| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otcovské fejetony: Další děti

 Příspěvky 110 z 30 [Dalších 20 >>]
Evik (2 děti)
  • 
14.1.2005 12:39:56
Ahoj. Souhlasím s tebou. Je to moc pěkně a vtipně napsané. My sice nemáme dvojčata, ale páreček - holka 2 a kluk 4 roky - ale vidím to, jak ten starší sourozenec má tendenci sestřičku chránit. Sice párkrát by jí i oči vyškrábal (když byla miminko), ale to už jsem zasáhla. Pokud chtějí pečovat, ať pečují. Je to moc hezký cit, který se v nich rozvíjí. Mějte se pěkně a ať dvojčátka rostou!
iveta34
  • 
13.1.2005 10:17:14
Článek mi připadá napsaný moc hezky a myslím že takovýho tátu by si mohly přát všechny děti.Naše mají to štěstí-že manžel je taky takový-prostě bere svět svých dětí docela vážně.
Co se týká panenky chou-chou,náš benjamínek(14.měsíců)ji nemá,ale moje neteř ji dostala na druhé narozeniny a opravdu k ní přilnula jako k živýmu miminku.Bohužel v jedné chvíli musela být panenka odeslána do :nemocnice:(na opravu)Tolik radosti kolik ta malá zažila když jí pannu přinesli bych vám přála vidět.Pořád ji nosila a dokola jí říkala-tak už jsi zpátky,taky ses na mě tak těšila!?
Jinak mě zaráží to napadání tady(reklama,kýč)
U svých dětí 14,10 let a 14měsíců-jsem si už zvykla(jako každý rodič)že jejich požadavky a názor na hračky se diametrálně odlišují od mého.Ale to je přece pořád stejné-i já jsem kdysi toužila po céčkách,triku se Sandokanem apod:)))
To je přece život:)
Dana
  • 
11.1.2005 0:12:28
Tak ona to asi bude pravda že maminky na MD blbnou a místo mozku se jim tvoří plodová voda

:-)))))))))
Mamča,děti 6 a 3 roky
  • 
10.1.2005 9:45:32
I má dcerka dostala panenku. Je to sice baby Annabell, ale funkce má stejné, navíc hýbe pusinkou a má úžasnou mimiku. Ale situace doma zažíváme podobné. Naše "miminko" se jmenuje Terezka a má dcerka ji neustále krmí, chová, zpívá písničky a opečovává a pak ji vozí v jejím kočárku.Dříve si s panenkami moc nehrála, ale od té doby, co máme Terezku,tak neustále vymýšlí,co jí uvaří, obleče, atd. A oproti živému miminku má jednu velkou výhodu - dá se totiž vypnout.
10.1.2005 1:09:14
Je na každém, jaký dárek svému dítěti koupí. Proč ta kritika?
Petra,Kryštof (skoro 4 roky)
  • 
9.1.2005 18:48:41
Vážně mě překvapuje, že se vůbec najdou podobné reakce... Ty příspěvky se jmenují Otcovské fejetony, takže pokud někdo váhá, nebo mu článek připadá "ulítlý a smutný", nechť si laskavě nalistuje příslušné heslo v encyklopedii.
A nazývat panenku "hrůzou"? Sama jsem zjistila, kolik dříve odsuzovaných hraček Kryštofovi dnes klidně koupím. Navíc děti inklinují ke kýči a vůbec to nemusí vypovídat o jejich budoucnosti. Můj bratr sedával kolem 4 let jako přikovaný u TV s pohádkami z videa. Pak začal jezdit na tábory a dneska je z něj sympatický 23letý muž, který cestuje, jezdí na vodu a spí pod širákem...
Přeji Vám hodně tolerance a pochopení, až některé z Vašich 5 dětí zatouží po "hrozné hračce."
Helena, Alex+Evička 8/02
  • 
7.1.2005 16:43:31
My panenku taky máme a moc si s ní Evička vyhraje. Baterky nám fungují. A už vůbec bych neřekla, že je panenka hrozná a nevkusná.
6.1.2005 23:14:48
Mně ten článeček také spíše přišel o něze, která je dívkám asi vrozená (i když já znám i kluky, kteří ve věku cca 3 roky "koupou" miminka a "vaří" jim kašičky). A pokud má někdo pocit, že jde o reklmu - vždyť tu kde kdo vůbec nepochopil, že jde o panenky, tak jaká reklama!!!!

Simča
Adriana, 2 děti
  • 
6.1.2005 14:34:27
:))
Jiri psal, ze ma 5 holek, 2 dcery, 2 panenky /"dcery" jeho dcer/ a tu patou asi myslel manzelku....
5.1.2005 23:42:37
Tak já zas teda z toho článku cítila něhu, příjemné pobavení, jak rozkošné mámy jsou autorovy dcerky. Mně to naopak přišlo velmi milé a přímo jsem cítila otcovskou hrdost a otcovský cit pana Jiřího... Já myslím, že tím pan Jiří nemyslel na dvě bohužel neexistující děti, ale že se rozplýval nad svými živoucími dcerkami...
M.
 Příspěvky 110 z 30 [Dalších 20 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.