| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak matky přicházejí o zásady I

 Příspěvky 110 z 164 [Dalších 154 >>]
Jana a J a E
  • 
5.9.2010 22:30:55
Tak trochu si srandu nedělám. Jsem momentálně sama. Mám 3 měsíční zrzečku a to poslední, co bych si přála, je zůstat v novém domečku, kde je plno práce, bez chlapa. I stalo se. Já neřidič už asi rok (po bouračce na dálnici) jsem se za měsíc naučila opět řídit, za měsíc a půl vím, kde co sehnat a za dva měsíce jsem měla podnájemníka (pár). Čerstvá babička s dědou. Tudíž, jsou-li doma, Elinko sem, Elinko tam. Já v klidu uklidím, vykoupu se a ještě když to dodělám, dítě spí a já si mohu popovídat. Proto: Doporučuji!
Monika
  • 
25.3.2010 13:36:16
neurazej!
A chytraku, slovo hyena se pise s tvrdym y. Nez budes nekoho urazet, nastuduj si nejprve pravopis.
Marcela, Martin2 roky,Klára 4 měsíce
  • 
30.12.2009 23:21:02
Taky jsem to zavedla. Když je Klára už přejezená a prso nechce, kde by usnula, kápnu na dudlík Sab Simplex ona si ho vezme a krásně se ududlá. Nebo, když mi ji hlídají a bylo by zle, tak jim k dudlíku nechám i kapky.
Tom
  • 
15.10.2008 11:13:03
Medem na dudlíku zničíte dítěti zuby. NAVŽDYCKY. Rodinná zkušenost.
madelaine
3.8.2008 17:43:28
Wilmo, a kolik malé je? Naše má tři roky a na spaní taky pořád dudlá :(. Snažím se jí to vysvětlit, ale řve tak srdceryvně, že to nesvedu...:(
3.8.2008 17:34:48
Jak naučit dítě na dudlík? Odposlouchaná rada je necpat mu ho do pusinky, ale naopak mu ho jako tahat z pusinky ven. Prý to funguje, nevím, všechy tři mé děti dudlík chtěly. Poslední jsem ho nechtěla dát já, ale ve dvou měsících byla téměř permanentně na prsu, přibrala za týden co měla za měsíc a pořád plakala, jak ji bolelo bříško...a s dudlíkem jak když utne, spokojenost. Stejně jsem kojila skoro 2 a půl roku...jen teď řešíme jak se zbavit toho dudlíku, snažím se dávat ho jen na usnutí a už to párkrát zvládla i bez něj, tak snad to půjde~s~
  • 
9.2.2008 19:53:26
Po tom, co jsem četl, je mi zle. Je mi zle, vědomí, že jsou ženy jako ty (nebudu vykat, protože cizím tykám, když jde o pitomce a kreatury).

V životě je hodně nespravedlností, to, že mnohé hodné holky dítě mít nemohou a přec by "otroky" dělaly z vděčnosti a šťastně. Jsi pěkná mrcha a nějaká Laktační liga, normální žena se obejde bez podobných ptákovin.

Mrchy jako ty si pořídí dítě, na kterém zkouší pokusy a trápí ho... ...chudák tvé dítě. Jsi HIENA ! Za tu hloupou kýlu doufám, že na stáří budeš sama a nemocná...
lenkalienka
11.12.2007 13:56:41
Ještě je výborné, když má všudypřítomný (v našem případě 9-měsíční) starší kojenec staršího bratra, který mu vděčně ukáže co vše se dá otevřít, kam všude se dá vylézt a rád mu otevře všechny dveře včetně těch od bytu.
Hlavní zásada je nyní přežít než půjde aspoň starší do školky...
Lemora
18.10.2007 11:11:01
můžeš mi prosím poradit, kde přesně (a za kolik) jsi tu helmičku koupila? On to zas tak špatný nápad není.... díky
monika
  • 
15.10.2007 9:58:35
Ja jsem nasi male dracici koupila v Detskem raji mekkou prodysnou helmicku, ma ji od te doby kdy zacala lezt a stoupat si a pady na parkety nejsou fakt nic prijemneho, uz nas zachranila od spousty place a ja ji nemusim porad stat za prdelkou a trnout hruzou, kde si rozbije hlavu. Ted napriklad visi rukama za rantl ohradky (zvenku) a nohama se splha nahoru a..........bac uz je dole, trosku se otrela hlavou o reprak, ale nemit tu helmu, tak by to asi hodne bolelo. Tuhle vec si fakt nemuzu vynachvalit,no a co ze se nam lidi smejou, kdyz jim reknu, ze Sara doma nosi helmu:)
 Příspěvky 110 z 164 [Dalších 154 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.