| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kdo si to má všechno pamatovat?

 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]
*Niki*
12.5.2009 8:29:42
Blanko, a ty shledáváš na tom, že stát (prostřednictvím těch, co se mají dobře) pomáhá těm, co se nemají tak dobře, ale o děti pečovat chtějí, něco závadnýho?
My taky nepobíráme žádné přídavky a nemáme žádný úlevy.Máme manželův plat a můj rodičovský příspěvek, a to už 5 let... aještě 2 roky mít budeme, bo chci být doma do 3 let nejmladšího dítěte. Resp. chci být doma ještě tak rok po té, ale to už RP pobírat nebudu. Ale můj manžel má spíše vyšší příjem (hypotéka bude také od léta vysoká), můžu si to "dovolit". Ale proč by měli "odložit" dítě i ti, kteří to nechtějí, jejichž dítě to špatně snáší, jen proto, že jejich příjmy neumožňují žít jen z jednoho platu?
Blanka
  • 
12.5.2009 8:05:33
Máme tolik dětí, abychom je v pohodě uživili a nemuseli každou chvíli běhat pro přídavky a všechno možné.
6.5.2009 15:39:08
~t~ prodloužil jste mi život o dobrých pět minut! Musím se strašně smát a hrozně, hrozně s Vámi soucítím, zažila jsem podobná osvícení na úřadech, bohužel moje osoba se vždycky nacházela ve tmě. Skvěle napsané!
Petrajda
5.5.2009 22:48:38
Hlásím se k zájemcům, i dřívějším, o případnou knížku. Rozmyslete to, i když - zákeřně by Vám přibyl údaj do daňového i jiných přiznání...
Jára
  • 
5.5.2009 17:01:21
A máte taky 11 dětí - budoucích plátců daně?
5.5.2009 15:58:40
Tleskám! Článek je opět skvěle napsaný. Pohled Paris Hilton mě fakt dostal~R^~t~~t~~t~

Ovšem musím říct, že zatím bych nebyla ochotna tohle absolvovat každé tři měsíce~l~
Blanka
  • 
5.5.2009 12:48:46
My přídavky nebereme a to nemáme zdaleka tolik příjmů jako autor.
Alice
  • 
5.5.2009 12:14:11
To ano, ale takto se berou pouze brigády v průběhu prázdnin. Jakmile student brigádničí v průběhu školního roku, tak se jeho příjmy do příjmů domácnosti počítají. Mám s tím dokonce své zkušenosti - nám přídavky sebrali právě proto, že jsem si přes rok na brigádách moc vydělala (chodila jsem na brigádu pět měsíců v maturitním ročníku). Kdyby to byla brigáda v průběhu prázdnin tak by nám přídavky zůstaly ale takhle nám je sebrali, protože já jsem si dovolila si přivydělat . Nejvíc na tom mě štvalo, že jsem musela obíhat zaměstnavatele, aby mi dal potvrzení ( v té době už jsem tam nepracovala), načež mi úřednice sdělila, že s přídavky máme stejně smůlu :-( Ale co, stejně by nám je pak Topolánek a spol.sebrali takže jsme přišli jen o přídavky za pár měsíců.......
Olina, dvě děti
  • 
5.5.2009 12:02:06
Dobrý den Simčo,
trošku vás poopravím. Jsem totiž jedna z těch úřednic, o kterých je psáno. Ten, kdo dělá o prázninách brigádu, si sice nechá příjem potvrdit, ale zároveň, doloží ještě jeden papír (doklad o výši příjmů nezaop. dítěte za červenec a srpen) a tento příjem se mu do příjmu rodiny nebude počítat. Takže ať mladí hezky brigádničí a jejich rodiče nemusí mít strach, že kvůli jejich výdělku příjdou o přídavky.
 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.