| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsem rodila v Krči

 Příspěvky 110 z 89 [Dalších 79 >>]
Jaja dvojcata 27 mesíců
  • 
23.8.2007 18:42:36
V Krči jsme ležela na gynekologii a vše tam bylo bez problémů. Rodila jsem v Motole (rizikovka)a je pravda, že rizové bylo super, porod taky, ale poporodní byl děs a hrůza. Neochotné a sprosté sestry, na novorozeneckém kouřící! druhy´den po porodu a následném císaři mi dali dvojčata na pokoj...
Mám ještě jednu vzpomínku na Krč, malý měl v roce průjem, poměrně hodně a ta na pohotovosti nařídili hospitalizaci. Na Bulovce mi oznámili, že na normální oddělení s průjmem by´t nesmíme, že musíme na infekční (pavolon kde se taky léčí TBC, HIV.. ) a tam že s malým být nesmíme. Nepomohly sliby, že budu spát třeba na zemi, směla bych u něho být jen o návštěvách Byla jsem naprosto zoufalá a obvolala všechny nemocnice, právě v Krči nás pak vzali oba bez problémů.
Martina, dcerky 9 + 5
  • 
14.8.2007 12:25:26
Chtěla bych jen pár slůvek k tomu nastřižení - byla jsem nastřižená u obou dcer, porody byly v různých porodnicích, pravda - šití nebylo nic příjemného, ale mám dvě kamarádky, které nastřižení odmítly - u porodu čtyřkilových dětí došlo k spontánnímu potrhání na třech místech! Odcházely celé rozbolavěné a jedna z nich musela na revizi, neboť se ranky jaksi zanítily, přesné podrobnosti neznám. Já jsem měla krátkou jizvu, kterou jsem si hojila heřmánkovým čajem, a chladila gelovým pytlíkem, za pár dní to bylo o hodně lepší. Ahoj Martina
PajaMM
8.8.2007 10:42:36
Ctu tuhle debatu a nechci se nikoho zastavat ani nikomu nic vycitat, to vubec :-)

Jen si myslim, ze to ti zdravotnici delaji proto, ze to jde. Ze to lze testovat dopredu a zjistit. U havarky to zjistovat nemuzou, to je jasny...

A mne odbery krve nevadi ani trosku, naopak, jsem divna a vyzivam se v tom, musim se na to divat :-))) A hlavne si myslim, ze i kdyz duverujeme partnerovi sebevic, tak jistotu nemame nikdy. Takze tento test jsem neodmitla. Minuly tyden jsme byli na odberech kvuli genetickym testum a dokonce jsme souhlasili, aby si po otestovani s nasi krvi delali, co uznaji za vhodne a zkoumali ji, na co potrebuji :-) Nam to nijak neublizi, ze...a kdyz to muze pomoct, tak proc ne.
MarkétaP + 4 dcerky
8.8.2007 10:23:45
Akorát mi to tehdy v Podolí vyznačili červeně do průkazky a dostala jsem za to sprdunk i v úžasném Vrchlabí - prý se tím chrání zdravotníci, což mi upřímně přijde poněkud uhozený argument - když dostanou na stůl někoho rozsekaného z havárky, taky ho netestují, ne? A to je té krve u porodu rozhodně míň (aspoň tedy u mého).
8.8.2007 9:58:30
já si taky byla jistá, ale neřešila jsem to, a kromě toho to bylo právě s dalšími náběry, takže o zkumavku víc nebo míň... no ale jako pokus dobrý:o)
ZIMMI +5 LETÁ DCERA
  • 
8.8.2007 2:45:07
Do Thomayerky jsme jeli v červenci 2002 ve čtvrtek večer po odtoku plodové vody,ale bohužel mě odrodily až v neděli ráno,po komplikacích.Křížový bolesti,vysoký tlak,a stále málo otevřená,následoval císař,který se špatně hojil,a taky smůla pro mě že při tom přeskočila nějaká jiskra po kterém se udělal puchýř,který praskl.Místo jedné jizvy mám dvě(všehošudy jsem byla na sále třikrát,aby to mohly upravit a přešít).Aby těch problému nebylo málo tak ještě oboustraný zánět žil na obou nohách,holka s otravou krve(14 na jipce)a já s prodlouženým pobytem v nemocnici na 49 dní.Jinak personál suprový hlavně na šestinedělí,pokoj naproti sesterně,dvoulužák,jenže jsem tam byla skoro pořád sama:( A i po těch zkušenostech co mám?????? Šla bych znovu do THOMAYERKY,i na ukor Motola který je pro mě blíž.
Monika,Tobiášek-5měsíců
  • 
7.8.2007 22:34:18
Já si císař pamatuji docela přesně.První den mě bolelo i polykání vlastních slin.Nedalo se odkašlat,o smrkání jsem si mohla nechat zdát.Jakýkoliv pohyb,bolest.Když mi Tobiáška přinesli nemohla jsem se k němu ani otočit.Ale každý den je lepší a lepší.Navíc při pohledu na mimi,jsem na bolest celkem zapomínala. Pravda je, že jizva se hojí dlouho. I teď po 5ti měsících mě občas bolí,ale dá se to vydržet a mrňouskové za to stojí.Tak hlavu vzhůru.
MarkétaP + 4 dcerky
7.8.2007 21:08:56
No, upřímně, kromě toho, že jsem si byla jistá, tak v podstatě tak trochu jako pokus, jestli to projde :) Taky mi vadilo, že to byl vlastně samostatný odběr jen na HIV test, který mi v mém případě přišel zbytečný. Při druhém těhotenství už jsem to neřešila, protože to vzali současně s klasickým rozborem.
neřeknu
  • 
7.8.2007 18:36:33
Jeno, já mám taky prima chlapa, který nezahýbá, ale přece jenom, když nejde jenom o mě, ale potažmo o zdravotníky či děti a nic to nežere...
děkuji nicméně za odpoveď
pet & nany 9/05 & maxik 9/07
7.8.2007 18:00:22
i ja se chci zastat podoli...
rodila jsem tam pred 2 lety a byla jsem maximalne spokojena...no a ted tam budu rodit zas :-)
ja si myslim, ze na kazde porodnici se najde neco spatneho, v kazde porodnici se stalo neco nemileho, v kazde porodnici se nekomu nelibilo, v kazde porodnici narazil nekdo na neprijemnou sestricku apod. zkratka nic neni naprosto dokonale.
 Příspěvky 110 z 89 [Dalších 79 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.