| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč máš děti?

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 186 [Dalších 146 >>]
Katty
  • 
31.5.2009 21:00:28
myslím že to ani nejde vyjádřit slovy, dokud to sama nepoznáš..zní to totiž hrozně pateticky: :)
na špatný porod brzy zapomeneš a každý den se budeš nad svým dítětem rozplývat a dojímat se..
samozřejmě jsou chvíle, kdy tě vytočí, ale to i partner a přesto ho miluješ...jenže to dítě tě miluje bezvýhradně,j e tak oddané a bezbranné, že tě to úplně sundá...:)
dítě tě obohatí, máš chuť být lepší, slušnější, víc toho podníikáš..
já mám malocha 2 roky a už chceme druhé a moc se těšíme:) kdybysme měli víc peněz, tak máme klidně i čtyři:))
Nika
  • 
31.5.2009 11:17:37
Ahoj, také se pozastavuji nad formulacemi "Opatrovníka". Potřeboval syna? To jako na práci? Vrozené mateřské chování u žen? Houby, vše je naučené. Můj názor: chlap mimo kojení zvládne vychovat děti stejně jako žena, možný jiným způsobem, ale zvládne. Všechny kámošky, co mají děti, mi potvrdily, že se vše musely učit (koupání, chování, přebalování...) jako by se to musel učit chlap.
Nika
  • 
31.5.2009 11:10:58
Je to škoda, že se teta tak uzavírá. U nás žila rodina z matčiny strany část roku po hromadě, různě jsme se navštěvovali atd. Na statku vždy bylo pro každého místo na prázdniny, ale i práce :-). Děti se tak nějak mezi tím plácaly a hlídal, kdo mohl.
Rozzárka
31.5.2009 11:10:55
~R^moc hezky napsáno~x~
Sidhártha
  • 
31.5.2009 10:42:03
Souhlasím, jinak to ovšem je, když se člověk do izolace uzavře sám... Moje teta trpí představou, že všechny kolem sebe obtěžuje, že všichni máme svoje rodiny...kolikrát jsme ji přemlouvali ať s námi oslaví Vánoce, zvali ji na křtiny praneteří, narozeniny a její odpověď byla vždycky ne a v podstatě nás od sebe odhání. Pravda je, že jí chybí její vlastní rodina a tu nenahradí žádné širší příbuzenstvo. Když tetě bylo 40, čekala dítě, ale bála, že nebude zdravé, že bude stará matka, že to nezvládne...a tak se ho dobrovolně vzdala. Byla to největší chyba jejího života?? Odpověď zná jen ona sama.
31.5.2009 9:52:44
Vzdy som chcela mat deti, nevedela som si predstavit, ze by som ich nemala. No mala som 20, 25, 30 ... a nikde potencialny otec mojich deti. Az raz - bolo to zaciatkom minuleho roka, mala som 33 - som spoznala uzasneho cloveka, o ktorom som hodinu na to, co sme sa spoznali, vedela, ze som HO konecne nasla. A ako to dopadlo? Mesiac ci dva po tom, ako sme sa spoznali, sme zacali planovat miminko, na jesen sme sa vzali a pred dvoma mesiacmi sa nam narodila krasna mala Klarka.
Líza
31.5.2009 9:36:50
Potřeboval jsi syna??? Co to je za formulaci?
bohunak
31.5.2009 8:05:17
Opatrovniku, ja sve deti nevlastnim~;)Ja je mam "pujcene".

Jinak, muj manzel mel byt mama a ja tata.~t~

BELL, ja mam nase deti, jelikoz ke me prisli. Nejak se "ocitli", neplanovane, ale milovane.~x~
31.5.2009 7:10:58
Rád jsem si přečetl různé názory,ale nějak mi chybí pohled z druhé strany a sice- proč mají děti otcové a co mají dělat,když "rodička"vezme cestu za jinou láskou a on má vlastně povinosti,na které geneticky není připraven.Je pravda,že jsem si své dvě dcery vychovával již od malička.Kromě kojení jsem se dokázal postarat o vše,ale potřeboval jsem syna a nakonec jsem dostal do vínku dcery.Ničeho nelituji, jsem rád,že vlastním /i když o tom nehovořím/ dvě slušné děti,ale i když jsou pomalu soběstačné stále mám neklid v duši.Takže -dámy -myslete i na své protějšky a uvědomte si,že pro muže je to mnohdy dost tvrdá realita se vyrovnat s tím,že vy jako matky dokážete -bez slova-pochopit myšlení dětí a zapomínáte na to,že jsou ve vašem okolí i jedinci,kteří nechápou oč se jedná.Já jsem si pozorováním tuto vlas- tnost částečně vypěstoval,-ale jsem dost primitivní.Ten dar tam chybí.
Toto tvrdí obě dítka.
  • 
30.5.2009 22:36:10
Jak vubec nad tim muzete vy i Pavla premyslet? Deti jsou prece smyslem zivota.Co jineho na tom svete ma smysl?A zustane po nas?Myslim,ze kazda zenska nakonec na to drive ci pozdeji prijde.
Mam kamaradku,nikdy deti nechtela,zila si svym spokojenym business zivotem stastne do svych 40,ale ted najednou zjistila,ze ji neco v zivote chybi.Ze nema pro koho zit.Pro praci?Chacha.Pro partnera?Ne,ne.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 186 [Dalších 146 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.