| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co „pálí“ české školky?

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2124 z 24 
Lucka 345
30.7.2010 12:07:09
"Dítě má právo odmítnout činnost, kterou mu nabídnou" - z toho jsem od začátku nervově tekla. Synek na to přišel velice brzo a bez vysvětlování. Po nějaké době jsem zjistila, že vlastně ve školce nedělá vůbec nic z toho, co ostatní děti - kreslení, zpívání, různé hry a tak, dokonce ani Angličtinu, kterou jsem mu platila. Vysvětlení bylo: "On to dělat nechtěl, tak si šel hrát vedle s hračkami." Pokud takové stanovisko zastávají učitelky, těžko se mi doma vysvětluje aby ve školce synek spolupracoval s ostatními dětmi. Naštěstí se mi podařilo ho časem přesvědčit, ale byla to fuška. Nedovedu si představit, jak by s takovým pěkným návykem šel potom do školy...~a~
žabica
  • 
30.7.2010 10:29:36
mám ze školky zkušenost dobrou i špatnou, ale vzhledem k tomu, že můj syn do školky chodí rád, tak převažují ty lepší zkušenosti.. a podle mých zkušeností to bylo v jeho třídě vedeno hodně odborně, spíš bych řekla, že měly děti na hraní málo času, že byly vedeny k řízeným činnostem, aspoň tak nám to bylo vysvětleno na schůzce rodičů..

Ale jinak učitelkám fandím, nemají to jednoduché a obdivuju jejich trpělivost
Ikonie
30.7.2010 10:14:38
My jsme s učitelkami nikdy problém nebyly. Všechny byly úplně úžasné, děti je měly rády. Já bych učitelkou být nemohla, stačí mi dvě. Je to úžasné povolání, které nemůže dělat každý.

DĚKUJEME :-)
suplici
30.7.2010 10:00:52
ja osobne tyto zeny obdivuji,venovat se 26 detem a byt na ne neustale mila i na zaskodniky da hodne sebeovladani.dekuji jim jak pripravili meho syna na skolu,zvladli jeho hyperaktivitu i jeho neustale otazky na ktere mu odpovidaly.~R^~x~
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2124 z 24 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.