| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodič není sluha

 Příspěvky 110 z 53 [Dalších 43 >>]
XXXL
  • 
27.9.2020 14:46:14
Něco podobného jsem viděla u kamaráda. Synek měl neustále kecy, jak od rodičů nic nedostal (asi je povinnost rodiče předat dítku vilu, mercedesa a milión na knížce nebo co) a jak ho rodiče vlastně "zanedbávali". Nějak nepobral, že máma pracuje ve fabrice na lince a nemá závratný plat, a táta přišel po padesátce o práci, nesehnal už jinou dobře placenou a pracoval až do odchodu do důchodu za minimálku. Oba dávali dětem, co mohli, a přesto to bylo špatně. Dneska má synek sám svoje dítě. Předpokládám že za pár let bude podobné kydy poslouchat taky sám, jak má všechno dát dítku, jak sám umí blbě hospodařit a především pro uspokojení dítka si přece má najít dobře placenou práci, že... Taková práce je přece na každém rohu a jen neschopný rodič ji nemá, že. Prostě kydy těch, co sami nic nedokázali a co se chtěli jako -náctiletí předvádět před kamarádama.
Alena S. 2 velké dcery
  • 
27.9.2020 11:37:33
Nemyslím, že je článek nepravdivý, mám dcery už velké, doma se jako děti "nepředřely", ale pomoc jsem vyžadovala - úklid svého pokoje, nádobí....Jsem ráda, že z nich jsou teď samostatné osoby s vlastními domácnostmi a nyní chápou, že jsem toho po nich zas tak moc nechtěla. Jako děti jsme se se sestrou braly pomoc jako samozřejmost. Nikdo však nepoužíval - dokud bydlíš pod mou střechou... Teď ale s přítelovým 12letým synem zažívám přesně to co je ve článku, nemusí vůbec nic, tatínek ho obskakuje, kluk jenom požaduje, rozvoj je hraní her - počítač mobil, virtuální realita...,velké kapesné. U mámy uklízečka, která "blbě" uklízí. A já jen skřípám zuby při poslouchání jeho představ o budoucnosti bez práce, se spoustou peněz...Článek jsem příteli přeposlala :-)
susu.
26.9.2020 17:06:43
Nevím, proč se rozčiluješ, to je normální a slušně položený dotaz, na základě tvých příspěvků. Neurvale se chováš ty.
ZX001
  • 
26.9.2020 16:54:57
"Trosku hysterka, ne? Dej si neco na hlavicku."

Dokonce ještě takhle to napsala. Proč tě to nechává chladnou a nereaguješ i na tohle, když už tak krásně reaguješ ně mě
ZX001
  • 
26.9.2020 16:52:55
"Dělalas to někdy vůbec? Pracovalas někdy vůbec?"

Susu, co si to sakra vůbec dovoluješ? Čteš to po sobě, jak se ke chováš? Udělala jsem ti něco, že se mnou jednáš takhle neurvale?? Mluvila bys se mnou takhle v reálu, jako s cizím člověkem třeba na ulici? Nebo jako se svým šéfem? Nebo třeba jako se svojí kamarádkou? Co máš sakra za problém, že nedokážeš vést normální slušnou diskusi a musíš svoje oponenty takhle nechutně napadat? Ty si jako myslíš, že budeš s někým jednat s prominutím jak úplně nevycválaný hovado a pak snad čekáš, že ti bude slušně odpovídat?
ZX001
  • 
26.9.2020 16:47:40
S emocemi má problém většina z vás co tady reagujou a chovají se jako hulvátí.

"Holka, nevím jaký matroš jsi užila, ale asi by ses na to měla vykašlat"

to byla tvoje věta. Smím vědět proč jsi jí napsala? Smím vědět, proč mě takhle hnusně napadáš, když já se k tobě chovám slušně. Ty mi napíšeš takovýhle jízlivý komentář a pak jsi schopná mě napsat, že já mám problém s emocema?? Jestli něco považuji za naprostý vrchol arogance, tak když někdo, kdo ani nepochopí na co daný text narážel (poukazoval jako příklad na to, jakým způsobem většina z vás tady komentujete, resp. že nedokážete vůbec reagovat na to o čem je řeč a reagujete na něco, o čem řeč vůbec není) ze mě vzápětí dělal blbce a naznačoval, že já jsem ten s kým je něco špatně. To je opravdu výsměch.

Blanka+Adámek mě v jiném komentáři nazvala hysterkou, cituji: "Trosku hysterka, ne?" Zcela bezdůvodně a hnusně do mě kopla. Proč nenapíšeš taky jí, že má problém s emocema? Proč ignoruješ, jak hnusně se chová třeba ona a kopeš jenom do mě?? Proč jí taky nevynadáš, aby se chovala slušně, když ti na tom evidentně tak záleží?
ZX001
  • 
26.9.2020 16:39:46
Z mojí strany?? No tak to už je vrchol. Přečti si laskavě příspěvek od Blanka+Adámek abys viděla, kdo tohle slovo použil jako první. Neuvěřitelný tohle!
Lexi.
26.9.2020 15:50:23
Já nemám problém s elementárním chápáním textu.
ale ty máš problém s konstruktivní diskuzí a s emocemi.
susu.
26.9.2020 13:27:27
Teda to nějak není moc kultivovaná diskuse z tvé strany.
 Příspěvky 110 z 53 [Dalších 43 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.