| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Úděl nás žen? Toužit po dětech a starat se o chlapa!

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 258 [Dalších 238 >>]
Tatchud 29 let, syn 2roky+3měsíce
  • 
18.6.2008 10:28:12
Spousta lidí sice netuší jak to dokážeme, ale je to možné. Já jako chlap na dnešní poměry opravdu vydělávám směšné peníze - cca 14 000,- čistého. Jednak jsem dal přednost práci v místě domova (kvůli rodině a dojíždění), ale hlavně kvůli problémům s páteří, kdy mám fyzicku práci víceméně zakázanou - od toho se také pochopitelně odvíjí výše platu, protože bydlíme na vsi a ne ve městě, kde jsou (ne vždy výdělky trochu větší) . Ještě před třemi, čtyřmi lety jsem měl jako zdravý pomalu i dvakrát tolik, ale pracoval jsem třeba i šestnáct hodin denně a stejně všechno polkla stavba. Rekonstruujeme tak, že platíme pouze materiál a pokud to není vysloveně nutné, neberu si řemeslníky (nezvládl jsem pouze rozvod vody, topení a plynu a složitou tesařinu - vše ostatní jsem dělal sám a proto i ušetřil - ale taky si částečně dopomohl k tý páteři, jenže vysvětlit tvrdohlavýmu chlapovi, že ne všechno musí dokázat úplně sám je nadlidský výkon). Jde hlavně o to, že nemusíme mít vše, co ostatní kolem nás (naše 22 let staré auto jezdí i přes nějaké ty vrtochy stále a ještě chvíli bude muset). Novým autem a každoroční dovolenou u moře se sice chlubit nemůžeme, ale nemáme korunu dluhu.
18.6.2008 9:20:49
Už dlouho jsem na rodině nebyla, ale po přečtení tvého článku a některých reakcí na něj, musím reagovat i já. Myslím, že jsem pochopila, co tím vším jsi chtěla říci a na druhou stranu nepochopila reakce některých čtenářek a kritiček. Zdály se mi dost ostré. Taky mě překvapil tvůj nízký věk v ohledu k věcem, které jsi zažila....odhadovala jsem tě tak na minimálně třicet. Chtěla jsem říct, že jsem vdaná, děti mám dvě a manžela jednoho:-D, je to hodný chlap, ale do ideálu má moc daleko. Občas se hádáme o blbosti, občas o věci zásadní. Když mám na něho vztek, tak si ale vzpomenu, že jsou chlapi daleko horší, než on. Nebije mě, nepije, do práce chodí, prkénko dolů dává:-D. Jen občas ty maličkosti, jako, že nechce hlídat děti, nestará se, jak mi je a sex by chtěl 3x denně seprostě někdy nakupí a pak je to šustot;((.
K tobě bych řekla, že bys na nějaký chlapi měla chvíli zapomenout, věnovat se sobě a pak to přijde samo....... ikdyž si myslím, že nikdy ideální. Nikdy to asi nebude tak, jak si malujeme ve svých představách~k~
Žerry
  • 
16.6.2008 17:19:43
...nemáš to jednoduché.To uznám i jako chlap.Na druhé straně,neřeš to ukvapeně.Pokud ale uvažuješ ve stylu nadpisu Tvého článku,tak si zaděláváš na "pěkné" problémy.Zdraví Žerry.
16.6.2008 15:48:56
Nevím co tu soudíte.Nemyslíte si,že je úplně jedno kdy se vdávala????Prostě jen napsala jakou měla smůlu,to je vše.Připadá mi to tu jako kdyby jste byli všichni perfektní.Nemáte právo soudit a jestli Vás ten článek naštval,tak proč jste ho četld???
Katka
  • 
15.6.2008 22:32:11
U nás to funguje tak nějak podobně, jeno jste mě poavil větou "moc peněz nevydělávám". My nerekonstuujem, máme byt, 2 děti, manžel vydělává a já pobírám rodičák. Ale že by se platilo vše z manželova bytu a na rodičák se nešáhlo, tak to by manžel musel vydělávat tak jednou tolik. Popsal jste toho tolik, co platíte... Taky platíme, ale vychází nám to tedy na knap. Já vím, že je to mimo mísu, jen jsem se pobavila. Nevadí mi, že žijeme od výplaty k výplatě. Jsem ráda, že muž vezmě děti ven, nebo jdeme všchni, okoupe je, hraje si s nimi. Je to tak nějak všechno v pohodě :-)
Lucka+1dítko
  • 
15.6.2008 22:05:04
Souhlasim s váma byt to není můj případ.L
Lucka+1dítko
  • 
15.6.2008 22:03:32
Úplně tě chápu,byt sem takové nepovedené štěstí neměla.Nesnáším rady typu jsi ještě mladá,počkej a určitě tě štěstí najde!!!!!Proč si nevylít srdíčko.Je fakt že gentlemanů ubylo,ale snad se jich ještě pár najde.Rozdělení úkolů v domácnosti je tak nák na domluvěa toleranci.
Přeju ti ,abys konečně byla štastná a dluhy byli zaplacený.Lucka
15.6.2008 20:50:08
Jen mi to tak přišlo že si spousta tady stěžuje na muže, ale kdo je takhle vychoval,,,,,,, ANO, MY ŽENY :O)))))
15.6.2008 20:36:08
Náhodou - já Vás úplně chápu. Touha po rodině a dítěti je silná motivace, jak leccos překousnout.....Já to tak udělala - mám vytoužené dítě - ale ten chlap....Radši si ještě počkejte na toho pravého!!!!R^
PrskyPrsk
  • 
14.6.2008 23:58:14
Když to čtu, tak přemýšlím, co jsi za jednoduchou ženštinu, že jsi se zahazovala s takovou svoločí.
Ale asi máš co si zasloužíš, vrána k vráně totiž sedá, rovný rovného si hledá.
Jednu radu nad zlato bych ti chtěl ale dát.
Rozhodně nepodléhej vlivu hormonů, které tě teď nutí do mateřství.
Máš se ještě hodně v životě naučit a prožít, teď bys to dítě sice asi zabezpečila materiálně ale po citové stránce jsi dítětem ještě ty sama.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 258 [Dalších 238 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.