| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Děti jsou zapálené pochodně, které vrháme na střechu světa

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 69 [Dalších 29 >>]
Petra Neomi
  • 
14.10.2009 18:28:05
Kurnik, to jsem mohla přihodit i znásilnění adulárovým penisem, případně Lotinu defloraci (hodně oblíbené mezi mládeží :), když už budeš v tom pokání :)

Katla
14.10.2009 18:25:05
proč já, když chci jedno za uherský rok mít publikaci, tak potřebuju minimálně dva anonymní recenzní posudky a pak jsou kolem toho vždycky ještě nekonečný voplejtačky s předěláváním a nakonec to ani nedostanu zaplacený - nikdy tam nemám ani soulož v poutech, ani znásilnění, ani draky na vejcích a dokonce ani ten blbej porod!!! Holky fakt dík! ~R^~R^~R^~R^ Zachránily jste mne obě!!!!
Samarlu
14.10.2009 18:22:46
Ne, tak to mě fakt nenapadlo. V těch detektivkách to imho tak není, protože musej bejt civilnější než fantasy.

Prostě beletrie si chodí svými vlastními cestami a je-li dobrá, záleží na více okolnostech.
A kde je v ukázce to dítě? Nebo se jedná jen o charakter matky?

Ale klidně to takový piš, když tě to napadá a lidi to čtou, vono dějiny si vyberou.
14.10.2009 18:19:11
Dalo, ale mám i jinou práci. Docela mne štve, že sešlo z parodie Eragona, mám to tu rozdělaný od dubna a původní zadavatel na to pak neměl kačky či co. Je to teda hodně sprostý a je tam i souložení i znásilňování i porod. ~;)

„Bože, ty jsi tak blbej, až to mlátí futrama,“ obrátil zoufale oči směrem k potemnělé obloze Brr-Rum. „Nemají minimálně to jedno vejce pod kontrolou, chápeš? Může si najít svýho pána, vylíhnout se a maj zaděláno na pořádnej průser! Drak je jenom jeden, jen královo, a ten ho nepoužívá, protože ani to speciálně dělaný sedlo nejni pro něj moc pohodlný. Takže je drak někde zavřenej a používá se jenom pro vejstrahu. Ale teď, kdyby se měl vylíhnout mladej, čerstvej… a kdyby měl nějakýho fakt schopnýho jezdce… mohl by se královi postavit!“
„On na tom ujíždí až tak, na těch dracích?“ ušklíbl se poťouchle Estragon.
„Jako že by se s ním chtěl měřit,“ povzdychl si Brr-Rum a znovu odzátkoval svou placatici. „A tím nemyslím, že by ho voba vytáhli, flákli s ním vo stůl a udělali nožem zářez! Už je ti to konečně jasný???“
Katla
14.10.2009 18:15:05
asi v reakci na ty náhlé finanční starosti. Dalo by se to realizovat do Vánoc? Podle ne dalo, v nějakým rozhovoru jsi tvrdila, že uděláš klidně 30 normostran za den.....toš šup šup.
Katla
14.10.2009 18:13:25
dám tři Otčenáše a pět Zdrávasů, odepřu si večeři a k snídani si přidělím jediný choceňák a snad tu ukázku ustojím i bez věčného uvržení do plamenů pekelných .....
14.10.2009 18:12:43
No vážně o tom uvažuju, byl to dost živej polosen s výbornejma detailama, i jméno hlavního hrdiny se v něm objevilo, akorát musím prověřit, jestli už ho někdo nepoužil přede mnou. ~;)

Mmch. - hlavní hrdina NEBYL peruánská mumie.
14.10.2009 18:11:04
Vau, úplně jak Angelika se Žofrejem. ~;)
Petra Neomi
  • 
14.10.2009 18:10:44
Ne, tuhle tematiku tam nemám vůbec, to je pole neorané. Jdi do toho :D
Petra No
  • 
14.10.2009 18:09:45
No, jak kdy... dala bych sem tematickou ukázku z Dítěte, ale není to tu tak trochu křesťanský? No, snad to přežijete.

Alke stojí nad Ervinem nahá. Je útlá a její boky jsou tak úzké, že se Ervin diví tomu, že porodila dítě, hrotité prsy mladé dívky a k tomu ochraptělý hlas někoho, kdo často a dlouho křičí.
„Už víš, co chci?“
Ervin vrtí hlavou, žaludek stažený.
Čarodějka si k němu klekne a usměje se drobným zlým úsměvem.
„Ale víš. A neboj, nepotřebuješ ani chtít, umím chtít i za tebe.“
Malé pevné ruce mu rozšněrují poklopec, a pak žena zasyčí zaklínadlo. Ano, nepotřebuju ani chtít, pomyslí si Ervin, když ho sevře pevný žhavý prstenec Alčina lůna. Kousne se do rtu, až mu vytryskne krev, žena mu zaryje nehty do ramen, zhoupne se… rytmický pohyb mu žene krev žilami, je těžké být chladný, nehybný a daleko, když mu do uší bije rychlý Alčin dech, její touha se do něj vlévá, cítí na tváři její dech, její pot, slabounce páchnoucí pižmem a poprvé si uvědomí, jak je Alke drobná a lehká. Poslední hráz padne a jeho tělo se podvolí jejímu rytmu.

Romantika, ne? Jo, odehrává se to v žaláři a on je svázanej :)
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 69 [Dalších 29 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.