| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Úděl nás žen? Toužit po dětech a starat se o chlapa!

 Příspěvky 110 z 258 [Dalších 248 >>]
10.2.2009 11:11:00
Ano souhlasím musíš holka změnit hlavně sebe a být rozumná,zodpovědná a ne se chovat jak rozmazlené děcko co chce všechno hned!Buď na sebe přísná!Studuj,vykašli se na chlapa ,na kterém už teď je co měnit,i když je to třebas pro tebe těžké ,nebo tě bude prosit.Rychle pryč a pamatuj si pokud bude v tvém novém vztau více ALE, tak to nebude fungovat dlouho!Třebas takové:Sice mi nepomáhá,ALE je hodnej!-tohle je příklad.Dítě můžeš mít kdykoli a kolik budeš jen chtít!To ti opravdu neuteče a ještě budeš sem tam ráda vzpomínat na svobodu!Dítě to je luxus a na to musíš mít peníze a spolehlivého,pracovitého partnera,co tě bude nejen milovat,ale i tolerovat a vážit si tě.A bude děti chtít stejně jako ty,ale ne proto,aby jsi mu neutekla.V životě každý udělá spousty chyb a ty jsou od toho,aby se poučil,ale když zjistíš,že jsi udělala chybu a máš miminko a jsi závislá finančně,nebo s bydlením na partnerovi to je teprve NEŠTĚSTÍ a věř,že vím o čem mluvím!!!Pak teprve budeš nešťastná,ale bohužel s tebou i TVÉ DĚTI a to Tě bude teprve bolet!!!!!!!!!!~;((
Lassie66
10.2.2009 10:49:39
Mujkus, možná by koukal jak péro z gauče, ale třeba by to vzal...on přeci také nepracuje 24 hodin denně, tak proč bys i ty nemohla "přerušit" svou pracovní dobu a nechat nějakou tu činnost tvému choti?
10.2.2009 10:45:02
Tak to bylo moc pěkný!!!~R^~R^
10.2.2009 10:41:03
Ahojky to máš pravdu,ale co když můj manžel pracuje a já jsem na MD a péči o děti mám přímo placenou a vlastně je to takové mé zaměstnání,neříkám,že mi manžel nepomáhá.pomáhá a jak,ale abych mu řekla zítra jdu pryč,tak si nějak zařiď hlídání to by asi čuměl jak péro z gauče!!!~t~
Marta 1 syn 2 roky
  • 
9.8.2008 22:06:55
Ne všichni chlapy jsou takoví jako ten váš.
Já mám doma chlapa který mi jen oznámí že někam jde,a vůbec se nestará o to jestli s tím souhlasím natož aby se ptal jestli budu doma se synem..A když si chci někam vyrazit já??Musím hledat hlídání u babiček a podobně...
Kdyby totiž zůstal doma se synem sám,"odloží" ho ke své matce,(která bydlí vedle v baráku),a jde taky někam vyrazit...A ještě bych já byla ta špatná co někde courá když má doma rodinu(názor jeho matky)..
Takže mi nezbývá než závidět...
chytrolínka
  • 
4.8.2008 19:21:10
Víš pojal jsi odpověď trochu primitivně, ale snad to Varance otevře oči. Vůbec nemyslí na sebe e vlastně ty partnery rozmazluje. Ve své podstatě oni jsou těmi dětmi, které se musí vychovávat celý život. Uděláš něco špatně musí zákonitě přijít trest a nenechávat bez odezvy, jen tak se s nimi dá žít. Po letitých zkušenostech mohu potvrdit, že každý muž , pokud mu dáte dost prostoru chovat se nevhodně, pak to jistě udělá.
O mužích se říká, že jsou tak nemožní proto, že jsou buď v pubertě pak přejdou do krize středního věku a pak do senility.(pro dotčené - vtip)
13.7.2008 17:39:59
hezka odpoved!! Ta se ti povedla !!!! :-)
21.6.2008 10:23:35
Anco Anco .. jenom doufam, ze ten splin nepreneses na maleho
Ostia
19.6.2008 9:45:14
Proc to jsou kecy?

Ten tvuj prispevek je opravdu hodnotny chlapce. Tahle holka toho dost zazila a ze vseho vysla se cti. Ty naopak ses zmohl jen na urazeni. Typicky maly macho a jinak prazdno.
 Příspěvky 110 z 258 [Dalších 248 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.