| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Na konci a na začátku

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 57 [Dalších 37 >>]
Majoranka
9.4.2009 10:11:07
Uznávám, že větu s ovulací jsem formulovala poněkud nešťastně. Prostě jsem chtěla říci, že žena může otěhotnět i jindy než uprostřed menstruačního cyklu. Tuto metodu objevil MUDr. Jonáš http://www.futurebaby.estranky.cz/stranka/jonasova-metoda
adelaide k.
9.4.2009 9:44:05
Majoranko, nechci zpochybňovat žádné metody, treré pomůžou bezdětnému páru k miminku, ale otěhotnět jindy než při ovulaci nejde ~y~~y~~y~~y~~y~
Majoranka
9.4.2009 9:15:27
Jde o to, že žena je schopna nejlépe otěhotnět v okamžiku, kdy je Měsíc ve stejné fázi jako v okamžiku jejího narození. Proto je schopna otěhotnět nejen v polovině menstruačního cyklu - kolem ovulace, ale i kdykoliv jindy, třeba právě v období menstruace. A kdo nechce věřit, ať nevěří.
enny
9.4.2009 9:07:49
Já tedy Lídu neobdivuji:).. ale nemyslím to ve zlém, ten věkový rozdíl je ve vztahu jasné mínus, ale asi Ti ten mužský stojí za to:).. z okolí znám spoustu párů, kteří mají "normální":) věkový rozdíl a vztah nestojí za nic.. Pro mě jsou děti v životě docela důležité - ač sama žádné - zatím:) - nemám - ale chápu, že pro někoho nemusí být "jasnou" volbou. Rozumím i tomu, že teď jsi se svou možnou bezdětností srována.. ale vážně bych se bála toho, jestli nebudeš třeba jednou litovat.. je to strašně těžké rozhodnutí, držím palce!!!
skeptik
  • 
9.4.2009 9:05:36
fungovat to může snad jedině stylem věř a víra tvá tě uzdraví, psychika je mocná, ale jinak....
Majoranka
9.4.2009 8:05:08
Doporučuji navštívit astrologa Emila Havelku - http://www.havelka-astral.cz/. Vypočítá datum početí podle okamžiku narození ženy. Tímto způsobem pomohl již mnoha párům k vlastnímu dítěti. Dokonce s ním spolupracují i některá pracoviště asistované reprodukce.
Sousedka nemohla 5 let otěhotnět, byla již velice zoufalá a do 2 měsíců od jeho návštěvy otěhotněla. Navíc pokud tělo není úplně v pořádku, předepíše bylinné přípravky, které jsou sice drahé, ale z vlastní zkušenosti mohu říci, že účinné.
Teraza Horáková
8.4.2009 23:31:25
prostě máš dítě na návštěvě, je to host..... tzn. pobyt omezen čase, věkem, přáním biologických rodičů. I ještě tam jsou variantní řešení. Tzn. dítě může být opravdu částečně hostem u Vás doma. I v té hostitelské péči se vybírá, zda chceš citové vazby, máš o ně zájem atd.. což opravdu nikdo neví, jak se vyvine.

Pro nás v tom rozhodování bylo důležité, že je právně nezávazná a citově se máte možnost rozhodnout sami, až, jak si budeme s dítětem vyhovovat.

Na pěstounku nemáme věk, proto je neprůchozí a ke klukům bychom rádi nějakou holčičku či slečnu, jsme oba z velké rodiny.

http://www.fod.cz/stranky/adopce/nrp/host_pece.htm

tady jsou asi ty nejzákladnější informace, podrobné mám v mejlíku od Macešky, mohu přeposlat, až budu na svém počítači.

Tady máme vyřešeno (pokud projdeme psychotesty), řešíme ten prostor, pro hosta musíme mít místo pro postel :-)))
8.4.2009 23:08:20
terezko, můžu se prosím zeptat, co je to ta hostitelská péče ? diky moc za odpoved.
Lenďula
  • 
8.4.2009 22:47:31
Teda Lído, tak to tě obdivuji. O 35 let staršího chlapa. To teda musí být báječný chlap, protože obětovat mu svůj mladý život a kvůli tomu obětovat svoje vlastní potencionální děti, to teda nechápu.
Já mám báječnýho chlapa o 3 roky staršího a s ním 2 krásné zdravé kluky a za žádnou báječnou práci bych neměnila a ani za báječného "dědu" doma. Promiň.
Ale držím ti pěstě, aby jsi brzy nelitovala.
Lída
  • 
8.4.2009 22:15:37
Milá Razivio,
tak to já jsem na tom podobně. Taky mám jedno "slíbené" :-). Manžel má z předchozích dvou manželství celkem 4 děti a do adopce by rovněž nešel. Když jsme spolu před jedenácti lety začali chodit, věděla jsem do čeho jdu a že je tu to riziko, že zůstanu bezdětná. Jenže jak jsi psala, člověk si nevybírá do koho se zamiluje. Mému manželovi bude 65 a ikdyž psychicky je tak o dvacet let mladší, naprosto chápu, že nechce ve svém věku adopci ani lítat po vyšetřeních. A já ho ani k těm vyšetřením nechci nutit, protože si myslím, že on to dítě už vlastně ani nechce. Loni mi bylo třicet. Teď to jsou už 4 roky co jsem vysadila antikoncepci. Furt nic. Už mě to ani moc netrápí. Mám víc času na práci, která mě baví a taky jsem se vrátila ke koníčku z dětství, kterému se nyní opět věnuji závodně. Vztah s manželem, práce a moje zájmy mě NYNÍ naplňují. Jen mám strach, jestli se tak budu cítit i za deset či dvacet let. Jenže pro to, co by mohlo či nemohlo být za desítky let taky nechci obětovat své současné štěstí. Konec konců, jak vím, zda se vůbec zítra probudím? Proto se na to dívám tak, že mám úžasnýho chlapa, kterého miluju a on miluje mě. Snažím si vychutnat každý den co jsme spolu. Když budu manžela nutit do něčeho co nechce, tak pravděpodobně přijdu o ten krásný vztah. Na otázku zda je pro mě důležitější ON (manžel) nebo potencionální dítě jsem si již před pár lety odpověděla:ON. Samozřejmě ideálně chci oboje. Přeji Tobě i sobě ať dojde na "slíbené" a pokud náhodou ne, tak mám v záloze jednu útěchu: možná nikdy nebudu matkou, ale vnoučata si užiju!! :-)
Omlouvám se ostatním, že jsem odbočila z tématu článku.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 57 [Dalších 37 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.