| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ať se vozí pohodlně!

 Příspěvky 110 z 115 [Dalších 105 >>]
9.9.2008 16:52:59
Nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Chipolino Dakota http://www.kocarky-praha.cz/detail-zbozi-dakota_03_kolekce_2008.html-1696 . Ráda bych znala názor někoho, kdo ho používá. Kočárek se mi líbí, hledám sporťák s přehazovací rukojetí a nánožníkem, a tenhle se mi docela líbí, a cena taky něni špatná. Díky za radu
Lena
  • 
30.7.2008 12:39:02
Já sem si kočárek koupila v prodejně LovelyBaby v Jihlavě!Kočárek jsem si přijela vybrat na prodejnu a pak si ho koupila přes internet!prodejna je velice krásná!A vyšli mi ve všem vstříct!Jsem moc spokojená!A jinde jsem lepší ceny nenašla!Určitě se podívejte na http://www.lovelybaby.cz/

Iva
  • 
6.7.2008 4:23:51
Kocarek jsem vybirala tezce, ale podarilo se , a byla jsem moc spokojena. Koupili jsme nakonec Inglesinu Magnum, je super houpaci, prostorna, lehce se rozlozila a dala i do maleho auta, vlastne nema korbicku takze polohovaci zada ma uz od zacatku, je super do terenu a je i lehka, sama jsem ji tedy do MHD nezvedala ale slo to s ni super i ve meste. Nase verze potahu se navic moc dobre cistila, stacilo pretrit houbickou. Jen nam dvakrat praskla pruzina u kola, ale hodne jsem ji pretezovala nakupy, tak to bylo mozna i tim, kolo jsme nepichli nikdy, a taky jsem ani moc neprifukovala, i kdyz pumpicka byla u kocarku. Co se tyce vicekilometrovych cest, jednou jsme jeli 15 kilometru castecne lesnim terenem, kocar zvladl super} ]ja odpadla} Jezdili jsme do roka a pul, pak presli na golfky, ale jeste dlouho jsem po Inglesine plakala:>]]]
Jo a neprodavam je!!!!!!
mmmiska,Kryštůfek 11/06
30.6.2008 23:29:52
No já bych řekla,že se všichni navážejí do polských kočárů,protože s nima asi mají špatnou zkušenost.Já ji mám také,ale nepsala jsem to tu.No a pokud jde o ten Firkon...tak těch jsem na ulici potkala již spoustu a bude jich ještě více.Cortinu má taky kde kdo,ale myslím,že to není o tom kolik lidí má určitý druh kočáru,ale o tom co komu vyhovuje.
jana
  • 
26.6.2008 23:15:31
Nechápu, proč se všichni navážíte do polských kočárků, já si pořídila Firkon tříkolku a jsem maximálně spokojená. Kočárek je super, hluboká korba, sportovní sedačka a autosedačka nemá chybu, je skladný, pěkný a velký a navíc stál pár korun, ve srování třeba s cortinou, se kterou jezdí kdekdo. Má zdravotní atesty a nepotkám jich denně deset stejných.
Milena (pidizvik, skoro 2)
  • 
25.6.2008 16:27:56
jen jsem ji vzpomnela, s tou cernou barvou kocaru... jeste ze uz nebydlime v Portugalsku!!!! / tu trikolku Patrona jsem si ozkousela v krame ale chtela jsem oranzovou barvu, aby to slo jak na kluka tak na holku, protoze s modrym hlubokym mi vsichni rikali: to mate krasneho okateho chlapecka / a ja furt ze je to holka..../ a on dle katalogu vypadal oranzove, jenze ve skutecnosti ma vic cerne! tady v Irsku je to jedno, clovek nevidi moc slunce, ale v Cechach jsem ji musela prehazovat plinu pres sedatko aby se mi k nemu neprismahla....
Milena (pidizvik, skoro 2)
  • 
25.6.2008 16:17:50
je skoda, ze mezi moc zajimavymi clanky na rodine zrovna vysla takovato nehezka a nepovedena reklama...
jen fakt nechapu, kam se podely ""zlaty cesky rucicky"" ...? to budu kazdou vec vyhazovat proto, ze jeji soucast jsem liny opravit???
jen si tak vzpominam na oblibenu pisen Jana Masaryka: Ach synku, synku, oral-li jsi ..... oral ale malo, kolecko se mi polamalo....kdyz se ti zlamalo, dej ho spravit, nauc se synecku hospodarit!!!!!
...
dost matek je nastesti docela soudnycha jeste si pamatuje ze v nafukovacim kole jsou duse a ty se daji zalepit ci vymenit
ne tak ale autorka clanku, ktera uz i zapomnela ze kazde dite je jine a podminky zivota jejich matek tez (hlavne ze si ale zapamatovala na ktere ty znacky ze dela reklamu)
jinak ale moc dekuji za postrehy ctenarek maminek.
ja sama jsem hluboky kocar (nejaka staricka verze Bebecaru) podedila a az na to ze to byl drncak, tak slouzil bezvadne. korba sla oddelat a vynest i s dcerou do patra a tam ona mohla klidne pokracovat ve spanku na balkone... zatimco ja se harcovala s druhou varkou - podvozkem. A kdyz mi potom zacala horolezcit kolem kocaru, na chvili pomohly ksiry a naproste otoceni strisky, takze mohla jet na brisku s vyhledem kupredu.
ted mam trojkolku Patrona, ale musela jsem na ni dlouho cekat (baby boom) a taky jsem ji uz musela dvakrat reklamovat - krive kolo, brzdy nebrzdi ci nejdou odbrzdit a nakonec ani nesel skladat. ale vzdycky ho opravili a jelo se dal. Je fakt prostorny a bytelny - daji se v nem delat skoro salta mortale,ale i spat bez prilisneho pokrouceni coz ocenuje dosti neklidna a velka dcera, ale i jezdit cestou necestou, roklemi a pisecnymi dunami, cz ocenuji hlavne ja. Jen jednou hrozilo prevrzeni, ale to byl 45% svah posety vetvemi cerstve skacenych stromu, po kterych klouzal diky sve vysce kapku ke strane. jinak v bahne jsem se naopak drzela kocaru ja abych neuklouzla....
.... ale do MHD jde dobre jen do metra, protoze do tech uchvatnych novych sedych tramvaji sice najede, ale malokdo se pak protahne okolo nas.... no a kdyz se slozi do auta, tak uz se do kufru prakticky nic vic nevejde. Nastesti si letecke spolecnosti jeste nestezovaly a vzdycky nam ho do letadla pani technici nejak nalozili.....
Lenka, syn 2 roky
  • 
24.6.2008 13:41:32
Neskutečně ubohé - jedná se cíleně mířenou reklamu na obchod na Černém mostě - tuto informaci nelze brát jako hodnocení nezávislé osoby, která hodnotila kočárky!!!!

Zřejmě paní potřebuje prodat hodně kočárků Casualplay na kterých má zřejmě vysokou provizi.

Styďte se!!!!
22.6.2008 15:29:32
A proč bych měla Rozo někomu předkládat informace a tvrdit, že ty jediné jsou správné? Já prostě vzhledem k tomu co vím o evolučnímu vývoji člověka a vlastním zkušenostem nevěřím tomu co Vlaďka tvrdí. Její příspěvek mi připadá mi jak opsaný z nějaké knihy. Není v něm vůbec žádná vlastní zkušenost a snad ani myšlenka. A přiznávám, že právě proto mě ten příspěvek podráždil. Vůbec mi nevadí když někdo napíše, že to dělal tak a tak anebo si myslí, že by se to tak a tak mělo dělat. Já vím, jak moc se mi líbilo když jsem dítě nosila a cítila jsem jak moc se to líbí jemu. A dodnes vím jak je syn spokojený, že spí vedle nás. Například.......
Rozo a logicky prosím tě...... to by musely milióny lidí na světě být úplně tělesně zničení kdyby ta jediná správná poloha miminka byla v leže na zádech. A co je lepší? No asi to co vyhovuje všem zúčastněným. Otázka je nakolik se k tomu vlastně naše děti můžou vyjádřit.
Marcela
  • 
20.6.2008 0:55:19
Myslím si, že každé dítě je jiné.Já musím říct, že náš syn byl hrozně zvědavý a když neviděl ven(když se mu nechtělo spát),tak byl protivný.Dost jsem využívala autosedačku, ale až tak od 3. měsíce.Prvně jsme používali hlubokou korbu,ktrá má adaptéry na pásy do auta.
Měli jsme Jane Slalom Pro,byla jsem s ním moc spokojená.Skladnost,váha ovladatelnost super,nestabilní mi nepřipadal.Trochu mi vadilo, že není polohovací do pravého úhlu.Asi by se tam hodila vložka.Vyzkousela jsem i čtyřkolky,pérovací i nepérovací,všechno má své pro a proti.
Před druhým rokem jsme koupili Buggster.Jsem s ním moc spokojená,ale není do terénu.Využíváme ho jen na delší cesty do města, atd.
Se Slalomem jsem neměla problémy v žádném terénu.
 Příspěvky 110 z 115 [Dalších 105 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.