| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ať se vozí pohodlně!

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 115 [Dalších 95 >>]
Martina a dcerka Vaneska
  • 
17.6.2008 9:48:17
Ahoj maminy, když mi v obchodě padl do oka a hlavně splnoval všechny me požadavky kočárek Teutonia Spirit S3, tak jsem na i-netu hledala zkušenosti s ním a nemohla jsem nic najít, tak bych sem chtěla ted jednu vložit. Jezdíme s nim vic jak pul roku a jsme s ním maximálně spokojeni, je velmi snedno složitelný i rozložitelný, skládáme ho každý den, vejde se i do malého kufru auta a je lehký, takže se mi jako křehké mamince:-)) do auta i dobře dáva. Jezdíme s ním cestou necestou, lesem nelesem, ale i po OC a všude super, potah jde snadno sundat a vyprat. Akorát vložnou tašku jsme koupili neoriginál od emitexu, potože koupeni orig mi přišlo už zbytečné vyhazování peněz a slnila svuj učel uplně stejně. Takže tento kočárek rozhodně oporučuji, investice do něj se určitě vyplatí!
16.6.2008 21:25:18
Deni,
ja jsem zrovna byla pres zimu v Praze a v Beskydech na horach - zadny problem, je ale dobre si zvolit nejakou praktictejsi barvu. Ja mam cerveno-tmave sedy. Ta seda je jen na mistech, kde ma dite boty a uvnitr kocarku ve stredu. A je super, stale jako novy ;).. kdyz si clovek poridi ty ostre zelene a svetle oranzove, bezove - tak asi bude bojovat ;)..
Jinak je opravdu super..
U Buzzu jsem byla mile prekvapena tim, ze jsem jej denne nekolikrat skladala a vubec se nepokazil, nepovolil.. no byl super.. Uzij si jej.
Pa

iviv
MartinaNov (dva rošťáci
16.6.2008 20:15:24
taky jsme řešili píchlé kolo u kočárku (Jané Slalom). V pátek večer. Tak jsem manžela poslala do Tesca pro nějakou sadu na lepení gum - a on přivezl novou duši - 12" koloběžkovou za 120 Kč, která - světe div se - krásně pasovala.
Ciri4
16.6.2008 19:58:26
Ahoj Jani,
já mám trojkolku kombinaci od Jané a jsem s ní maximálně spokojená. Korbička má lehce polohovatelná zádíčka, takže když došlo na zvedání se do sedu, mohla jsem malé umožnit aby viděla ven. Pravda ale je že už jí nebavilo koukat jenom na mámu a cca kolem sedmého měsíce už v korbičce být nechtěla, takže jsme přešly na sporťák, i když sama sedat si začala až mezi osmým a devátým měsícem. Paní doktorka mě ujistila že to na závadu není, pokud má pevnou oporu zádíček, že jí jen nesmím posazovat bez opory.
DENISA
  • 
16.6.2008 14:57:52
Ja mam taky Buzze moc rada, jedine co mi vadi, je prave to automaticke vztycovani, protoze to jisteni pojistkou je neprakticke a sam se mi vytrcoval v aute, kde jsem to nejmin potrebovala. Taky skladani je dost tezke a moc mi to nejde. Ale jinak je pro dite moc pohodlny a taky maly a skladny. Phil&Ted je naprosto uzasnej kocarek a budu o nem taky uvazovat, jestli bude druhe zahy na ceste. Moc se mi libi a je to opravdu jediny kocarek, kde pri zakladne pro jedno dite, lze vozit deti dve. Akorat si rikam, jak bute ten spodni sedak vypadat v ceskych plyskanicich a blate, ktere je vsude. Ja ho videla jen v teplych oblastech sveta, kde snih nepada.
Daninka78
16.6.2008 14:23:40
Mně se to stalo minulý týden. Koupila jsem si sportovní kočárek, jednou s ním vyjela do lesoparku a druhý den jsem zjistila, že jsem najela na rýsováček a tudíž duši píchla. No nic, sundalo jsem kolo, vytáhla z vidlice, sundala plášť a duši a zalepila lepením na kolo. Podotýkám, že jsem to dělala poprvé v životě, donutila mě skutečnost, že jsem s kočárem odpoledne musela vyjet. Po hodině jsem kolo opět vrátila do původního stavu a pohoda. Nechápu, proč hned měnit duši, když se dá jednoduše zalepit:-)))
16.6.2008 10:33:34
Ono to má každé dítě jinak. Naše Anežka v šesti měsících sama stála, překážkovej sed praktikovala později a s nohama dopředu si sama sedla az v devíti měsících. Takže jsme do té doby jezdily s hlubokém, převážně vestoje nebo vkleče a musím říct, že bych nějakej nižší, větší a hlubší kočár ocenila (my měly mutsy urbanrider). Ale zase jsem si nemohla stězovat na stabilitu.
16.6.2008 10:23:34
Asi ne všechny. Před rokem jsem přecházela ze čtyřkolky na trojkolku, mimo jiné proto, že mi ČTYŘKOLKA neprošla dveřma. (mutsy,knorr)
petra
  • 
16.6.2008 9:02:53
Žženo,

i denska jde koupit novou Libertu. Značka totiž nezanikla. Tradici udržuje jeden pán (bývalý zaměstanenc Liberty) v jedné vísce kousek od Mělníka a kočárky pod značkou Liberta dodnes vyrábí. V nabídce má i kočárky pro dvojčata a jako perličku je schopný vyrobit kočárek pro mimi a ve stejném designu i kočárek pro panenku. (to je jen taková lahůdka pro mainy, které už třeba mají starší dcerku. prostě taková milá blbůstka.)
petra
  • 
16.6.2008 8:55:47
tak já před třemi apůl lety úspěšně koupila v bazzaru jeden z posledních modelů Liberty- trojkombinace, pevná čtyři kola, houpací, obrovský. Do hluboké korby byla ještě zvlášť malá boudička, aby mimčo mělo intimčo.Dcerka se narodila v únoru a ještě za rok spala v hluboké korbě. (podotýkám, že dcerka je droboučká - v roce měřila 76 cm a vážila 8,34kg.) Když už se pak do hluboké korby nevešla, byl se spaním v kočáru konec. Ve sportovní nástavbě Liberty neusnula. No a šířku kočáru jsem taky hodně ocenila, protože dcerka měla kšíry na kyčlích a do kočáru se v pohodě vešla. (U rodičů jsme měli chicco po neteři a tam byl s velikostí problém.) Se stabilitou Liberty jsem problém neměla, jediné, co jsem jí mohla vytknout byla nesnadná manipulace při skládání do auta. ale vzhledem k tomu, že nijak často necestujeme, tak to šlo. Na časté cesty to ale fakt není.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 115 [Dalších 95 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.