| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Schovánek 15: Vyhozené děti

 Příspěvky 110 z 82 [Dalších 72 >>]
  • 
10.5.2005 20:00:59
Ahoj, pokud má některá z vás zájem o koupi levného šátku na miminko. Tak já nabízím šátek 4,5 metru, 100% bavlna s návody na úvazy za 650,- V případě zájmu pomůžu s úvazy (naučím)

Ozývejte se na email pobox1@seznam.cz
Kateřina, jedno mímo v břiše
  • 
20.3.2004 14:06:07
Pro všechny maminky, které si šijí vlastní šátky, protože se jim stejně jako mně nedaří sehnat přebytečné dva tři tisíce na originální vatanai šátek.
Nejlepší stránky jsem našla na
www.kangarookorner.com/
odkaz v levém sloupci
How to wear your sling (pro neanglicky mluvící Jak nosit šátek)
Šátků je mnoho typů, v Čechách jsem nejčastěji viděla typ, který vyrábí firma Didymos - tedy stejný typ jako nabízí Vatanai - a na této stránce pod odkazem Didymos/Girasol najdete několik úvazů s návodem a hlavně fotkami, které jsou i bez textu srozumitelné.
Takže např. úvaz kolébku najdete na
http://www.kangarookorner.com/k_how_didymos_cradle.shtml

Šátkům zdar
Kateřina

11.12.2001 18:48:07
Ahoj Simčo, sešly jsme se čtyři maminy, dvě holčičky, dva kluci a jeden manžel, ZOO jsme měli prakticky celou sami pro sebe a mohu-li mluvit za sebe a za Verunku, tak se mi rande líbilo. Jany manžel měl s sebou foťák, tak taky netrpělivě čekám, až Jana bude mít čas něco hodit na Rodinu. Ahoj S.
11.12.2001 10:58:32
Stále netrpělivě čekám na vaši zprávu o setkání v ZOO a nic. Jak to dopadlo? Nepište někdo!!!
Alena a Lenka (14 mes.)
  • 
3.12.2001 13:05:38
Ahoj Janka,
napisala si velmi pekny clanok o vasom "nechcenom opustenom" dietatku. Vies, nieco podobne sa stalo aj nam. Asi ked mala nasa mala 10 mesiacov, ochorela a mala vysoke teploty. Dovtedy spavala bez problemov sama v postielke, vobec som ju nemusela uspavat. Akonahle prekonala chorobotu, vsetko sa zmenilo. KEdze sme si ju davali k sebe a strazili sme, aby jej nestupla tpelota, bola zvyknuta s nami prespat celu noc. A tu zrazu "hop" a musela spavat sama. Prve noci si riadne poplakala, kym som si ju nezobrala k sebe do postele a neuspala ju v naruci. Po asi tyzdni som si mylslea, ze ju to preslo, ale nie, stale to pokracovalo. A tak som spravila to, ze ju uspavame doteraz. Proste, sama nezaspi. Potom ju prenesiem do postielky. Niekedy vydrzi spat celu noc, niekedy sa parkrat zobudi na to, ze jej vypadol cumlik a je vsetko OK, inokedy sa tak preberie, ze nechce spat sama a znovu putuje k nam. Uz sme si na to akosi zvykli. A s tym spankom celkovo, mala spala velmi malo, 1/2 hodina a dost, dalsie 3 hodiny bola hore a potom znovu 1/2 hodinu. Nic som si pri nej nespravila. Mohla som byt akokolvek ticho, prebrala sa. Teraz je to lepsie, vydrzi spat aj hodinu-dve, ale zase nechce sa jej chodit spat, akoby sa bala, ze jej nieco ujde. Ale ked si k nej lahnem a hladkam ju po tvaricke, ukludi sa a zaspi. Niekedy to sice trva aj hodinu, ale dari sa to. Snad by si to mohla ty tiez skusit ako metodu uspavania, ak pomoze. I ked to urcite dost berie z tvojho casu, ktory by si inaksie vyuzila, ja som sa obetovala. Alena
LENKA+K+K
2.12.2001 21:22:09

Tak Kája chytla rýmu, takže s vámi zítra nemůžeme do Zoo jet, je to velká škoda. Zítra si to užijte a příště už určitě i s námi.

Lenka
  • 
30.11.2001 22:05:45
Jéééé, Teď mě holky napadlo. Sice jsme každá odjinud a před vánoci je hodně práce. Ale co kdybysme se někdde a někdy setkaly? Nepotkávat se jen virtuálně, ale alespoň jednou opravdicky. Vždyť by to nemusel být takový sraz celorepublikový aby maminy z Moravy nemusely do Čech a naopak - asi ne každý tatínek by měl pochopení pro odvoz rodiny jen tak na výlet. Bylo by fajn sejít se alespoň krajově. A kde? Ve spoustě měst už fungují mateřská centra. Děti by si vyhráli, maminy popovídaly. Co vy na to? A jinak my jsme Středočeský kraj, město Nymburk (MC tu máme):-)
30.11.2001 22:02:26
Klidně! (Pokud netrváš na tom, že ty koláče musí být domácí.) S.
30.11.2001 14:04:29
Ahoj Sylvo, tak dobra, dam si do satku panenku a pujdu s vami :o))) Ale mam jednu podminku - budete mi potom do blazince nosit řizky a tvarohovy kolače. Plati?? :o))))))
30.11.2001 10:54:37
Tak milá děvčata, trochu Vám ty mimina, šátky a plánovaný výlet závidím. Ale nemaje miminko, které by šlo do šátku strčit, a také čas - jsem v práci - mohu jen popřát krásné počasí, pohodu a nám ostatním pěknou reportáž nejlépe s fotkama......
 Příspěvky 110 z 82 [Dalších 72 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.