| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otřesná zkušenost s nakupováním po internetu

 Příspěvky 110 z 66 [Dalších 56 >>]
Tomáš Marný
  • 
13.9.2010 16:52:38
Objednali jsme si DVD AVATAR u Arary blu-rey systém.Při přehrávání jsme zjistili,že přehrávání je velmi rušeno, ač jiné DVD hrály bez problému.Odeslali jsme DVD k reklamaci.Po 14 dnech nám volal pán z Bratislavy a začal nám vysvětlovat,že za vadu dodavatel nemůže.Po delším hovoru s ním jsme se dohodli,že nám budou vráceny peníze nebo že nám pošlou nové DVD se stejným filmem pro blu-rey.Do dnešního dne jsme nedostali ani ťuk.Kromě toho se nemůžeme ani přihlásit na ARARU s naším heslem, jelikož dochází stále k takzvané chybě v zadáváni hesla a když chceme změnit heslo tak nám to sděluje ,že jsme již s emailem v evidenci ať si zadáme informaci o heslo, které se nám objeví v poště, avšak nefunguje a to je stále do kola.Vidíte -jak si to v ARAŘE fajň vymysleli.Lež má kratké nohy a dojde i na ně.
Iviska
4.8.2010 15:00:58
A vám už objednávka dorazila? Já jsem zrovna dneska odeslala peníze na arara a teď čtu tuhle diskusi. Také bych se nejradši....
  • 
12.7.2010 12:16:24
A opravdu dorazila? Mě přijde, že už své peníze ani knihu nikdy neuvidím. Také jsem zaplatil předem (hlupák) :( Petr Pedros
Dita, Matyáš 08,Kiki 11
3.4.2009 21:18:52
Zapojím se také do diskuze PPL versus Česká pošta. Když pominu cenu, o kterou se sníží dopravné při dodání zboží pomocí PPL, tak pro PPL u mě hraje to, že zavolají, jestli jsem doma nebo ne, zboží mám do druhého dne a nemusím kvůli tomu čekat několik dní doma, kdyby náhodou. Navíc jednou byla pošta nezvykle rychlá(zboží přišlo druhý den), to bylo na dobírku, ale tak rychle jsme s tím nepočítali a neměli peníze doma, dobře naše chyba, ale že by mi za to pošťačka musela vynadat, když si stejně vozí zadek v autě a benzín neplatí ze svého, to teda bylo fakt moc. Já jsem pro PPL
28.3.2009 10:10:57
Já jsem jednou očekávala plavky tak mě to nedalo zašla jsem na poštu a zrovna je měli nachytané že že boudou posílat zpět protože jsem si je nevyzvedla a to prý dávají dva lístečky. Snažili se to uhrát na to že jsem si nevšimla listku mezi letákama, ale ty vždy pečlivě prolistuji aby tam nic nebylo. A nestalo se mě to poprvé co jsem neměla oznámení od té doby co jsem si stěžovala tak to zatím funguje na 1 s hvězdičkou, ale nechci to zakřiknout. Od PPL nebo pošta zaleží na lidech kteří to doručují.
janna
  • 
27.3.2009 19:17:52
také myslím že jste proste natrefila na blbce.
já tedy také objednávám i prodávám na MMB,uz sem si zvykla na pltby předem,vubec se nedivím,pošlu nekomu bneco na dobírku,on to nechá ležet 14 dní minimálně na pošte a nebo mi to příjde zpět?a kdo mi pak vrátí tu stovku za to doběrečné?

nasteští maminky na MMB jsou zvyklé,to sbazar,tolik odmítnutých koupí behem týdne.plus výhružka jak si mohu dovolit chtít po pánovi peníze předem?že prý on nic nehctel.no tak sem si tam asi klikla sama já na položku koupit ihned.s jeho emailem k tomu.

je fakt že zatim jsem nenarazila,az na jednou kdy to bylo moooc hezky nafocené ,hlavně ta bundička barbie,a přišla veteš všech veteší,ani na zahradu bych to holce nedala,bunda propálená na dvou místech a jedna dírka+staré vytahané pyžamo,troje elastáky z roku raz dva,vytahaný svetr,džínová vesta.joo,puvodne to mela být ta bunda s čepicí(brrrr),a vestou(este vetší brrrrrrr,to sem rovnou vyhodila).já si nechala este vnutit to ostatní,podle fotek to bylo pekný,realita jinuá.to vedet,tak radší za ty nehorázný 200 i s poštovným koupím holce ruksak čokolády.
27.3.2009 19:01:05
A zkusili jste napsat stížnost?
Měla jsem také nepříjemné zkušenosti s dodáváním balíků, tedy spíš s nedodáváním, ani lísteček ve schránce, až potom "2. výzva k vyzvednutí zásilky". Pošťačky u nás na poště z toho byly nešťastné, prý za to může balíková pošta, která sídlí někde jinde, poradili mi, ať napíšu stížnost přes internet (na stránkách pošty najít elektronickou podatelnu), na můj dopis musí někdo odpovědět. Opravdu se omluvili a slíbili, že pracovníkovi, který balíky rozváží, připomenou jeho povinnosti. Od té doby je vše O.K. Takže někdy stačí nestěžovat si na Rodině, ale na příslušném místě:-) Jo, a jednalo se také o Brno.
pavla76
26.3.2009 20:29:12
Zdravím, mám také 2 malé děti a lítání po obchodech je tak konec. Hracky často nakupuji na obchodě hracky-toys.cz a jsem maximálně spokojená. Mají tam levné lego.
26.3.2009 8:50:48
a nemám problém,vždy platím předem a vždy vše přišlo... Mohu doporučit.
25.3.2009 14:09:35
S arara.cz máme taky špatnou zkušenost - objednali jsme tam (a předem zaplatili) dvě knihy, které měly být k dispozici do týdne, asi po měsíci manžel urgoval a dozvěděl se, že knihy nemá ani jejich dodavatel ~o~. Na další e-maily už se nikdo reagovat neobtěžoval. Naštěstí knížky nakonec došla, ale trvalo to asi půl roku ~Rv.
 Příspěvky 110 z 66 [Dalších 56 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.