| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Na kole s bříškem

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 97 [Dalších 77 >>]
5.9.2007 17:17:33
juu..díky za návod, aspon vím, co zvládnu..jsem ted ve 4.m..týden jsem těd šlapala na kole s vozíkem za zadkem a těžká pohoda, kolo mám povolené, mam za letošek natočeno 900km, prý ted mám jezdit s rozume, že tahám vozík, dr radši ani říkat nebudu:-))..ale ted si mi dala návod, do kdy můžu na spinning a že bychmohla i na ty běžky,ale ty mi manža už ted rovnou zakázal.Takže aspon ten spinn, než se malé narodí.Hold pak si to budu po 6ti nedělí užívat,Máme tu spinning i s hlídáním prcků,takže paráda:-)
5.9.2007 0:58:26
Kdybych měla soudit podle sebe - z kola jsem ještě nikdy nespadla, za to na chodníku mockrát. Totéž v těhotenství - na kole jsem taky jezdila dost dlouho a bez nehod, ale v zimě jsem asi ve druhém měsíci upadla na ledu pěkně na tvrdo na zadek asi 10 m od domu (přestože jsem dávala celou cestu strašný pozor, abych neupadla - klouzalo to všude). Naštěstí bylo mimi "dobře uložené" a nic se mu nestalo (šla jsem radši hned druhý den k na gyndu).
4.9.2007 16:02:40
Jízda na kole v těhu, no proč ne, když se maminka nebojí že spadne, ale určitě ne ve třetím trimestru, kdy jsou pro mimi nevhodné mikrootřesy. Což vám řekne každý Dr.
A k psům u kola, no lidi prostě nemají rozum.
Atislava
  • 
4.9.2007 15:33:59
Jak můžete takto přemýšlet, výcházíte vůbec ven? To samé (i horší tragégie) se odehrávají denně vedle Vás i nás. Za to přeci nemůže kolo? Ale obrovská a nešťastná souhra náhod. Jezdila jsem celé obě těhotenství, nesmíte si prostě připouštět že se vám něco může stát, tragédie jsou i na přechodu, v letadle, v autě, ve výtahu - a nepoužíváme snad jako těhotné tyto dopravní prostředky. Jestliže udáte správnou míru a víte kam až můžete zajít - je to na místě. V opačném případě muíte mít strach i z porodu - tam se také občas stane nějaká ta tragedie.
H.
  • 
4.9.2007 11:16:27
OT:

Co manžel, "se psem u kola" je IMHO rozumně zakázáno ze zákona! Na ty cyklohazardéry s uvázaným psem na vodítku bych povolil preventivní odstřel. Je to nezodpovědnost vůči sobě (no, budiž), zvířeti i ostatním.

Na kole jezdím hodně, autem málo, ale potkávám je poměrně často. Koho? No ty dementy (promiň), co bezohledně zaberou celou cyklostezku svým vrávoráním a 5m vodítkem s (pro mne) nevypočitatelným pobíhajícím psiskem (na velikosti nezáleží). A upřímně je nesnáším.
Levandulka+3
3.9.2007 14:13:13
Přesně takovou odpověď jsem čekala:-)Myslím, že s tím koupáním a odpadkama je to docela přehnaný, jsou zkrátka věci, které patří k běžnému životu a kterým se nevyhnete (asi bych ale třeba nechodila s odpadkama, když je náledí) a pokud by se při nich něco přihodilo, je blbost si něco vyčítat, těžko se tomu dalo zabránit. Ale pokud bych třeba porodila ve 28.týdnu z důvodu zkráceného čípku a jezdila předtím na kole, což si nemyslím,že je v těhu až tak běžná a samozřejmá záležitost, vyčítat si to určitě budu. Asi jsem trošku opatrnějsí a donosit zdravé dítě mi nepřijde jako samozřejmost, ale jako zázrak, k němuž je třeba mít respekt...
Levandulka+3
3.9.2007 14:05:44
Ahoj Hani, já myslím, že 7 měsíců je na sedačku ještě docela málo. Dítko sice už většinou sedí, nicméně páteř si na to teprve zvyká. V cyklosedačce navíc dítě sedí s nohama dolů a v poloze, kterou nemůže samo změnit. My jsme začali se starším synem v sedačce v roce, to mi připadalo ideální. Asi bych ještě teď pořídila vozík, třeba nějaký na inzerát a pak ho zas prodala, když byste pak raději sedačku. Možná už teď taky budou i v obchodech levnější, po hlavní sezóně....Mému mladšímu synkovi je 8m, sedí taky hezky a celkově má docela pevné tělo (v 6 a půl si začal stoupat), do cyklosedačky bych ho ale ještě určitě neposazovala.
  • 
3.9.2007 11:41:21
Tak to je snad poprvé, co jsem tu narazila na podobně zaměřenou maminku. Já taky cvičím psy. Malou beru s sebou na všechny výcvikové akce, soustředění, výcvikové víkendy.... Akorát jezdit s malou v sedačce a se psem u kola mám zakázáno od manžela :o)
Katka,kluci 5 a 8
  • 
3.9.2007 11:32:47
Já myslím,že pokud dítě už dobře sedí,můžete jezdit. Samozřejmě asi ne nějaké několikahodinové štreky - to by ho asi nebavilo. Helmu seženete,ale doporučuju moc nešetřit,kupte v cyklo potřebách takovou se štelovacím kolečkem vzadu,bude jí pěkně sedět na hlavičce,kupte jí tak, aby to štelování neměla úplně v krajní poloze,pak půjde povolovat.Dětem ty hlavy zas tak rychle nerostou,takže jí bude moci mít delší dobu.Nekupujte takové ty helmy za 270,- v supermarketu,nesedí jim to na hlavě,klouže to na stranu a tím pádem jim to vadí(nemluvě o bezpečnosti). Tolik moje zkušenost.
Hanka, Anetka 7m
  • 
3.9.2007 10:17:05
Ráda bych začala dcerku vozit na kole v sedačce- nevíte, od kolika měsíců je to reálné? Malá má 7m a už docela pěkně sedí.Dá se na takové malé mimi sehnat i helma?Děkuji Hanka
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 97 [Dalších 77 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.