| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ať se vozí pohodlně!

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 115 [Dalších 85 >>]
15.6.2008 23:13:18
Taky jsem měla Libertu a nevyměnila bych ji za nic. Dneska sice už není moc v kurzu, ale na chatu by určitě stačila. Syn mě na kšírách taky vyváděl různé kousky, mohla jsem na ní vézt i větší nákup (v síťce i v košíku dole) a nemusela jsem koukat na nosnost (vždycky jsem toho měla víc). Nikdy se mi nestalo, že by se kočár převrátil - a to mě syn i visel vedle kočárku na kšírách. A hlavně byla pohodlná i v zimě s fusakem i dekou. To se o dnešních kočárcích říct nedá. Pak přišla éra "polských kočárků" a ty se převracely snad pořád. Teď už má kočárek jiný, ale dcera se ani pořádně nepostavila a přepadla s kočárkem dopředu na madlo až na zem. Nic se jí nestalo, jen se lekla - ale spolehnout se na něj už nemůžu.
Všem přeji jen dobré zkušenosti.
15.6.2008 22:46:36
mně je hlavně líto, že místo, aby ty děti byly venku navzduchu, musí s "maminkou" chtě nechtě do OC, výborný způsob trávení volného času:( ale navlečené miminko jsme párkrát z donucení měli na nákupu taky, když spalo a my ho nechtěli budit, no, ale jak koukal, byl svlečen:-D A hlavně tam jedem nakoupit a tradááá a nejezdíme do OC na výlet;)
15.6.2008 22:19:03
My jsme kvůli dvojčatovému kočáru kupovali nové auto. Zastavili jsme u bazaru, vytáhli kočár z auta-měli jsem auto do kterého se vešel, ale špatně se mi vyndaval z kufru- a vybírali jsme auto, až jsme nakonec vybrali to, do kterého kufru jsem kočár krásně nandala i vyndala sama. A auto jsme koupili opravdu jenom kvůli kočárku.
15.6.2008 22:15:52
Když jsme s manželem před čtyřmi lety sháněly kočárek pro naše dvojčata, tak v našem okoli byl pouze jeden krám, kde měli na ukázku kočár pro dvojčata. Nakonec jsme ho koupili a byla jsem s ním velmi spokojená. byl to kočár od firmy Bambino, prostorný, krássně se sním jezdilo, prostě super. Já mám nejradši když mám možnost si vše vyzkoušet, okoukat, nerada kupuju něco co nevidím. Tento kočár sme měli celé dva a půl roku. Ale s výběrem dvojčatového kočáru byl opravdu problém, protože v krámech mají většinou jenom mono kočárky. Přitom dvojčat je čím dál víc.
15.6.2008 22:10:51
Souhlasím, je to o zvyku, je to jako s autem, než si člověk zvykne na řízení nového tak jezdí jak jelito:-D Teda já jo
15.6.2008 22:08:21
K ozkoušení kočárů je docela dobré hlídání dětí:-D já sem hlídala hodně a přesně jsem věděla co chci a čemu se vyhnout:-D
Katka
  • 
15.6.2008 21:54:09
Jenomže, když máš děti narozené v zimě, tak velkou korbičku člověk ocení. Miminko má fusak, který se v pohodě vejde, pak je mimi dost oblečené, takže v tom oblečku a fusaku je jakoby v zavinovačce. Pokud je korba malá, takje v tom kočárku mimi jak sardinka. Moje dcerka se narodila v 10/2004, takže to byla ta krutá zima a byla jsem ráda, že mám velkou korbu, protože jsem ji vozila dost dlouho ve fusaku. Některé ty malé korbičky může maminka za 5 měsíců vyměnit, protože se děti do ní prostě nevejdou.
Katka
  • 
15.6.2008 21:43:12
Já jsem teda odvozila své 2 děti v kočárku z Polska zn. Bobas. Je to úžasně pohodlný kočárek. Korbička veliká. Hlavně jsem chtěla takový, aby se houpal. Ne jako ty kočárky, co jsou "tvrdé" . Jezdilo se s ním tak krásně lehce, že když jsem vzala do ruky kočárek od švagrové, tak jsem fakt byla ráda za ten můj. Obě děti v něm sladce a spokojeně spinkaly. A i když byl "houpací", nikdy se mi nestalo, že by se převrátil nebo vyklopil. A to můžu říct, že děti jsou živé, takže v kočárku - jak byly větší, neležely, ale rozhlížely se po světě... Je pravda, že složit kočárek jedním zmáčknutím páčky nejde. Musí se sundat korba (případně sporťák), a pak podvozek složit - dát do auta a na podvopzek korbičku. Mi to ale zas tak nevadilo. A MHD jsem řešila tím, že jsem si našla spoj, kdy jezdí nízkopodlažní vozy, ale pokud zrovna jela normální tramvaj nebo bus, tak se mi nikdy nestalo, že by mi nikdo nepomohl. Byla jsem s kočárkem naprosto spokojená. Tolik má zkušenost s Polským kočárkem.
Bumbi&05,08,10
15.6.2008 21:42:19
ehm, nám vždy stačila souprava na lepení kol...
15.6.2008 20:36:55
Ahoj holky,

taky si pridam svou zkusenost - co se tyce kocarku..
U prvni holcicky jsem mela Buzz. Nemohla jsem si jej vynachvalit, nebot jsem velice casto letecky cestovala, a to sama. Kdyz jsem si pred letadlem bez problemu kocarek jednoduse slozila, pri prevzeti jen potahla za madlo a on se sam rozevrel, byl k nezaplaceni. Uskladneni v aute bylo taktez bezproblemove. Zadni kola byla nafukovaci a predni dvojite pevne - ted bych ze zkusenosti brala jednoduche nafukovaci, nebot se mi kolecka odlisne ojela a na hladkych plochach mi delala neplechu.
Po narozeni druhe dcery, jsme Buzz prodali a koupili Phil&Ted - trojkolku s nafukovacimi kolecky. Da se pouzivat jak pro jedno dite, tak i pro dve. Starsi holcicka jeste potrebovala pres den spat, a nase ""celodenni trajdani"" by zkratka neuchodila, takze jsme zvolili prave tento typ. Nemuzu si jej vynachvalit, vyborne se ridi - i dve deti - jsem schopna uridit hladce jednou rukou. Je velice lehky, pruzi a hlavne - je neskutecne skladny, co se tyce vytahu, obchodu, MHD apod. Nikdy jsem nemela pocit, ze by se mi mel prevratit, ci podobne a to ""opravdu jezdime"". Malou jsem mela pres podzim, zimu v tasce a vubec nestradala - zkratka ji delaly dobre tesne prostory.

To jsou me zkusenosti s kocarky:).. Nechci zadnemu delat reklamu! Jen bych - diky clanku - nezatracovala ""ty zatracovane"":) ..

Mejte se krasne

iviv
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 115 [Dalších 85 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.