| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku A za měsíc zase škola

 Příspěvky 110 z 25 [Dalších 15 >>]
Delete
25.8.2008 19:18:13
Dokud s dětmi nemávají hormony, nemá popis pohlavních orgánů žádný podtext a děti fakta přijímají přirozeně jako třeba že máme kostru a svaly a srdce. Jde jen o to seznámit je odpovídající formou.
Ostatně, o tom, jak se rodí děti, vědí už tříleté děti, které viděly Večerníček s Krtkem.
15.8.2008 9:08:12
To teda. Taky jsem to nesnášela. Deset měsíců školy - v ní krom jiného i šikana ze strany spolužáků (snaha někomu se s tím svěřit - tedy učitelce, skončila přímou konfrontací mezi mnou a útočníkem, po které mě nenáviděl ještě víc), byla jsem ráda že si od nich odpočinu a najednou přijde někdo z rodiny a škodolibým hlasem pronese "už se ti to krátí.."
Srpen jsem vždycky nenáviděla :)
A takový ty sešity - "Opakování na prázdniny", ty jsem nesnášela ještě víc.
Stázi 2
13.8.2008 14:46:25
Ahoj, změna školy mu prospěje a lepší na začátku roku, než po třech měsících školy, jak jsme to absolvovali my.
My jsme to měli z trošku jiného důvodu, šikana tam nebyla.
Musím říct, že přestup na jinou školu prospěl, hlavně změna paní učitelky a přístupu k učivu.Vůbec nechápu, že se dělají nějaké přípravné kurzy. Nám to nikdo neřekl, pak jsem tedy byla v šoku, děti po těchto kurzech v pohodě počítali, psali, jen my jsme prostě nestíhali. Naštěstí v té druhé škole bylo minimum dětí, co měli kurz a paní učitelka velice pohodová, klidná.
Teď taky zvažuju to občasné procvičování, bojím se, aby nezapomněla písmenka. Počítání jí spíše baví, ale jak má něco psát....;((
Eva
  • 
11.8.2008 10:03:24
To zase bude :-(
10.8.2008 8:21:36
Jo jo zase jsi nezklamal.R^R^
Lída+2
7.8.2008 18:08:37
Nemechávej ho tam!!!!!
Ztratil důvěru a teď to bude běh na dlouhou trať....(syn začal být nedůvěřivý..ustrašený, nekomunikoval...no prostěnechalo to následky a to jsem ho brala pryč....- nám se stalo zae něco ve školce a úča lhala a ředitelka taky a teď maj dalšíá průšvih v tý školce a už to zase zametaj pod podlahu....tentokrát popálený dítě.....holčina se léčí už asi 1/4 roku)
JAk myslíš, že bude chodit do družiny, když ty družinářce nevěří.....
Je čas..najdi školu a v září jinam..:-)
Taodvedle
7.8.2008 17:56:31
Ivano tak to je mi lito, ale v Cr mas aspon volnou volbu skoly, coz mi tady v CH ne. tak se jen musim modlit aby vse slo hladce, a kdyz ne tak jedina volba je soukroma skola, ktera je silene draha, ale spoustu rodin nemaji na vyber. jako muj synovec, ktereho denne latali ve skole, je to maly genius. a tim taky hodne trpi. v tomhle jsou tady sto let za opicema.
Taodvedle
7.8.2008 17:52:34
Terez tak v tomhle ohledu ja taky. vsechny decka jsou uz z prazdnin v ulici doma, tak se radi az do min. 22 hod. venku a ta mala triletka v tesnym zavoji za nima, dokudo neodpadne
7.8.2008 14:48:53
Taky bych uvažovala o změně školy. Ostatně... synovi jsme taky nakonec školu měnili, když se v ní výrazně necítil dobře (a taky byly náznaky šikany, a to ani zdaleka ne tak vážné jako to asi muselo být u vás). Našemu mladýmu se v nové škole výrazně ulevilo. Až zas o pár let později začaly problémy i v nové škole, ne ovšem vinou školy, ale vlivem synova postižení (o němž jsme při zmiňované změně školy nevěděli). Doporučuji. Klid v duši za to stojí, i kdybyste se nakonec třeba museli stěhovat (jako my).
Katka,kluci 5 a 9
  • 
7.8.2008 14:06:30
To je blbé a být vámi, asi bych uvažovala o změně školy...je-li to reálné.
 Příspěvky 110 z 25 [Dalších 15 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.