| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Trochu jsem se spletla aneb Mé první hlídání

 Příspěvky 110 z 301 [Dalších 291 >>]
Hela
  • 
1.2.2009 13:23:28
Někde se to ale ty holky musí naučit, když ji k tomu nepomůže jejich máma.
17.10.2005 12:57:33
Tyyy jo, tak to jsem vůbec nevěděla. Tak na to si teda musím dát bacha. Ale že mi to nikdy nikdo neřekl, ani jsem o tom nečetla. Tak aspoň už to vím. Díky
Líza
16.10.2005 14:23:16
Zuzku, ano, můžou. Pokud vím, tak to ale musí být psáno i v příbalovém letáku a každý dr., který ti píše jakékoli léky má vědět, že bereš HA - některé léky, a nejen ATB, urychlují odbourávání HA v játrech a tím snižují její účinnost.
16.10.2005 14:17:35
To nechápu, ty jsi brala antibiotika a antikoncepce selhala, přestože jsi ji brala poctivě nebo ne? Nikdy jsem neslyšela,že antibiotika můžou oslabit vliv antikoncepce. Prosím, vysvětli mi to, ať to chápu.
14.10.2005 18:20:50
Zuzi,no co myslis?To bych byla asi trochu blazen kdybych mimi v tech 17ti planovala:-)))Selhala antikoncepce,brala jsem antibiotika a nemyslela jsem na to ze by antikoncepce mohla takto selhat.
13.10.2005 17:29:06
Díky za povzbuzení, já si to taky myslím, že když bude moje vlastní, tak mi nezbyde nic jiného, než se o něj postarat, a člověk se s tím vždy nějak vyrovná. A vlastně to ani neřesí.Je to určitě něco jiného než jen vypůjčené mimi.Když má člověk vlastní a zžije se s ním, tak pozná už co a jak, ale u cizího to člověk asi nepozná, a taky s ním nemůže mít tak vřelý vztah jako s vlastním. Já taky doufám, že to zvládnu, ale prvně chci ještě chvíli studovat, možná i pracovat a pak až vím,že bude v pravý čas, tak do toho praštím.No a ty jsi mimi v 17 plánovala, nebo to bylo náhoda? :-)) Ahoj
12.10.2005 18:34:14
Zuzko,ja mela holky v 17ti a ano bylo to nekdy tezke.Jsem vdana a holky maji tatu ale nekdy si pripadam jako kdybych byla svobodna matka!Manzel je porad v praci(ted ve skole)uci se nebo je na PC a pod.Vim ze kdybych byla sama tak to zvladnu!Moje mamka holky taky nekdy hlidala ale to bylo pouze na par hod i min.Moje nej.kamaradka stejneho veku deti jeste nema ale muzu ti rict ze ona byla jedina ktere jsem holky bez pochybnosti na hlidani dala a taky podotykam pouze na par hod i min.Samosrejme moji mamce jsem verila ale kdyz jsem prisla zpatky byla z holek hodnekrat na nervy(mam jeste 5ti teleho brasku:-) a tohle se mi u kamaradky nestalo,ty by ji mohly skakat po hlave a ona by byla v klidu,holky mi pomahala koupat kdyz u me byla,krmit,prebalovat atd...takze do budoucna ma dobre zkusenosti;-)Klidne bych ji za manzela vymenila:-)))
Jinak ja uz mela zkusenosti s detma snad uz v 10ti mozna driv,uz si nepamatuju.S mamcou jsme porad nejakyho prcka hlidali a to i miminka a klidne nekolik na jednou.

Uvidis,az budes mit svoje tak to nebude tak tezky.Kdyz mas mimco vypujcene tak vis ze ho za chvili vratis ale kdyz mas svoje miminko nikam ho vratit nemuzes takze ti nezbude nic jineho nez se o prcka postarat a situace budu uplne jina.Takhle si delas velke starosti protoze neni mimco tvoje a ty se bojis abys neudelala neco co prava mamca nedela ale u svyho budes ridit veci podle sebe a sveho mimca,Hodne stesti!
Gerberka
6.10.2005 11:43:38
Monty,

s Tvými asociacemi také souhlasím - i když se přikláním k Mirce, že něco je vážně ovlivněno také povahou - víš, třeba ta uzavřenost - někdo je opravdu spíše introvert.

Jinak velice souhlasím :-))

Afrikánka
6.10.2005 11:13:07
chci se jen zeptat, zda Ty jsi byla původně neregistrovaná Irena.
Gerberka
6.10.2005 11:04:35
Místo toho osočování a jedovatých poznámek zkus vymyslet a napsat nějaký pěkný příspěvek, který ostatním sdělí nějakou zkušenost či dodá odvahu, sílu a naději do dalšího života, protože právě tohle je účelem těchto stránek. Účelem těchto stránek není vzájemné osočování a jedovaté poznámky (i když se o to někteří - včetně Tebe - snaží).

Je mi Tě upřímně líto a souhlasím s Monty - snad sis ulevila svému (nám neznámému) mindráku.

Zdraví Afrikánka - Irena
 Příspěvky 110 z 301 [Dalších 291 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.