| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se vychovává v Anglii

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 208 [Dalších 178 >>]
28.3.2011 9:42:17
u nás se teda děti na ven převlíkají ,takže ven jdou v něčem jiném bnež jsou pak ve školce.
Taodvedle
28.3.2011 7:14:52
jo a mimochodem je nesnasi. a nozicka se v nich rychleji poti nez v ponozkach z ciste bavlny. protoze puncochace z ciste bavlny casto nenajdes
Taodvedle
28.3.2011 7:13:57
cindy protoze by se v puncochacech potili. zkus si dat ty puncuchace pri 8 stupnich a litej, deti se pohybuji vice nez ty. zpoti se hrozne. cepka je u nas taky kdyz uz je zima hodne nebo fouka. proste deti jsou otuzile uz od malinka, hodne chodime taky do sauny. takze tve deti jeste ted nosi puncochace?
28.3.2011 0:47:24
Já nějak pořád nechápu, proč tolika z vás vadí punčocháče na dětech? Moje děti punčocháče nosí, a k tomu se hrdě hlásím, od pozdního podzimu do brzkého jara. Ve stejném období povětšinou nosí přes tričko mikinu a bundu a na hlavě čepici, případně rukavice, je-li pod nulou. Skoro nevím, co je rýma a viróza někdy ano, ale že by to bylo nějak často, to říct nemohu. Dcerka doma chodí v tričku s krátkým rukávem a domácích tenkých tepláčkách a ponožkách, protože odmítá nosit bačkůrky. Syn je doma většinou jen v bodýčku a buď v dupačkách nebo tenkých pučocháčkách, přece jen je miminko a navíc je štíhlounký jako dcerka, takže z důvodu nedostatečné termoregulace ho raději oblékám. Jo a doma se přezouváme a to i přesto, že mi chodí na úklid výpomoc.
Taodvedle
27.3.2011 22:55:09
Susenko tak tvoje nazory to je teda sila.
predstavi si ze ja mohla na vsechny testy a sla jsem jen na ultrazvuky. nedala bych postizene dite stejne prych kdyz uz jsem v 5 mesici a dite citim, na to mam velky respekt k zivotu.
Ano moje deti maji taky vseho dostatek, presto si vazi veci. -to je o vychove ne o tom kolik ceho vlastnim.
no ale obleceni si moje deti nevazi,to je fakt, maji toho plne skrine, je to spotrebni vec. kdyz se rozbije, vyhodi se a koupi nove. jidlo se u nas taky nevyhazuje, mame psa. Byla jsem v Anglii taky jako au-pair ale to co popisujes opravdu neznam.
Taodvedle
27.3.2011 22:45:50
tak my nejsem v Britanii ale ve Svycarsku ale puncochace moje deti nenosi, jen kdyz je pod minus 5, dostanou dlouhe teple spodni kalhoty. Starsi dcrea ktera chybela za posledchni 6 let ve skolce a skole dohromady mozna 5 dni, tak chodi od brezna v kratkem rukavu a kratasich. kdyz klesne pod 10 stupnu zakazuji. ted mi obe litali v zabkach a kratasich pri 13 stupnich. v baraku nejradeji bosky a skoro nahate. nemocne fakt skoro nejsou , mladsi trpi vice na rymi. ja jsem vetsi zmrlik a taky vice nemocna. od jara do podzimu chodime doma v botech dole, kdyz deti jsou dele doma zouvaji se, ale kdyz jen na pul hodky tak to nestoji za to.jinak u nas se ve skolce i skole chodi ven za kazdeho pocasi na prestavky.
hmr
  • 
27.3.2011 17:51:14
že se jedná jen o spotřební zboží, tak proč se tím zabývat. Je mi to líto, ale nedivím se, že je na tom Velká Británie tak, jak je. Škoda, že tzv krize netrvala déle a hlavně důrazněji - každá krize je očistný proces. Pak by možná i takové happy nicky jako je "Len + 2" při střetnutí s realitou se trochu změnili.
hmr
  • 
27.3.2011 17:36:50
když mi říkáte drahoušku, tak se ten myšlenka evokuje, že. Do Vašeho soukromého života mi ovšem nic není. Jinak na svém názoru o sobeckém drancování zdrojů lidmi a jejich naprostém egoismu samozřejmě trvám. Ale nemusí to vždycky tak vycházet, jako teď Vám. Nejste samozřejmě vyjímka.
27.3.2011 13:52:36
a rýmě dost pomůže právě to prochladnutí.. ale věřím, že pokud jsou britské děti otužilé, tak mají imunitu jinou
27.3.2011 13:32:17
a je plno těch, které šly do Čech rodit z ciziny a nikdo je platit nemusel..
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 208 [Dalších 178 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.