| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ať je ti Tam dobře, Ondrášku

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 198 [Dalších 178 >>]
romana, niki, elenka
  • 
3.12.2008 12:32:01
petruško, přeji , aby ondráškovi bylo v nebíčku dobře a držím palce vám i holčičkám
2.12.2008 20:16:05
Ahoj Peťko,
patřím také k těm maminkám, které si přečetli Váš příběh se slzami v očích. Mám doma 15-ti měsíční dcerku a nedokáži si představit a ani nechci, kdyby se něco takového stalo jí.Každé matce záleží nejvíc na zdraví svého dítěte. Upřímnou soustrast Peťko, držte se. Buďte silná. Já vím, mně se to říká, ale na Vašem místě bych to asi nezvládla.Opatrujte se
Lucie a tři dítka
  • 
2.12.2008 13:30:19
Jitko, držím palce, rozhodnete se nakonec sama, ale nedá mi abych se nepodělila o zkušenost, že každý človíček je podle mne někdy v budoucnu zapotřebí. Moje máma šla kdysi na potrat(taky manželství v krizi a finanční problémy) a já teď vidím, jak zoufale jí to třetí dítě chybí (ačkoli ona si to možná neuvědomuje)a já si říkám, jak to všechno mohlo mohlo být jinak i pro mne a sestru. Momentální mizérii člověk překoná, ale dítě zůstane na celý život. A věk... je mi 39 a roční mimi si užívám. Jsou ovšem i neštěstí jako se stalo Petře, na to neexistuje na tomto světě asi lék a vysvětlení, Petro držte se, jste moc statečná.
jitka
  • 
1.12.2008 16:58:01
milá Petro,brečím a nemůžu přestat,ať máte hodně sil a zvládnete tu neskutečnou ztrátu a bolest...musím vám ale něco napsat:před několika dny jsem zjistila,že jsem těhotná,neplánovaně,dvě děti mám,věk poměrně vysoký(43) a manželství v krizi,no prostě se stalo...a já dost zvažuju variantu,nechat si dítko vzít,zní to strašně,spousta lidí mě odsoudí už jen kvůli tomu,že na to myslím,ale bojím se,jak to vše sama zvládnu se třemi dětmi...váš článek jsem četla několikrát i všechny komentáře a čím dál tím více si uvědomuju,jakým darem pro nás děti jsou,začala jsem se na to koukat z druhé strany,ne jako na problém,který musím řešit,ale na dar,který jsem od života dostala...možná jste svým článkem dala život mému třetímu dítku a za to,že jsem takto vůbec začala uvažovat, vám neskonale děkuju
monja
  • 
1.12.2008 16:33:43
brečím jak želva - není nic horšího, než když máma ztratí milované dítě - držte se, myslíme na Vás
markéta, dcera 17měsíců
  • 
1.12.2008 1:09:21
jsi skvělá máma, obdivuji tě, jak silně ses zachovala, v nejtěžší chvíli jsi pro svého syna udělala to nejlepší, odešel obklopen láskou a klidem.
upřímnou soustrast
29.11.2008 0:49:42
Milá Dituško, žereš řízečky, které odešly navždy nebo zesnuly, nebo nás opustily? Nebo snad žereš masíčko, které skonalo tiše v pokoji?

Já klidně řeknu, že kočka chcípne, ale nejím maso, aby jakýkoliv živý tvor nemusel chcípat kvůli mně. Uvidíme, kdo z nás dvou nakonec chcípne, milá kočko, slovní pokrytectví je skutečná láska ke zvířatům, mňam, mňam.~;)
Teraza Horáková
28.11.2008 19:58:25
a morální...... toť otázka..... když jsem si myslela, že nesnáším psy (vždycky jsem se jich bála), říkala jsem, že NIKDY.... přesto mám ráda lidi, - to je nějaká úžasná hláška, že kdo nemá rád psy, nemá rád lidi.....

no a pak osobní zkušenost a největší krajíc odříkaného.

ale to jsme fakt odbočili... p.s. nezodpovědní páníčkové, výkaly a strach mne taky štvou.....

takže do diskuze o psech...... raději, tohle bylo jinde
Teraza Horáková
28.11.2008 19:55:57
Jani, kočky jsou málo, potvory zrádné :-)) jednu máme - taky nalezenec, krásný, ale prostě kočka, potvůrka...

Pes je pes a díky tomu, že jsem ho vlastně vůbec nechtěla, už jen problém - dovolená, kde bude, apod..

jsme si koupili štěně zralé reklamovat a předělat. Náročná operace nohy, převazy obden, rok psa invalidy..... invalidní bude celý život, ale zachránili jsme ho, neutratili a je nádhernej a úžasný je, jak nás miluje, jak dovede projevit radost.

P.S. koupili jsme hlídače a máme skoro 3-tí dítě, který hlídá nás a my jeho......

Asi to není normální, ale manželství máme pohodové, děti super, vztahy s okolím laskavé a pes je prostě bonus navíc. A ano mám ho ráda (3 x jsme se rozhodovali, zda ho utratíme nebo ne, když jsme se rozhodli, že ne, brečeli jsme úlevou oba - i můj "velký" chlap), další kamarád, který se mnou půjde ven, vím jistě, že i kdybych se tu courala po půlnoci, nedovolí, aby mi někdo ublížil, a hlavně drží hubu a nechá se hladit.... Manžel to cítí stejně, co jsme se bavili.

Jinak je to nezvladatelnej hejsek, řešíme pár výchovných problémů :-)))
Dita, Matyáš 08,Kiki 11
28.11.2008 19:49:48
Jano měla jsem tu smůlu, že do té doby než jsem poznla manžela, mě dost lidí obojího pohlaví dost zklamalo a tak jsem se uchýlila jen k tomu jedinému pro mě tehdá nejlepšímu příteli, někdo se obrací k Bohu někdo ke zvířeti~x~
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 198 [Dalších 178 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.