| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jsme popletená rodina

 Příspěvky 110 z 62 [Dalších 52 >>]
6.8.2006 19:00:04
Dobrý den, buďte ráda, že se o syna manžel stará, přes den je v práci, tak večer se na malého těší. Horší by bylo, kdyby po večerech vysedával s kamarády, i tací jsou, vždycky může být hůř a Vy si zajděte na tu pizzu s kamarádkou. Já když chci někam jít, musím poprosit většinou chůvu-kamarádku.
jájina, dcery 12 a 17
  • 
19.6.2006 9:53:15
Zuzanko, všechno je v naprostém pořádku. Dítě se vždy těší na tatínka (protože on je v práci a ta maminka je konec konců pořád po ruce. Nejste převrácená rodina, je dobře, že chcete občas někam vyjít. Zkuste to domluvit se svojí maminkou, aby vám pohlídala synečka (třeba v den výročí svatby nebo v den seznámení, narozenin Vašich nebo manželových - ať jako máte co slavit a muž nemůže odporovat). Vždycky jeden musí mít pocit, že je dítě ještě malé na tři hodiny samoty (někdy je to táta, někdy máma). Přestaňte se trápit a užívejte si hodného muže i děťátko. Syn vyroste brzy a za chvíli vás nebude potřebovat. Navíc každé dítě v průběhu života mé takové odklony od tatínka k mamince nebo od maminky k tatínkovi, taková období. Snad byste nežárlila na vlastního manžela kvůli vlastnímu synovi....Hodně štěstí a pevné nervy
  • 
30.5.2006 11:30:54
Nic si z toho nedělej, Tvůj synek je ještě malý :-)) To můj prostřední došel tak daleko, že pro změnu nám oběma říkal TÁTA, a to až do 19 měsíců!!! Jinak popisované situace jsou zcela standardní, máma zajišťuje celý servis a na tátu se děti třesou. Ještě dneska, když jsou kluci už celkem velcí, se hned po návratu ze školy ptají, kdy přijde táta, případně jakou má v práci směnu.:D
Jitka
  • 
29.5.2006 10:52:03
milá Zuzko, nebojte se, to prejde. jak poplakavani, jak Vase pocity, ze nejste touzadanejsi pulkou rodicu, tak i absence spolecenskeho zivota.
muj muz je to same, taky ma mimco porad za male, ale mejte strpeni. ja si vycházky, kino atd.planuju na pristi leto o).
Jana, 2 kluci
  • 
27.5.2006 21:00:28
Milá Zuzko, nebojte se, všechno je anebo bude v pořádku. Když byli oba kluci malí, jakmile táta vstoupil do dveří, přestali mě vnímat. Ale časem se to upravilo. Teď už jsou oba velcí a právě předchvílí se ten starší dožadoval, abych už jim šla přečíst tu pohádku na dobrou noc. Potřebují mít "chlapa", ale taky "maminku". Vydržte, dělejte se svým synem to, co jste zvyklá, uvidíte pokroky.
Nám taky nikdo nehlídal, museli jsme to zvládnout sami. A co třeba zkusit kamarádku, která má taky malé dítě, třeba na pár hodin odpoledne? Nutně to přece nemusí být večer do půlnoci. Máte mé sympatie....
dany
  • 
18.5.2006 20:04:04
Nezanedbáváš náhodou dítě,že do všeho každému kecáš a pak se musíš omlouvat...?????
18.5.2006 7:03:04
Máme s manželkou 3 zdravé děti a všechna těhotenství proběhla víceméně v pohodě. Dokonce máme babičku, která je schopna a ochotna občas pohlídat i přez noc. Já jsem věčně v práci a žena věčně s dětmi. Přesto, když se večer jsem se večer vracím domů mě děti vítají, jako bych byl pryč půl roku. Prostě pro děti jsme rodiče a každý má svoji nezaměnitelnou úlohu a tem prckům je to (prozatím) téměř jedno, jací jsme, důležité je, že jsme. Hlavu vzhůru, tvůj kluk tě potřebuje a má tě rád, prostě to tak je . :-)
Zuzana + Jony, 15 měs.
  • 
17.5.2006 15:59:26
Ještě jednou vám všem moc děkuji - už se pomalu začínám i stydět, když si pročítám i ostatní názory a příběhy - můj problém je vlastně veliké štěstí. Už mi nepřipadá, že vydržet rok bez divadla je takový problém.
16.5.2006 17:33:58
Milá Zuzanko. Ještě na své první dítě (a dlouho) čekám, ale myslím, že i přes své obavy jste skvělá a fantastická matka. Naprosto chápu vaše pocity. S mým přítelem vychováváme dceru z jeho předchozího vztahu, té se matka "ztratila" do Německa a objeví se 1x za 3 týdny, aby si ji na sobotu a neděli odvezla. Já jsem ta, která zajišťuje chod domácnosti, vařím, uklízím, peru, dělám svačiny a úkoly, nakupuju oblečení... prostě "náhradní matka" na plný úvazek. Nemusím Vám asi říkat, jak mi je, když přijde domů partner a tatínek je okamžitě nade vše a po mně neštěkne ani pes. Malá to s ním umí a já si občas připadám jako služka, která zajistí, co je třeba, ale otec - to je král. A to už ani nemluvím o tom, jak si osmiletá holčička umí idealizovat matku, která jí prachsprostě opustila maličkou a založila novou rodinu za hranicemi. Nezájem vašeho partnera o vás a společenský život bych na vašem místě zkusila vidět pozitivněji, jako obrovský zájem o děcko, což musí být pro vás fantastické vidět, že ten největší životní dar a štěstí jste mu dala právě vy. Máte hroznou kliku, protože vysoké procentu mužů by se k otcovské roli rozhodně nestavělo tak kladně. Zkuste s ním pohovořit o svých pocitech a uvidíte, jednoho dne na tu večeři přece jen vyrazíte a mrňouska vám někdo pohlídá. Držím vám palce a držte i vy mně, ať se mimi konečně zadaří i u nás. Míša (holi.misa@seznam.cz)
Táňa
  • 
16.5.2006 16:38:55
Ja to mam taky tak.Nemame hlidani,takze spolu nemuzem,ale ja nechci s kamaradkou(vubec by nebyl problem,on me naopak presvedcuje at jdu),ale ja chci s nim).Taky kolem maleho vsechno udela,uklidi,da ho spat,uvari.Vsechno stejne jako ja.Zda se to jako z pohadky,kdybych to nezazila,neverila bych,ze takovi chlapi nekde jsou.Vzajemne se milujem,nemuzeme se roztrhnout a dobu kdy je jeden nebo druhy v praci-stridame se-tak vylozene vydrzime a uz se na sebe tesime.Vsechno nam velmi dlouho trva,protoze se musime vlacet s malym,ale jsme pohromade.Zadne hlidani,zadne babicky.V zari pujde maly do skolky,trenujeme,chodime s nim do skolicky,tak snad to zvladnem a my si poprve trosku odpocinem-nez bude nemocny a zustane doma.
 Příspěvky 110 z 62 [Dalších 52 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.