ema, která nemůže zapomenout na Pana božského, který se seznamoval za účelem flirtu, ač sám zadán....tak takovou naivku Emu bych fakt chtěla vidět.
Jo, článek je myšlený dobře, pokud se chcete seznámit, internet je fajn možnost. Také jsem se tak seznámila. Ale trvalo mi to hoodně dlouho.
Takže s chutí do toho. K.
 Kačík+klučík 


Re: Teorie x Praxe 

(26.6.2009 19:07:07)
No článek moc pěkný.A realita je u každého jiná.Jsem sama skoro 3 roky,na pár pokusů o vztah a už řadu let jsem na seznamce...Za ty roky byly schůzky,bylo dopisování...Nebylo schůzek 20,ale stačilo to. Jsem obrovský optimista,ale co jsem potkala za prototypy muže,proboha,raději nerozvádět.Jsem svobodná s dítkem a do inzerátu to vždy píši,vždy jednám na rovinu a mám jasně stanovené cíle.Ale většinou se ozve : nemakačenko,co chce,aby se o něj žena starala...ženatý,kterému doma něco chybí...rozvedený,který se stále trápí a vlastně ani neví,co chce...svobodný,který ani vztah nechce a chce jen flirtík...člověk,který se žene jen za prací,prachy a nemá na lásku čas...a další je takový ten "typ", co si myslí,že když jsem řadu let sama,že se nechám "ukecat" a nebudu pořád jen "chladná".Ano,pořád jsem optimistka.Pořád věřím,pořád doufám.Žiju aktivně a po muži extrémně nestrádám,ale přeji si rodinu a lásku.Až přijde,tak přijde.Zatím nic.Nejsem náročná,nafoukaná atd.,ale své požadavky mám.Chlapa slušného,bez potíží,člověka,který rodinu chce...Kdo našel,klobouk dolů....~x~~x~~x~~x~
 Geidre 
  • 

Re: Teorie x Praxe 

(26.6.2009 19:31:18)
Kačíku, ale v nicku máš dítě narozené předloni ... takže ty pokusy o vztah měly následek?
 Rdn. 


Re: Teorie x Praxe 

(26.6.2009 20:25:32)
Geidre, počítej znovu:-)
 Kačík+klučík 


Re: Teorie x Praxe 

(26.6.2009 21:02:49)
Ne,neměly.Synovi je cca 2,5 roku.Proto jsem psala,skoro 3 roky.~j~
 petluše 


Mně to vyšlo 

(26.6.2009 20:47:01)
Článek je velmi optimistický ale seznamování na internetu je dnes normální cesta jak poznat potencionálního partnera. Já se seznamovala před čtyřmi lety, s dítětem a po pár "nezdarech" se zadařilo. Je to sázka do loterie ale to i když potkáte někoho v busu nebo na plavárně. Na druhou stranu, jako samoživitelka na RD jsem neměla moc šancí potkat muže mého věku :o) Ono moc chlapů v čekárně u dětského lékaře, na pískovišti ani v samoobsluze nepotkáte.
 ta šťastná 
  • 

Re: Mně to vyšlo 

(26.6.2009 21:50:15)
Mě to taky vyšlo, letos to bylo 6let co jsem tam potkala muže svého srdce, máme dvě krásné děti a nikdy bych nevolila jinak... Nikde jinde bychom se poznat prostě nemohli...
 myš 
  • 

někdy to vyjde razdva 

(26.6.2009 21:11:01)
Tak my jsme se s manželem seznámili taky na internetu přes inzerát. Žádné nevydařeneé pokusy předtím se nekonaly, ani žádní zoufalci, manžel byl jediný, se kterým jsem se sešla a klaplo to, holt někdo má štěstí ~:-D
 MiladaL, Johanka 27 M, Tobiášek 4 M 
  • 

též doporučuji 

(27.6.2009 2:03:02)
Jsme spolu 8.rok, máme dvě děti, láska od začátku doteď, manžel je schopný a slušný muž, zatím jsem nenašla žádná "ale":-)
Ale chce to trpělivost, čas a žere to nervy. Ale manžel se třeba po netu sešel jen se mnou, takže mu to vyšlo napoprvé.
 Angie-shy (Natálka 3/2012) 


Moje zkušenosti se seznamováním přes net 

(27.6.2009 10:45:22)
K internetu jsem se dostala docela záhy po jeho rozšíření v ČR, tedy asi v roce 98. Bylo mi tehdy 18 a v té době v kinech běžel onen zmíněný kultovní film "Láska přes internet". Byla to přece romantika jak hrom, to musím taky zkusit, říkala jsem si.. A tak jsem to zkoušela. Psávali jsme si dlouho než jsme se sešli, někdy i půl roku. Byli to až na jednu výjimku docela milí kluci. Ale po první schůzce, maximálně po dvou nám bylo jasno, že to nebude ono. Nikdy nepřeskočila jiskra. Takto jsem se sešla možná 10x. Při posledním pokusu mi bylo asi 24. A pak jsem si řekla DOST!!! To nemá smysl. Nebudu tlačit na pilu, vždyť já vlastně nikoho nepotřebuji. Pak se objevili dva muži, které mi dohodilo okolí a ono to stejně nevyšlo. A tak roky pomalu ubíhaly s tím, že jsem měla okruh svých přátel, rodinu a hlavně časově náročnou práci. Pak mě to tu jednou přestalo všechno bavit, všeho jsem nechala a odjela na nějakou dobu na zkušenou do Irska. Tam jsem bydlela se svým bratrem a pár přáteli. Nicméně volný čas jsme trávili skoro všichni se svými notebooky a takto jsme byli ve spojení každý "se svým světem". V té době jsem čas trávila v rámci zdokonalování angličtiny nad tvorbou anglických titulků k jednomu seriálu. Měla jsem dokonce svého editora na překlepy. Postupně jsme se stali virtuálími přáteli a on mi pověděl svůj příběh, že je už hodně let šťastný se svou přítelkyní, kterou si našel přes internet na seznamce. Tak jsem zavzpomínala na své zkušenosti, před lety a najednou jsem dostala chuť to znovu zkusit. Vždyť člověk v cizině se vždycky cítí tak trochu osamělý. Byla jsem rozhodnutá neslevit ze svých požadavků na partnera. Teď si dám opravdu záležet, říkala jsem si. A vytvořila jsem si na doporučení účet na "ukazse.cz". Chodilo mi denně asi 80 nabídek na seznámení. Nejdříve jsem všem slušně odpovídala, že NE, ale při takové spoustě, jsem to pak už rázně omezovala a neodpovídala. Byly to většinou už od pohledu pro mě "zjevy" a nikdo mi nepadl do oka... po pár dnech jsem to tam vzdala. Ale pak jsem si vzpomněla na staré dobré lide.cz. Obnovila jsem tam svůj profil, který už pro dlouhodobou nečinnost byl zrušen. A ejhle, při prvním vyhledání kluků z okolí v přiměřeném věku na mě vykoukl roztomilý kluk, o necelé dva roky starší než já a prostě jsem se do těch jeho očí zamilovala snad dřív, než jsme se sešli. A že to bylo tentokrát na honem. Jela jsem totiž za týden domů do Čech na dovolenou a tak to bylo buď a nebo, ani jsme si nevyměnili pořádný e-mail, protože on byl v té době v Rakousku. Dnes už jsme spolu nějaký ten pátek, kvůli něj jsem úspíšila svůj návrat z Irska a věřím, že je to TEN PRAVÝ a NA CELÝ ŽIVOT!!! Takže milé dámy, nevzávejte to!!! Ono to fakt jednou vyjde!!!
 Eva 
  • 

Taky mi to vyšlo na 1.pokus 

(27.6.2009 15:26:50)
Tak patřím mezi ty šťastné, co se rozhodly to zkusit a vyšlo to na 1.pokus:-)) S manželem jsme skoro 10 let, 5 let manželé se skoro 5letým raubířem.
Po nevydařené dovolené s tehdejším partnerem, který se projevil jako sobec, opilec apod... řekla dost!, toho nechci! a zkusila odpovědět na 2 inzeráty, s 1. jsem se sešla a ač to nebyla láska na první pohled, byli jsme si sympatičtí, takže došlo k dalším schůzkám, výletům, dovolené a prostě to vyšlo:-))
držím všem nezadaným odvahu a štěstí!!!
 withep 


My se seznámili, aniž bychom chtěli :o) 

(28.6.2009 6:33:54)
Bylo to v roce 1999, kdy jsem se přestěhovala za prací do Prahy a začala objevovat Internet. Můj tehdejší přítel mi poradil, mrkni na mageo.cz, můžeš tam chatovat s lidma... Diskusní témata mě moc nezaujala, a tak jsem prošla seznam přihlášených uživatelů a oslovila jednoho s nickem mé oblíbené literární postavy. I on měl v té době vztah, jen jsme si tak povídali... pak mejlovali, za rok a něco se sešli u piva, pak zase asi až po půl roce... a pak se začli solidně kamarádit a cajdat s lahví vína po Šárce a Prokopském údolí. Oba naše tehdejší vztahy by se tak jako tak rozpadly, tenhle vznikl absolutně náhodou a trvá, nejsme sice sezdaní, ale druhé dítko už je na cestě... :-)

Takže je to přecejen trošku jako s tím početím, nejlíp to jde, když se ti dva ani moc nesnaží... Ale znám i jiný příběh, kde bylo té zoufalé snahy až až, prostě všechny naděje upřené na internet... a vyšlo to. Určitě je to lepší než sedět doma s rukama v klíně ~;).
 Mapik+Betka+Fili 


film x zivot 

(28.6.2009 11:05:58)
Kdyz jsem videla poprve Lasku pres internet, chechtala jsem se jeste cestou domu a brala to jako zajimavou limonadu s vyuzitim moderni techniky. Pak jsem to nekolikrat zkusila pres seznamku, ale byly z toho katastrofy, asi proto, ze jsem moc cekala. Nakonec jsem si zvykla chodit na chat a vicemene nezavazne se bavila s klukama i holkama (nabyl to chat o sexu, jen pratelsky), no a tam jsem narazila na budouciho manzela. Asi proto, ze jsme to ani jeden nebrali vazne, jsme si rikali i veci, ktere se pri seznamovani zrovna neventiluji. Prvni setkani probehlo taky v kamaradskem duchu, tak jsme si domluvili spolednou dovolenou a tam uz se to zvrhlo ve vztah. Jsme spolu 8 let a to diky internetu.
 Lizzie 


Láska po síti 

(28.6.2009 23:26:11)
Znám pěkných pár párů, kterým to klaplo - našli se online a dokonce je z toho jedno manželství. Takže určitě neodsuzuji - je to jen nová forma seznamky a já třeba díky internetu získala několik nových přátel na zájmových fórech.

Na stranu druhou vidím jako velký problém to první setkání, pomineme - li úchyláky (seznamování zmíněných lidí probíhalo na trochu jiné než klasicky uháněcí bázi), tak jsou tam určitě příšerné rozpaky apod...ale pokud si lidi sednou, je to pěkné.

Určitě důvěřuj ale prověřuj - jenže to je tak i mimo net...nebo ne?!
 Toranoko 
  • 

Trikrat a dost? 

(3.7.2009 21:07:31)
Ja hledam partnera uz skoro pet let, na internetu i mimo...a zatim nic. Zatim jsem zjistila, ze na seznamkach mi nejvic vadi takovy ten rychly podtext "ano, ne" - pokud ne, jako kdyby uz nebyl duvod se videt (a on neni). V beznem zivote proste vidam lidi, a bud neco vyplyne, nebo ne..
Vetsina tech schuzek pro me proste byla takovych "normalnich", nic moc. Proste jsem se sesla a popovidala si s nejakym clovekem, s malokterym podruhe...
Ale mam asi dva, tri, ctyri dobre kamarady, a i to je uspech - ted uz to mam v profilu rovnou dane - hledam pratele - a pak se uvidi.
Ale je pravda, ze mam na partnerstvi dost vysoke pozadavky - potrebuju v nem i duchovni stranku, no, a ono takovych muzu moc neni :-)
 Toranoko 
  • 

Trikrat a dost? 

(3.7.2009 21:07:33)
Ja hledam partnera uz skoro pet let, na internetu i mimo...a zatim nic. Zatim jsem zjistila, ze na seznamkach mi nejvic vadi takovy ten rychly podtext "ano, ne" - pokud ne, jako kdyby uz nebyl duvod se videt (a on neni). V beznem zivote proste vidam lidi, a bud neco vyplyne, nebo ne..
Vetsina tech schuzek pro me proste byla takovych "normalnich", nic moc. Proste jsem se sesla a popovidala si s nejakym clovekem, s malokterym podruhe...
Ale mam asi dva, tri, ctyri dobre kamarady, a i to je uspech - ted uz to mam v profilu rovnou dane - hledam pratele - a pak se uvidi.
Ale je pravda, ze mam na partnerstvi dost vysoke pozadavky - potrebuju v nem i duchovni stranku, no, a ono takovych muzu moc neni :-)

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.