| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O osamělých matkách sociologicky

 Příspěvky 110 z 224 [Dalších 214 >>]
21.9.2009 23:43:49
PŘEJI KRÁSNÝ DEN ,U SVÝCH NEJMLADŠÍCH NYNÍ BOJUJI ZA TO ABY ZŮSTALI SPOLU ,JEJICH TATÍNEK ,, BOJUJE ,, SPÍŠE PODAL NÁVR NA SVĚŘENÍ SYNKA (2004) DO PÉČE ,A VYZVEDNE SI HO STĚŽÍ JEDEN VÍKEN ZA DVA ,TŘI MĚSÍCE ,NEZAVOLÁ ,NEZEPTÁ SE ....U DCERKY (2007) CHCE NEJDŘÍVE DŮKAZ - TESTY ,ZDA JE JEHO ?? VÝŽIVNÉ PLATÍ 2900 ZATÍM PRAVIDELNĚ ,ALE TOT VSE ,KROM ,,STÍNOVÉ ,, HRY - TLAKU PŘES UŘÁDY SOUDY NIC ....PROČ -UPŘÍMNĚ NECHÁPU TO .MÁ NOVOU RODINU ,VYŽENIL SYNKA A NYNÍ MAJÍ HOLČIČKU . NAVRHOVALA JSEM I STŘÍDAVKU ,ALE PRO SOUROZENCE ... NESOUHLASÍ A K TÉMATU PO ROZVODU ,KDY JSEM SE MÁLEM NECHALA OD MANŽELA PŘIPRAVIT I O SVŮJ DŮM .... ALE NAŠTĚŠTÍ VČAS MY SPADLY RŮŽOVOUČKÉ BEJLE JIŽ PŘES ROK ŽIJI SE SVÝMI ČTYŘMI ~t~ DĚTMI~m~~s~~x~SPOKOJENĚ ,SICE NEMÁME NA ROZHAZOVÁNÍ ,ALE ZVLÁDÁME ,NYNÍ JSEM K TOMU ZAČALA PODNIKAT A ZAČÍNÁ NÁM BYT SUPR. VE SKRYTU STÁLE VĚŘÍM ,ŽE SNAD NĚKOHO POTKÁM ~a~:-)~s~........PŘEJI VŠEM SAMOTNÝM ,KTEŘÍ NEJSOU SAMI HOOODNĚ SÍLY ~x~~m~~s~VYTRVEJTE A VYKAŠLETE SE NA KONVENCE ,ÚŘADY A BUDTE SVÁ A BABY MĚJTE SE RÁDI !!!:-)~y~~j~
Kačík+klučík
16.7.2009 11:10:51
Také doufám.Přeji štěstíčko.~:-D
JirkaF
  • 
20.3.2009 9:29:42
Hele, že vy jste ten přítel Kačky, že jo? Cheché :-D
- To by s Vám líbilo, že?

Jo a Jiří, to mi nemusíš říkat zlato a děkovat mi, pouze jsem konstatovala fakta, rozhodně jsem ti nic nepovolovala, to si trochu sedíš na vedení, když nepochopíš ani tohle,
- Omlouvám se. To zlato mi ujelo. Vždy mi ukápne slza, když mi někdo něco dovolí. Třeba mít svůj názor, jako minule Vy.
ale jinak je s tebou sranda, ale za přítele bych tě nechtěla ani omylem, to Kačku fakt lituju, než tohle, tak to bych raději byla opravdu matka samoživitelka :-D
- I Vy lichotnice, laškovná. :) Mě neulovíte. Ne a ne a ne! :D
Pokud chceš, tak zase otrocky opiš moje příspěvky a odpověz si na ně, když to jinak neumíš, ale já odcházím se bavit jinam, tak čau a hodně štěstí :-D :-D :-D
- Já nemusím nic otrocky opisovat, mám na to techniku. (voni počítače, jo? uměj kopírovat tak nějak samy, ale psssst)
Jj pa, a buďte hlavně trendy a happy a cool a IN. Přemýšlení bolí a tak ty feministické bláboly mají na ženských webech zelenou. Prostě se zhltnou a jede se na další důležité téma, jako je barva rtěnky či cool kabelka.
Karolína
  • 
20.3.2009 8:39:37
Jo a Jiří, to mi nemusíš říkat zlato a děkovat mi, pouze jsem konstatovala fakta, rozhodně jsem ti nic nepovolovala, to si trochu sedíš na vedení, když nepochopíš ani tohle, ale jinak je s tebou sranda, ale za přítele bych tě nechtěla ani omylem, to Kačku fakt lituju, než tohle, tak to bych raději byla opravdu matka samoživitelka :-D Pokud chceš, tak zase otrocky opiš moje příspěvky a odpověz si na ně, když to jinak neumíš, ale já odcházím se bavit jinam, tak čau a hodně štěstí :-D :-D :-D
Karolína
  • 
20.3.2009 8:29:05
Hele, že vy jste ten přítel Kačky, že jo? Cheché :-D
JirkaF
  • 
19.3.2009 15:13:43
No ještě toho kousek. Děkuji, neprosím si. Jen žiji ve společnosti, pár "případů" znám osobně, pár z diskusí na rovnoprávnosti.
Sám mám zatím rodinu úplnou a žádnou jinou "tu pravou" nehledám. A myslím, že ani nikdy hledat nebudu. Nehledal jsem ani dříve, žena si našla mě. Za manželku mluvit nemohu. Třeba ona časem najde toho pravého, to nemůžu vědět.
JirkaF
  • 
19.3.2009 15:01:02
Jiří, pouze vycházím z informací, které udala Kačka, to je snad jasné.
-Ne jasné to není Karolínko. Jestliže máte tak jasný názor, pak se jistě zakládá na hluboké znalosti situace. Přece nejste taková, co by zastřelila někoho za škaredý pohled. (škaredě se podíval, třeba protože mu něco spadlo na palec)

A pokud chlap žije 14 let v nevyhovujícím manželství,( tak "nevyhovujícím", že si s manželkou pořídili na sklonku manželství i děťátko), a celou dobu manželství někoho hledá, až, jak psala Kačka, si našel jí, tak je přinejmenším hodně divnej, a takového partnera Kačce vůbec nezávidím...
- OK, může být hodně divnej, a nebo jeho ex. vidíce, že vztah jde do kytek tajně vysadila antikoncepci a nějak se oplodnila. (Po 14-ti letech soužití asi už trochu tušíte, co na chlapa platí) Nebo si můžete přečíst výše jinou možnost s podstrčením kukačky. (Prý až snad 30% dětí nemá otce, ale vlastně pěstouna.) A napadají mne další možnosti.

A ty Jíří, si mysli, co chceš, na svůj názor máš stejné právo, jako my ostatní.
- Jste Karolíno zlato. Děkuji za povolení.

A ještě k tomu oškubání, pokud manželce nechal, poté co si stihl v krátké době udělat mimčo i jinde, bydlení + zařízení, jak psala Kačka, a dává na dítě 3 tis, a jí 2 tis., tak to byla jeho povinnost a to zejména morální, a ty peníze nejsou nikterak velké, jestli nevěříte, tak zkuste s mateřským příspěvkem + 5 tis. vyžít. Hodně štěstí :-(
- A co když si (vědomě) udělal miminko jen jinde? A "doma" ne? A co když by chtěl střídavku jak se děsí někde výše jedna diskutující? Skoro to vypadá, že si myslíte, že muž na kterého nějaká žena ukáže je jí povinován co si vzpomene. Co ženy? Ty povinnosti nemusí? Stačí najít někoho z koho se dá slušně žďímat a on to už náš tatíček stát zařídí?
Lassie66
19.3.2009 14:41:27
Jirko, mimochodem, nejste vy TÍM mužem? ~;)
JirkaF
  • 
19.3.2009 14:33:25
Jirko, ten muž, který je v nevyhovujícím vztahu, má možnost nevyhovující vztah opustit.
- Teoreticky. Když zde čtu názory na muže, kteří mají tu drzost opustit vztah tak si tím nejsem jist. A co žena? Ta tu možnost nemá?

Ne si v nevyhovujícím vztahu pořídit potomka a pak až praštit do bot.
- Počkejte, on šel tajně sám do supermarketu, kde podloudně koupil dítě, tajně ho dotáhl domů kde nechal i klíče a utek? Ta expartnerka u toho nebyla? To mi uniklo.
Tak já si také zaspekuluji. Co když to dítě vůbec není jeho? Tedy je tzv kukaččí? Kdyby tomu tak bylo, mění se tím nějak situace? Myslíte, že by mu soud oboje výživné zrušil? A dává to smysl. 14 let se chrání před početím, třeba používá kondom. Čas od času to třeba přežene s kamarády a pak má okno. Jeho ex. mu slavnostně oznámí, že je tátou. A jakto? No to bylo tamtu sobotu jak bylo Josefa, přece. Jako většina mužů netuší, že když nepopře otcovství do 6 měsíců, tak už jim to nikdo neodpáře na dosmrti, ať to dokáže třeba 10 různých DNA testů. Jak prosté, taky názor ne?

Nejde o to, že by nikdo neměl dostat další šanci nebo že by ostatní byli dokonalí - ale řeší se tu způsob, jakým toho muže Káča obhajuje, čímž z něj vlastně dělá ještě většího "Joudu".
- Možná tím Joudou je a možná ho z něj dělá Kačka
Jinak souhlasím s tím, že jen ti lidé, kterých se ta konkrétní situace týká, mají dostatečné informace na to, aby dělali nějaké závěry.
- To je fajn že to uznáváte. A když se letmo rozhlédnete po ostatních postech, kolik hotových závěrů uvidíte?
Karolína
  • 
19.3.2009 13:39:16
A ještě k tomu oškubání, pokud manželce nechal, poté co si stihl v krátké době udělat mimčo i jinde, bydlení + zařízení, jak psala Kačka, a dává na dítě 3 tis, a jí 2 tis., tak to byla jeho povinnost a to zejména morální, a ty peníze nejsou nikterak velké, jestli nevěříte, tak zkuste s mateřským příspěvkem + 5 tis. vyžít. Hodně štěstí :-(
 Příspěvky 110 z 224 [Dalších 214 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.