| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dopis

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 40 [Dalších 10 >>]
Marcela
  • 
3.7.2007 7:01:03
Hanko asi to tak nějak bude, vídáme se málo, bydlí v jiném městě.
3.7.2007 2:51:46
Muj syn mel velmi vrely vztah k pradedeckovi, dodnes breci, kdyz se o nem nekdo zmini, ale treba k babickam a dedeckum takovy vztah nema. Vetsinou ho zahrnuji darky a ne pozornosti a to je chyba. Pradedecek byl sice napul hluchy, ale se synem si povidal, chodil s nim do lesa, nakupovat, byli jsme spolecne na chate. Moje rodice porad nekam pospichaji, vareni a uklizeni je pro babicku dulezitejsi nez hrani s detma. Cele dny jsou v praci, o vikendu chteji mit klid a ne se zlobit s mymi detmi. Ted jsme daleko a moje deti o prarodicich mluvi pouze v souvislosti, ze oni ziji v Evrope a my v Asii. Za par dnu letime do Cech, tak jsem zvedava, zda to letos bude lepsi.
2.7.2007 22:45:40
Leni, pokud prarodiče nebydlí blízko a chodí do práce, tak je někdy těžké se s nimi pravidelně vídat, aby se utvořil pěkný vztah. Moji šestiletou dceru si děda s babičkou budou k sobě poprvé brát na noc. Bydlí od nás 15 km, oba jsou doma... je to různé. A máš pravdu, že hodně děvčat se bojí rodičům říct, že chtějí další dítě (obvykle třetí), to mě ani nenapadlo.... Ono vůbec hodně žen by chtělo třetí dítě a nemají ho, všimla sis?
2.7.2007 22:41:25
Mílá Raduno,
nepsala jsem o tom, co tam píší ženy, které se prohlašují za feministky, psala jsem o tom, jaké v tom článku zazněly názory a nebylo jich málo. Dávat ti sem odkazy na jednotlivé přispěvatele, včetně perel, které z nich padaly, nebudu. Nemám na to čas ani náladu, a sem to rozhodně nepatří.
Lenka, 10 měs.dcera
2.7.2007 22:39:54
Článek se mi líbil,díky. Je krásné mít takové prarodiče.Nedávno jsem vstoupila do kostela a slyšela jak se děti připravují k 1.sv.přijímání. Měly poděkovat Bohu za ty se kterými doma žijí. Vzpomněly si na rodiče,sourozence a na zvířátka. Když katechetka naléhala ať si ještě vzpomenou, začaly jmenovat různá zvířata, žábu atd. A co babička a dědeček? Na ty si nemohly vzpomenout. Snažila jsem se na to dívat ze strany těch dětí. Kolik asi prarodičů těchto dětí měli opravdovou radost,když se dozvěděli, že se mají narodit. Kamarádky se kolikrát bojí doma říct,že čekají druhé dítě, o dalších nemluvě. Já, když jsem řekla mamince,že chci mít druhé dítě, tak mi řekla:"A to se budeš zlobit s dalším dítětem?". Tchýni a tchánovi se díváme do oken. Ano,svou vnučku milují, ale nikdy jí tchýně nebyla ochotna povozit, tchán ji nikdy nevzal do náruče. A já si říkám, až bude dcera dospělá a bude jí lákat svět a ovlivňovat reklamy typu nevaž se,odvaž se - bude ochotna se o tyto prarodiče postarat?
Raduna
  • 
2.7.2007 21:34:42
Mila MirkoM,

laskave si ty reakce precti znova. Asi vidis neco, co tam napsano vubec neni.
Vsechny diskutujici, co se prohlasovaly za feministky naopak rikaly, ze zena ma pravo si zivot zaridit tak, jak ona to chce a jak ji to vyhovuje. A to samozrejme nevylucuje starost o rodinu, deti ci adoptovane deti.
Mlada
2.7.2007 20:40:14
A je úplně nádherná.

Díky za ni, Maceško.
2.7.2007 18:54:43
Maceško,
ráno jsem četla komentáře pod článkem o feminismu. O tom, jaká je oběť být něčí ženou, jak strašlivé je být matkou, jak žena po třicítce ztrácí sebevědomí, jak jsou matky po třicítce jen uměle oplodňované a mateřství jsou riziková, jak je normální, že padesátiletý páprda opustí ženu se kterou 30 let žil a najde si o 20 let mladší ženu.

Nechtělo se mi reagovat. Ani se mi nechtělo ptát některých přispěvatelů, co dělají na RODINĚ. když ty děti jsou táááková hrůza a oběť, a co budou dělat, až jim bude 50, a co a s kým budou dělat, až jim bude 70 let. Co by ti, co to všechno psali říkali na tvoji oběť, tvoji práci? Ty pro ně musíš být přinejmenším mimozemšťan.
Díky Maceško, že aspoň některé lidi naplňuje péče o děti, a o druhé. Že ne všude je to o penězích a kariéře a tom strašném obětování se, za kterým kouká jen a jen lenost a pohodlnost.
Tys mě dneska tak potěšila - dík za všechny, kterým pomáháš - počítám se mezi ně.
Blanče
2.7.2007 18:19:20
Nechci dělat neplacenou reklamu, knížku jsem vydala já, pod nickem mám mail.
2.7.2007 18:16:01
Kniha se jmenuje-"DOMOV JE MÍSTO ODKUD TĚ NEVYHODÍ..."
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 40 [Dalších 10 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.