| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Malá rekapitulace

 Příspěvky 110 z 44 [Dalších 34 >>]
emteka + 2 holčičky
15.5.2009 8:20:39
Holky, ahoj, já mám takdy dceru, jsou jí 3 měsíce a je šíleně hodná...do věku 2,5 měsíce jsme to měly tak jak vy...neumytá já ani nádobí, ani uklizeno, ale velice rychle se naučila sama si hrát a je moc hodná. Ale je mi jasné, že to tak nebude pořád :-)))

pevné nervy
ahoj
16.1.2008 17:08:50
tak už jsem si to přečetla:-) jojo, jsou to naše poklady, tuhle jsem si říkala, co mi schází z života předtím a zjistila jsem, že jediné, co bych si ráda zopakovala je chodit v prosinci a v květnu se stužkama s dobrovolníky z Domu Světla, a to můžu i s Adunkem~k~, jinak mi neschází absolutně nic. Skoro bych řekla, že jsem se našla, tohle mi dát někdo přečíst před pár lety, pošlu ho do háje nebo do Bohnic~j~
Hanka 2 cácorky
  • 
15.1.2008 21:46:56
Zdravím Majdu a Simču!
Zrovna dneska jsou zase jednou zmlátila futra. No prostě už toho bylo moc. Starší dcerka přinesla ze školky zase jednu skvělou rýmičku, už jsem ji pěkně vykurýrovala a dneska složila mě (rýma). Do toho 5 měsíční řvoucí miminko s čerstvě píchnutýma ouškama a jediný dotaz proč mimi tak řve od starší a šla jsem bouchnout ta futra. Teď obě usnuly jak andílci a je klid. A já si du dát sprchu, paralen a budu doufat, že ráno bude líp. A ono bude a já budu zase silnější, protože jsem to zvládla. No tatínek až se vrátí z dálav služebních cest, půjde a natře znova ta futra. Už si zvykl, jako já se musela naučit vyřešit si krize, najít cestu, i s poblinkaným tričkem, nemytými vlasy a špinavými okny. Priority mám jinde, ale pokud to jde, zkusím uklidit a trochu o sebe dbát, třeba zítra :-D
14.1.2008 18:40:26
Pár slov pro Majdu, úplně to všechno chápu byla jsem na tom podobně. Sice teď synovi Kubíkovi bude 11 měsíců, ale zase nic tak zásadního se nezměnilo. Vlastně jo spíme přes den ještě míň než, když byl miminko. Jiné děti v jeho věku slastně spinkají 2 a více hodin denně, ale náš Kubík ne, spinkáme hodinku dopoledne a hodinku odpoledne a to je všechno.
Chvilku osamotě jej nechat nemůžu jakmile se vzdálím tak křičí na celé kolo a úpěnlivě mě hledá.Takže to u nás vypadá tak, že je se mnou v koupelně, když ráno provádím svou velmi rychlou ranní hygienu vlastně je se mnou stále.
Ale v žádném případě si nestěžuji jeho úsměv je to nejhezčí co může být.
hanka-3děti
  • 
14.1.2008 11:08:16
Článek je fakt trefa :-).Máme 3 dětičky 15,11,9měsíců .Ale každé dítě jiná povaha.Nejstarší kam se dal tam byl(zlatíčko).Druhá věčný "závislák"na mamince :-).A naše nejmladší?Ječí vzteká se chodí kolem postele.A já s manželem jí jako tomu "NEJ"pořád ustupujeme.Veškeré zásady jsou fuč :-).Někdy si řikam HLAVNĚ ZDRAVÍ.A sem ráda,že to co čtu není jen u nás :-).Ahoj všem Hanka
12.1.2008 23:13:57
Já děkuji:o) a přeju hodně štěstí a nervů, jo a třeba mně se moooc hodil šátek (www.sanami.cz), zpočátku jsem se bála, že budeme mít kočárek jen na dekoraci, ale už to jde i v něm, tedy už dávno:o) Ale třeba spinkání, to je stále hudba budoucnosti:o) Inu, uvidíme, jak dlouho bude ještě chtít spát se mnou v posteli? Tak si to užívám:o)
12.1.2008 5:36:27
Děkuji za krásně napsaný článek, který mne částečně připravuje na to, co nás doma za 5 měsíců čeká. Dosud jsem si nedělala iluze, že náš drobeček bude andílek, protože z vyprávění vím, že nemá být hodný po kom. Manžel i já jsme byli typicky uřvané, neutišitelné a nespavé děti, které jen co začali lézt, byli neustále za zády.
Přes to všechno se moc těšíme na červen, kdy budeme tři a začneme to všechno zažívat na vlastní kůži, protože je to ten nejkrásnější dar, jaký mohou rodiče dostat.
Ještě jednou děkuji
12.1.2008 0:16:17
Jano, díky:o) Proto je píšu, abych udělala aspoň malou radůstku třeba Vám:o)
Jana, miminko 5 měsíců
  • 
11.1.2008 23:54:22
Ahoj, díky za zajímavý článek. Mám trochu jinou zkušenost. Pravda je, že prvních pár týdnů to u nás vypadalo jako u Majdy, a asi stále vypadá. Zdaleka ale nejsem vytížená prckem, ale přípravou na celkem těžkou zkoušku, kterou budu dělat na jaře. Jinak od tří měsíců levou zadní;) Mám asi stokrát víc času, než když jsem chodila do práce. Naše holčička není žádný lenoch, ale je relativně samostatná, s drobnou asistentcí si hraje sama třeba půl hodiny, třikrát denně čtyřicet minut spí, večer chodí spát v osm, takže máme s manželem čas pro sebe. Je sice tak aktivní, že až tačre lézt, bude těžké jí ohlídat, ale pokud jí zůstane určitý režim, stále bych si nestěžovala. Ale i když má někdo zlobílka, který potřebuje víc pozornosti, za neuklizený byt to určitě stojí!
Jana
  • 
11.1.2008 23:10:32
U Vašich článků se vždycky dobře pobavím, díky.
 Příspěvky 110 z 44 [Dalších 34 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.