| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Reformy, zdražování a možnosti ušetřit

 Příspěvky 110 z 467 [Dalších 457 >>]
24.1.2009 20:24:22
tak předem můžu říct, že také máme do kapsy dost hluboko, ovšem na šetření jsem si udělala v průběhu zkoušení levných i dražších věcí, stejně jako všichni, svůj vlastní názor.
Teď Vám chci ale poradit ohledně čistících prostředků v domácnosti, ty potřebuje každá rodina, obzvláště ta s malými dětmi!Já osobně už jsem vyzkoušela kvanta koupelnových, kuchyňských, wc a jiných prostředků a všechny, ať už levné či drahé jsou opravdu na první pohled stejné, bakterie ale nevidím, tak nevím, které likvidují více a které méně, ale můžu říct, že všechny mizí stejně rychle.
Teď jsem však objevila značku eurona, objednávám si ji nejen pro sebe, ale i pro rodinu a známé a dokonce i pro neznámé přes internet a následně posílám poštou..
všichni jsou spokojení a to především proto, že je účinná, nesmrdí (jako mé oblíbené savo, které jsem používala předtím) a především je vysoce koncentrovaná, takže koupený přípravek si dle návodu naředíte na mnohem větší množství, tudíž po mých výpočtech, které jsem musela nezbytně provést kvůli domácímu rozpočtu, jsem zjistila, že nakonec vyjdou mnohem levněji než kupované.
Největší radost jsem ale udělala manžovi, nesnášel stát se mnou v obchodě při velkém měsíčním nákupu u regálů s čistícími přípravky a čekat až si všechno přečtu a vyberu "ten nejlepší"
pokud si budete chtít o tomto stylu šetření podiskutovat nebo se na něco zeptat, tak klidně pište na zjahodova@seznam.cz
5.1.2009 16:06:22
No po přečtění článku jsem spíš opačného názoru než co paní píše...Myslím, že člověk může ušetřit právě na jídle, ale zase né kupovat to nejlevnější, ale kupovat to co opravdu potřebuje a né zbitečnosti..udělám si seznam a jdu s určitou sumou a víc nekupuju.např.sladkosti atd..raději upeču buchtu atd...s těstovinami nesouhlasím..když jsem kupovala ty nejlevnější tak se lepily, rozvařily..prostě humus..raději si kopím Panzáni a pochutnám si

na co kuipovat štávy..máš doma jablka?Udělej si domáci mošt..atd.
Oblečení člověk nemusí kupovat každý měsíc, ani přípravky na úklid..mě vystačí na 3 měsíce a to uklízím každou sobotu velký úklid a ještě v týdnu..mám mimčo a pejska..

s krmením pro zvířata taky nesouhlasím.nejlevnější..my kupujeme 15 kilo za 2000..na pejskovi a ještě k tomu na štěněti nebudu šetřit aby měl kvalitní klouby, chrup a srst

prostě myslím, že jak píšeš ty se nešetří
  • 
1.12.2008 22:07:48
tip.velké peníze šetřím za šampon na vlasy.kámoška kadeřnice mi poradila nakupovat v kadeřnických potřebách.1litr kvalitního šamponu za 100kč ,maska 0,5 kila za 80 kč.nejsou to šunty ale kvalitní výrobky bez zbytečných perletí a aroma.dcery i já dlouhé vlasy a velmi pěkné !!!!užíváme přes rok mohu doporučit !! jen bohužel větší balení ale můžete odlít do menší lahvičky a zbytek uschovat vydrží dlouho .italská značka-young crystal ,maska-trend up-profesional .obsahuje lněná semena ,mrkev ..
12.3.2008 1:24:30
smutný příběh,ale proč teda něděláte u někoho kdo platí lépe? Nevím odkud jste,nebo co děláte,ale je dnes tolik možností.Pokud nevíte jaké tak poradím.
hm.czzavináčseznam.cz
22.2.2008 11:15:08
Omlouvám se, za úplně nesmyslný příspěvek, i když vůbec nechápu, jak se nad mým starým příspěvkem mohl objevit název zcela jiného příspěvku a ještě z jiné diskuse... Někdy toho "počítačového šotka" fakt nechápu.
MarkétaP + 4 dcerky
16.2.2008 0:11:39
Tady je poměrně důkladné srovnání: http://www.menstruacnikalisek.cz/Jakvybratspr%C3%A1vnouvelikost/tabid/102/Default.aspx
MarkétaP + 4 dcerky
16.2.2008 0:10:03
Jano, s Ladycupem ještě asi moc zkušeností nebude, je na trhu poměrně krátce. Myslím, že jedna žena na jedné diskusi teď psala, že mooncup je velikostně někde mezi malým a větším ladycupem (ten malý si koupila její 16tiletá dcera). Něco málo zkušeností je v tomto tématu (neděs se, že se tam najednou plete i něco jiného, toje bohužel slabina témat :( ): http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/prisp.asp?id=8699679. Jinak se zkus poradit na www.menstruacnikalisek.cz, prodávají všechny a jistě budou mít reference od zákaznic.
Jana, 3 děti
  • 
15.2.2008 23:44:25
Prosím Vás, jestli s tím někdo máte zkušenosti, poraďte mi. Chtěla bych ho koupit, ale nevím, pro jaký se rozhodnout. Podle popisů se mi nejvíc líbí Lunette. Teď jsem ještě objevila český Ladycup - je taky hladký, ale nevím, jaké jsou s ním zkušenosti, jak je měkký atd. Nejvíc mě trápí velikost. Mám za sebou 3 císařské řezy, takže jsem normálně nikdy nerodila, ale bude mi 29 - a od 30 let se má používat ten větší. Mám obavu, aby mi malý neprotékal a velký mě netlačil. Moc děkuju za rady!!! Jana
Vanda
  • 
14.2.2008 22:44:11
Nevím, nevím, ale provoz mrazáku vycpaného pečivem mi jako úspora nepřipadá, nákup zlevněného oblečení po sezóně taky ne - já třeba takto nakoupené věci nosila málo, po půl roce, kdy na ně zas byla roční doba, jsem z nich nebyla až tak nadšená. Takže už "záměrně" nešetřím a jsem na tom asi tak stejně, jako když jsem šetřila. Nekupuju nic do foroty, jen to co je aktuálně potřeba, odbourali jsme "výhodné nákupy" v hypermarketech, hodně věcí se sežene použitých pěkných - sportovní potřeby pro děti a tak.
Dadule
  • 
8.2.2008 19:36:19
Taky tampon hážu do záchodu. Nikdy si nevzpomenu vzít si tam noviny nebo nějaký papír ( nemám rada noviny ny záchodě) tak to pak hodin do mísi.Několikrát jsem to zkoušela zabalit do toaleťáku,ale musela jsem to hodně obalit,jinak prosákl. Hážu to do záchodu už přes pět let a nikdy nebyl ucpaný.
 Příspěvky 110 z 467 [Dalších 457 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.