| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Když schází chuť na milování

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 35 [Dalších 5 >>]
Helena
  • 
7.9.2002 13:26:22
Hmm, psychické to asi bude, ale co s tím? Manžela mám skvělého, udělal by pro mne první poslední, je milý, něžný a pozorný. Však i já se snažím mu život zpříjemňovat, jak jen to jde. Jenom ta chuť na sex se nějak vytratila a to velmi záhy poté, co jsme spolu začali chodit. Přitom ho miluji, dva roky jsme spolu žili, druhým rokem jsme manželé. Už jsem se vzdala naděje, že se mi někdy vrátí sexuální touha. Přitom jsem s tímhle nemívala problémy, spíš naopak jsem si v odbdobí bez partnera často "pomáhala sama" a stačila třeba zamilovaná scéna ve filmu. Nyní ve mně touhu nevzbuzuje nejen manžel, ale vůbec nikdo a nic. Musím se přiopít, abych se dokázala překonat a dopřála svému nejmilejšímu alespoň 3-4x za měsíc uspokojení. Mám z toho všeho pocity viny, deprese a nevím co dál. Často mám pocit, že si svého muže vůbec nezasloužím, je tak ohleduplný a moudrý a na krku má neschopnou frigidku :-(
Může to všechno mít na svědomí hormonální antikoncepce? Ale i kdyby odpověď byla jasné ANO, nemohu ji vysadit, kvůli zdravotním problémům nesmím otěhotnět a na potrat bych jít nedokázala. To na vysvětlenou, proč nepřejdeme na kondomy - kvůli nespolehlivosti, nemohu riskovat. K čemu by mi byla chuť, kdybych se bála následků a v konečném důsledku bych z toho měla nemenší trauma?
Je mi jansé, že mi nikdo poradit nemůže, ale chtěla jsem jen poukázat, že problémů může být víc a snížená sexuální touha může postiženou trápit možná víc, než jejího partnera odmítání.
Klára
  • 
1.9.2002 5:42:53
myslím, že ti rozumím, je to určitě těžký to tak dlouho vydržet. Já sama patřím k ženám, které sex ke štěstí nepotřebují.Manžel po něm však touží často. Protože ho mám ráda, snažila jsem se s tím něco dělat. Upřímně jsem o to usilovala. Mohu z vlastní zkušenosti říct, že naléhání, vyčítání, dusná atmosféra vytvářená mým mužem mě k tomu nepomáhala, spíše mě odrazovala. Výčitky typu "ty mě nemáš ráda jako já tebe" mě urážely, protože nebyly pravdivé. Pravda je taková, že s láskou, odpouštěním, pochopením ... to člověk dotáhne nejdál. Manžel na mě už nenaléhá a já se konečně cítím šťastná, nejsou mi předhazovány žádné sexuální rekordy jiných žen. Každý člověk je individualita a jako takový má být brán. Já svého muže beru takového jaký je, smířila jsem se s tím, že asi nikdy nebude tak šťasný (a vděčný) jak bych si přála, protože já "to" nechci tak často jako on. Ale máme se rádi a žádnou malicherností si nenecháme ničit naši lásku. Myslím si že pro lásku je důležité mít pochopení pro druhého (ne jen uklidit, či postarat se o dítě. Mimochodem to manželka může též cítit jako nátlak) a přijmout ho takového jaký je. Snažit se spíše nezištně dávat než brát. A odpouštět, odpouštět a odpouštět....Přeji ti hodně lásky a vyřešení tvých problémů
Jája
  • 
28.8.2002 20:07:11
Luďku,
já myslím,že problém byl v tom,že jsi se domníval,že není třeba o tom hovořit - je a vzhledem k ženám - VŽDY!
Hodně štěstí při hledání náruživější a uznalejší ženy přeje Jája
  • 
28.8.2002 9:30:24
Nejsem ženatý a žili jsme "na hromádce přes půl roku.Zpočátku jsme se bez domlouvání milovali dost často, byla chuť pořád, zdálo se mi to prima, zdálo se,že o tom nemusíme mluvit.Jednoho dne mi řekla Mám toho dost, nikdy sem na sex neměla moc chuti, to že sem ti vycházela vstříc bylo ze zamilovanosti a hotovo.Nechal sem to na ní, musela vidět, že jsem často vzrušený, chtěl sem aby to brala jako výraz toho , že se mi pořád líbí, že chci mít sex jen s ní, s tou kterou jedině miluju, ale ona to vzala špatně a ponížila mě.Nikdy si nedokázala říct:Já ho vzrušuju, to je prima, že se mu líbím, je vzrušený už tolik dní(a měsíců), já sice fakt nemám chuť, ale udělám mu to jinak, uleví se mu a já budu taky klidnější, že nebude chodit za jinou.
A na závěr: milé dámy, já sem jí často vařil, umyl nádobí,nosil květiny,nechtěl sem aby po práci měla doma další směnu. Chtěl sem po ní tak moc?
Robin
  • 
20.8.2002 23:21:42
Vy jste s tím hned hotová.Zkuste si to taky představit obráceně.Od prvního dne těhotenství slyšíte NE...skoro 2 roky.Můžete ráno vstát,mimino přebalit,nakrmit,uvařit,mimino uložit-nemyslím tím jednou-a večer slyšíte NE.Myslím si že sex prostě ke vztahu patří.Dnes už je to lepší,ale každý ne mě vrátí o ty dva roky zpět.Nemyslím si,že jsem nějak naléhal,ale prostě ta "chuť" se zastavit nedá,dost často jsem to prostě zkusil a slyšel NE a nešlo to ani rukou,pusou je to fakt drsný,milujete ji,ale nemylujete se.
radek
  • 
20.8.2002 22:21:49
Hmm,kdyby to fungovalo "aspoň" oralně,tak jsem spokojenej.Ale,kdyz nemáš sex 2 roky,teda vyjmečně jo,tak to aspoň vyzkoušíš jestli třeba dnes není ten pravej den.Někdo to bere jako naléhání,já jsem jenom zoufalej.Je to fakt těžký slyšet tolikrát NE!!!
  • 
25.2.2002 22:53:12
Musím vám (ženám) dát za pravdu. Z vlastní zkušenosti vím, že mou ženu víc povzbudí a potěší když jsme spolu tak nějak celkově v pohodě a jsem na ni milý. Já si občas podobné články rád přečtu a musím říct, že nechápu jedince mužského pohlaví, kteří si milování snaží jakýmkoliv způsobem vynutit. To teda lituju ženy, které mají takové muže doma. Já se snažím o svou ženu pečovat jako o vzácnou květinu a s tím k ní také přistupuju. (jsme spolu 8 let, 4 roky po svatbě) Četnost milování nechávám na ní a je to ke spokojenosti nás obou. Žena je ráda že jí do ničeho nenutím a když nemá prostě na milování delší dobu chuť, tak mi sama od sebe vyhoví alespoň orálně. A po týdenní přestávce je to potom jak bouře v přístavu...
Petra
  • 
8.11.2001 6:44:08
Ahoj Romane,
zkusil jsi nekdy pomyslet na to, ze tvoji zene asi taky neni zrovna prijemne ti rikat, ja ted nechci? Ze i ona sama by se mnohem radeji hezky pomilovala, ale proste na to nema chut a pak se ji to nelibi? Ze si to pravdepodobne i vycita a pocituje to jako sve osobni selhani? Tim, ze ji budes nutit nic nevyresis. Taky si myslim, ze to chce cas a hlavne toho druheho nenutit.
Hedvika
  • 
2.11.2001 6:38:24
Tak to je naprosta pravda, jenom kdyby to ti nasi drahousci pochopili...Kdyz nejsem v pohode, tak to proste nejde a premahani asi nepomuze nikomu..
  • 
30.8.2001 23:32:23
Abych pravdu řekl, tak ci je napsané v tomto článku je pravda. Manželka mi nutí k milování a mě se nechce, neboť poslouchám její přiblblé připomínky ohledně mé výdrže. Už mě ani nevzrušuje.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 35 [Dalších 5 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.