| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O studu a nahotě lidské

 Příspěvky 110 z 14 [Dalších 4 >>]
  • 
28.3.2010 9:09:25
Neexistuje. Dobrovolně pravidelně. A s nadšením. Nahota v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství. A... a... ale vážně. Nahota nikdy nikomu ještě neuškodila. Opravdu nikomu. Ostatně příroda se ošidit nedá. Tělo si samo řekne, co potřebuje. Když ho ale člověk neposlouchá a myslí si, že to nepotřebuje, škodí tím jenom sám sobě. Časem se to projeví i na jeho psychice. Tady platí jedno pravidlo spokojené bytosti: do ničeho se nenutit a nic si neodříkat. To máte jako s jídlem. Když máte chuť na tavený sýr, je to proto, že obsahuje látky, které momentálně potřebujete. Můžete doslova s odpuštěním vyžrat celou ledničku, nakonec si ten tavený sýr stejně bude muset dát. Jenomže když má kdokoliv z nás, vážení přátelé, touhu po nahotě a trochu toho pomazlení, nepomůže mu jídla ani škopek ni vana. Náhražka zůstává náhražkou, navíc zrovna přejídání nám tu nahotu a něhu abych tak řekl poněkud znemožňuje. Já vím. Přejídat se není nemravné a nejsou s tím takové problémy. Ale! Vždyť jsou to taky lidé.
Pavla, 2 děti
  • 
17.10.2002 23:05:40
I já se řadím mezi nepsavce, nicméně, otevřu-li si nějaký článek, jeho téma mě zajímá, a ráda bych si přečetla diskuzi na dané téma, a nikoli to, co si rozpoutala ty tady. Pevně doufam, že až se připojím příště, najdu tu už něco o sexuální výchově. V kterém věku s tím kdo začal (s výchovou samozřejmě), ap.
Díky
(to patří Magdě a podobným psavcům, kteří nelení a informují nás o výkalech a blinkání svých potomků a podobných příjemných nedůležitostech, kterými máme my - matky na mateřské zaplněnou podstatnou část života.)
Hanka
  • 
16.10.2002 14:50:49
Myslím, že je strašně jednoduchý jen tak říct, že články už nejsou to co dřív. Ať si to každý zkusí sám, něco napsat, udělat si legraci ze sebe, ze svého manžela a své rodiny a aby to ještě navíc mělo hlavu a patu a někdo nezasvěcený se tomu zasmál. Nemůžou být přece všechny články stejně vtipné, některý je víc na zamyšlení, jiný na zasmání, ale všechny píše s láskou a to je přece důležitý ne? Tak je tak berte, když se nad nima chcete zasmát, tak se zasmějte a když se Vám nebude líbit, cvakněte si na další a je to...
Martina z Martinan a maternity
  • 
10.10.2002 17:06:08
Podla mna je skurocne otazka sexualnej vychovy este stale dost nedocenovana... rozmyslali ste napr. ako vysvetlit rozumne dietatu, preco by nemalo manipulovat so svojimi genitaliami pred druhymi ludmi, preco sa nemoze "zosvadbit" s vlastnym rodicom ci surodencom, preco sa chlapci nebozkavaju, preco tety nechodia bezne hore bez...?
Je velmi uzitocne si to prebrat s dalsimi rodicmi!
Míra & spol
7.10.2002 13:36:31
Kdo chce, ať si přečte a kdo nechce, tak ať nečte - je to jednoduché. Jo a mám dojem, že diskuze (tedy pobídky k nim) nevytváří Magda, ale "pán serveru", takže opět: Kdo chce, tak napíše a kdo ne .... a přestaňte se už holky hádat !
7.10.2002 11:41:41
Hm, možná Magda píše ty články i proto, aby si některé z nás zlepšily gramatiku.
Zuzana
P.S. Články bývalY!!!!!
6.10.2002 21:56:37
Holky, už dva dny přemýšlím, jak Ivě odpovědět, abych nevypadala, jako "extrovertní a agresivní" potrefená husa.
Inu i povídání o dítětem pokakaném tatínkovi a jeho nejbližším okolí má pro mě ohromné kouzlo. Možná proto, že i Anička se dovedla pokakat od patiček až po lopatičky a dnes na to ráda vzpomínám, dokonce to někdy dáváme k dobru, když je vhodná situace.
Spíš bych se otřásla, kdybych tady viděla jenom potem a krví umazané články s pseudohlubokým posláním.
Ale to není odpověď na otázku. Takže: články na rodině čtu proto, že se pořád ubezpečuju o tom (někdy marně), že žijeme podobně normální život, jako autorky a píšu proto, abych si to ověřila na reakcích okolí. Když to někoho nezajímá, nemusí to číst.
Ale samozřejmě každý názor je vítán.
Jana
6.10.2002 12:38:33
Sylvi,
píšu sem ze stejného důvodu jako ty. Nedá se nic dělat, ty myšlenky si zveřejnění prostě žádají ;o))))
J.
5.10.2002 20:00:13
Ivo, ptala jsi se, co některé ženy tady vede ke zviditelňování se. Nu, nemůžu mluvit za ostatní, ale konkrétně u mne je to jistota, že co má myšlenka, to záchvěv geniality, a jako taková si zaslouží (přinejmenším) být vtesána do kamene. Nicméně bušit do klávesnice je méně namáhavé, než bušit do žullového šutru, tak si tak ulehčuji práci :o) A na i-netu je hrozně fajn, že co se mi líbí, to si přečtu, a za autory kteří mi nepřirosli k srdci nebo témata, která mi nic neříkají, zbytečně nemusím utrácet penízky za připojení :o) To mi připadá jak velká výhoda oproti např. časopisům, které prostě musím koupit jako jeden celek...

s.
  • 
5.10.2002 11:52:29
ja taky souhlasim , magdiny clanky uz nejsou to co byvali. a taky mi to pripada divne, ty umele vytvorene diskuse.ahoj
 Příspěvky 110 z 14 [Dalších 4 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.