| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak matky přicházejí o zásady I

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 164 [Dalších 144 >>]
11.10.2007 23:27:58
Ahoj:o) Jakoupak máte hrazdičku?:o))))))))))))
10.10.2007 17:47:41
PS: on začal chlastat dřív, než jsem já otěhotněla, to jen pro informaci. Jen si tak říkám, jestli je to s Tebou stejné, jako se všemi velkými moralisty ... to jest, že mají největší nepořádek sami doma a v sobě:o)
10.10.2007 17:22:59
Milá Rra, suď, až budeš v mé kůži, ráda Ti svého otce na pár dní půjčím, uvidíme, jak budeš mluvit potom. Mimochodem, kdo Ti dává právo soudit, když mě ani neznáš? Jak víš, co mě k tomu vedlo? Třeba to, že byl dotyčný zcela netečný? A pokud Ti přijde normální, že platím dospělému člověku nájem a vše okolo včetně Tv, přestože jsem na mateřské a on má svůj příjem, který jsem mu zajistila mimochodem já, tak to jdi do sebe Ty a nech se vyšetřit lékařem.
10.10.2007 17:18:05
Tak to nezbývá než blahopřát, také jsem byla plná předsevzetí, že bude naše holčička bez dudu, je, ale za jakou cenu??? Co bych za to dala, kdyby chtěla dudu, ale nechce, zprvu paleček a teď už celá ručička chutná lépe. Dudu je gumové a neosobní, že? Navíc se jí z něj zvedá žaludek a to jsme vyzkoušeli snad 15 druhů dudlíků, teď se s nimi můžeme dát vyfotit. Jenže ten cucací zvuk by probudil i mrtvolu, takže já místo abych se v noci vyspala, když malá spí celou noc, poslouchám, jak si žere palec popř. ruku. Čumím do stropu a přemýšlím, jak jí naučit na dudu, nebo aspoň odnaučit žrát ten palec.
Markéta
  • 
10.10.2007 0:55:39
smarjááá to znám. jenze nam vrzou schody a skripou bezpecnostni dvirka. takze balancuju na jedne noze na tech schodech. grrrr...
ze se v noci budi kvul kojeni mi ani moc nevadi, ale ze usina nekdy i hodinu nebo na dvakrat trikrat mi uz leze na mozek.
nesnasim, kdyz mi nektere matky rikaji, jak sve detatko polozi do postylky reknou spinkej a ono spi!!!
Makina+Terka25měsíců
  • 
9.10.2007 22:53:36
Jako bych četla o sobě, Terka neusne jinak než u prsa (podotýkám, že opravdu pije a to docela dlouho a pak teprve dundá), dát takovýho "klacka" do postýlky, aniž by se vzbudila je nadlidský výkon. Ovšem dostat se z ložnice, to je teprv parádička. Taky nám příšerně vržou parkety, takže se stává, že to malá v polospánku zaregistruje a já celá zděšená stojím i několik minut jako socha (snažím se nevrzat) a čekám, až zase "zabere". Což se ne vždy povede, takže celé martyrium - prso, postýlka, parkety nastává znovu. A nejhorší je, že někdy už nechce ani to prso, tak pak musím dělat ve své posteli, že taky spím a čekat až usne. Ale jinak je to naše sluníčko:))) Teda pokud se zrovna nevzteká, neválí po zemi a nemlátí přitom hlavou o zem.
Rra
  • 
9.10.2007 21:47:39
Proč nenecháš své rodiče na pokoji, odstěhuj se, zkus se osamostatnit. Odhlašovat svému otci televizi v jeho bytě je typický teror.Nejdřív otěhotníš s jedním, a pak krátce po porodu taháš do bytu jiného. To bych zešílala a pila I JÁ. JDI DO SEBE, aŤ TI TEN TVŮJ UKÁŽE ŽE JE SCHOPNÝ A SEŽENE PRO TEBE I DÍTĚ BYDLENÍ.
berunka
  • 
9.10.2007 18:14:16
Tak já si až do teď myslela, že moje dcera tak krásně usíná, protože jsem jí zavedla režim. A teď mi to sebevědomí pěkně kleslo:-(. Jak vidím, u druhého dítěte to může být úplně jinak. Ale zas to může potěšit maminky nespavců, že to druhé dítě může být spavec:-).
9.10.2007 16:03:05
no potěš, tak ani v tomhle nejsem sama! Máma měla před rokem a půl herpetickou encefalitidu a od té doby je její diagnoza demence, je v DD a momentálně na psychiatrii, můj otec byl "magor" vždycky, ale teď se z něj stal zlý šílený alkoholik, co některé lidi bije holí, nekterým, jako mně, jen nadává a to přesto, že mu všechno platím (nájem, elektřinu, vodu, teplo, jen teď jsem mu odhlásila TV a internet). S měsíčním chlapečkem mě v noci vyhazoval z bytu (bydlíme naštěstí jen ve stejném domě), řval na mě, že mě vydědí a podobně, tuhle zase řval, že se mnou zatočí, až se budu divit. Kdybych neměla zákon na své straně, bála bych se, ale zákon naštěstí stojí za mnou. Kdyby to byla jen spravedlnost, jektala bych zubama hrůzou, co bude, takhle je mi to jen líto a jsem permanentně ve stresu, co zase provede. Považuje se totiž za jasnovidce geniálního ve všech směrech, sestřičky v DD a jinde., kde máma zrovna je, posílá do pr..., řve na lékaře, mámu překrmuje, přestože se mu už několik lékařů pokoušelo vysvětlit, že to není dobře... Ale všechno má i dobré stránky: když jsem se konečně rozešla s Adámkovým tatínkem, který není Čech a nežije tu, dali jsem se dohromady s přítelem, kterého znám už 3 roky, vždycky mi byl oporou a dokonce se mnou celé těhotenství bylel. O víkendu jsme byli u "babičky a dědečka" a já viděla dva hodné šťastné prarodiče, jak cukrují nad naším chlapečkem. Bude se k nám stěhovat:o) A abych nebyla za hrdinku neprávem: v 6tinedělí mi moc pomáhala kamarádka, která byla právě nezaměstnaná, jinak bych už opravdu asi někde visela. Drž se, Boženko, drž se čeho můžeš!!!!!!!
Petra
  • 
9.10.2007 12:49:07
Jo, jo, Majdo bude hůř.... tvůj článek i reakce, na kterou teď odpovídám, mně něco silně připomnělo :-)))) Moje holčička má 17 měsíců, počuraný postele (protože se naučila sundat si plínu a dělá to pořád - prostě POŘÁD!) znám důvěrně, stejně jako neustále vysypané šuplíky a jejich obsah často nenávratně rozcupován (umí totiž už zdolat i většinu bezpečnostních pojistek....), zničených pár domácích přístrojů atd. Dudlík má stále - sice už ho dlouho přes den neměla, ale zas ho chce, nechť, chvílu je s ním v klidu :-))), narozdíl od chlapečka z úvodního článku ale musí mít pouze dudlíky Avent (jak víte, jeden stojí skoro stovku...), holt asi bude náročná holčička :-)
Vše, co hraje, bliká a vypadá pro nás hrozně, už máme doma, a jak něco podobného uvidím v obchodě, nadšeně pro to běžím. Momentálně u nás boduje chrochtající prasátko...
A výchovné zásady? Co to je????? Já už si nějak nemůžu vzpomenout.... :-)))))))))))
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 164 [Dalších 144 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.