| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Úděl nás žen? Toužit po dětech a starat se o chlapa!

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 258 [Dalších 228 >>]
Janička
  • 
12.6.2008 20:16:06
Mám kamarádku, která je v bledě modrém to samé co ty. Přitahuješ stále stejný typ chlapů, protože zřejmě působíš na své okolí dojmem - všechno zařídím, můžeš se na mě spolehnout. Proto se na tebe lepí taková individua. Dovol druhým lidem, aby někdy něco zařídili za tebe, aby si tě hýčkali a rozmazlovali. Myslím si, že proto tě rodiče také "vyhodili". Zkrátka jsi jim nedovolila, aby ti poradili nebo pomohli a oni to brali jako nevděk. Jsi moc hodná a obětavá holka, ale zkus nejenom dávat, ale i brát a aspoň část své drahocenné energie věnovat sama sobě.
PetraČ
  • 
12.6.2008 9:00:03
Ahoj, tak jsem přečetla pár názorů na článek. Chtěla bych autorce článku popřát, aby našla konečně toho pravého, který ji bude mít rád. Možná být jí, tak sundám ty růžové brýle a začnu být trošičku mrcha. Každopádně děti nemám a také po nich toužím. Ale ne za každou cenu.
Varanko - hlavně buď silná. Co se stalo, už nevrátíš, ale život jde dál, tak hlavu vzhůru, vypni hruď a pravou nohou se vrhni do toho života zase dál. Hodně štěstí :-)
12.6.2008 0:17:52
To je moc sympatický přístup...,-) Přiznávám, že dosud jsem spíš na takový ty ,,nezávislý, rozlítaný" typy, což se s usedlejším způsobem života moc neslučuje...ale tvůj přístup je (výrazný) bodík k dobru nějaké slečny (jak koukám na nick, tak už asi paní).
Velkou část života jsem strávila v prostředí, kde rodiče ještě v 19 de facto rozhodují za ,,děcka" (naštěstí ne ti moji) a pak se to nějak táhne..jsem za exota, když tak trochu ,,funguju" sama (min. jinde), proto bývám vůči přehnané rodičovské autoritě trochu ostrá...
Ať se daří;)Pokud lze soudit z několika příspěvků, resp. pokud soudím z několika příspěvků, působíš jako schopnej chlap...
Teraza Horáková
11.6.2008 22:51:40
Ančo, a tyhle bláboly Ti naimplantoval do hlavy kdo????

že musíš být vděčná, když Tě chlap nebije, nezahýbá a bla bla bla.... žiješ na malé vesnici??? Vyrostla jsi v tom?
Petrajda
11.6.2008 22:47:25
I já se musím zastat chlapů, kolem mě je mezi ženatými spousta nesobečků. Ale mezi svobodnými jich zase až tolik není, to je fakt.
SnowWhite
11.6.2008 21:37:06
Nazdar Míšo,
taky by se mohl jmenovat "totální ubožačka" nebo "poserte se ze mě". Musím říci, že mě diskuse začíná dost nudit, tvoje reakce jsou velmi vyhraněné a neadekvátní. Ve finále je mi tě vlastně dost líto. Třeba ti to ještě do budoucna vyjde a nebudeš kolem sebe muset tak zběsile kopat.;)
11.6.2008 20:27:43
Fakta jsou ze s zmuzu co biji zenu by bylo druhe mesto a z muzu co podvadi dve Prahy.
bylo to tak vzdycky zeny se obetovali,doma muzum delali sluzky nikdy nebyly neverny dokonce snima museli spat i kdyz nechteli a muzi?
Ti vzdycky ale vzdycky meli milenky a doma cekali dokonaly servis.
Prej zenska by mela byt vdecna kdyz nezustane sama a muz bere za samozrejmost ze mu bude verna a poslusna a pokud treba se zena nenecha mlatit ci podvadet rozbila rodinu a mela byt zticha.
Muz odejde s milenkou na vine je zase zena a tak bych mohla pokracovat dal.
Spis bych rekla probudte se ze sna mnohe z vas uz byli podvedeni a v zivote se to nedozvite.....realita ke kruta
Líza
11.6.2008 18:38:30
Ančo, omezení nejsou muži, ale tvůj názor na ně. A to, že v 75% případů můžou za rozvod, jsi sebrala kde prosímtě?
Muži bezpochyby vstupují taky do manželství s očekáváním toho, že jim bude partnerka věrná, že je podrží v nepohodě, že se nebude chovat jako hystericky, vyčítat málo peněz nebo málo času, že jim nebude nevěrná. Všichni lidi vstupují do manželství s nějakými očekáváními. Ale podobně jako u autorky - pokud ses dosud v životě zblízka setkala jen s psychopaty, měla by ses zamyslet nad tím, co je v nepořádku s tím, jaké lidi si vybíráš.
11.6.2008 17:49:00
Ach jo tak ty davas vinu za rozvod zenam???A jsi normalni.Je jasny ze vinu za rozvod z 75 procent nesou muzi.Zeny ocekavaji vernost,uprimnost,ohleduplnost,ze chlap bude pracovat,nebude mlatit ji a nebude pit a bude pomahat doma.Bohuzel muzi jsou takovi omezenci ze to nedokazou a jsou to oni kdo si uzivaji a jejich zeny zatim doma jen uklizi a staraji se doma a v tom rovnopravnost nevidim!!
11.6.2008 16:26:18
Podotýkám, že já napsala jen svou zkušenost s muži okolo mě. Pokud bych si myslela, že všichni jsou stejní, myslím, že by ze mě byla spíš lesbička a žádného muže už bych v životě nehledala!
A co se týká mého názoru, nemyslím, že je na místě, pokud někdo napíše, že ho 3x okradli romové, prohlašovat o něm, že je rasista!
A můžete zas o mě napsat, že reaguji agresivně!
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 258 [Dalších 228 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.