| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nikdy dítětem netřeste!

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 85 [Dalších 55 >>]
Ivča
  • 
5.4.2007 16:11:15
já nežeru ani jednu z vás.dítě nemá v kočáře co dělat,má se nosit v šátku.zdar!
Haluška
5.4.2007 14:54:25
Marketo, taky uz jsem to udelala. Mam tri krasne, diky Bohu zdrave deti, a taky se priznam, ze jsem se uz nechala vytocit tak, ze jsem ditetem zatrasla. Nastesti bez nasledku. Znova se mi dela spatne, kdyz ted tady o tom ctu... Clovek, kdyz je opravdu hodne frustrovany, nekdy proste bohuzel fakt nevi, co dela. Proto je nesmirne dulezite si nektere veci zafixovat tak, abychom je meli v podvedomi, protoze jedine tak se opravdu vyhneme podobne reakci.
Ivča
  • 
5.4.2007 14:51:51
nejlepší jsou ty šátky na nošení dětí!
Helena
  • 
5.4.2007 11:01:37
dobrý den, už jsem to přece vysvětlila, moje odpověď je z 3.4. v 20h. Je to pořád dokola. Já bydlím ma malém městě, jezdíme za město po udržovaných cestách, nikdy bych nejela po polní cestě, jakou máme u nás - bláto, samý výmol, prostě to u nás nejde nebo po dlažebních kostkách. Pro mě za mě si jezděte, kde chcete. A už to neřešte, článek byl o něčem jiném, běžte radši dělat jarní úklid. Já jsem ho právě dodělala a vyrážíme ven. Tak hezké Velikonoce. H.
Katka,kluci 4 a 8
  • 
5.4.2007 9:09:02
Paní Helena bude asi typ mojí sousedky, která když měla stejně staré mimino jako já, narvala se každé dopoledne s kočárem do MHD (bydlíme na vesnici,kousek od krajského města),jela 8 zastávek do centra města a tam trávila báječné dopoledne popocházením od obchodu k obchodu a zíráním do výloh.
Já chodila s klukem k rybníku, podél řeky, do lesa....Ona nechápala, já zase nechápala jí.Města mám do dnes plné zuby, jedu z práce a nemůžu se dočkat, až budu "u nás", v klidu. Ona dodnes vzpomíná, jak bydleli "ve městě" a jak jí to na vesnici štve.Holt každý jsme jiný. Tolik k jejímu vyjádření o debilech s kočárkem v lese a na poli.
5.4.2007 8:41:36
Prosím vás, můžete mi vysvětlit, proč by po lese s kočárkem jezdil jenom debil, či jak jste to napsala ? Jako kvůli tomu natřásání ? Nebo proč ? Nerozumím tomu, nevím, o co jde. Zřejmě máte nějaké informace, které já nemám. Díky, Zuzana
5.4.2007 1:03:39
Zjistila jsem neskutecnou vec. Pokud je nase mimi uz proste nesnesitelne, rve a rve, staci pustit v jeho blizkosti vysavac (samozrejme ne do ucha, staci dat slaby chod ve stejne mistnosti)a prcek normalne "zcepeni". Obvykle z tohoto stavu zmrazeni usne, ale nekdy taky ne, jen je proste jaksi paralyzovan, a jakmile se vysavac vypne, spusti znova. Takze kdyz jsem treba oblikala starsi deti ven a nejmensi do toho jecel a vsem nam jiz i v tak dost stresove situaci, jaky je odchod z domu, tekly nervy, odlozila jsem mimino na gauc, pustila lux, a v klidu oblikla starsi dve. Pak jsem opet v klidu oblikla mimi, lux vypla a mohli jsme vyrazit. Je to dost srandovni.
bublina
  • 
4.4.2007 19:21:20
Dobrý den paní doktorko,
vámi zvolené téma je super, určitě je důležité se nad tímto problémem zamyslet... Jenže si myslím, že článek není pro nás pro čechy dobře zpracován (myšleno pro naší mentalitu):-( Nejsem si jistá, zda-li zapůsobí tak, jak by měl... Článek na mě působí jako holý strohý překlad z amerického aj. Toť jen můj postřeh... Tak příště snad lépe...
helena
  • 
4.4.2007 18:36:37
no coment
Ema
  • 
4.4.2007 17:59:01
Děkuji, nebyla jsem si jistá jestli jsem blbá nebo debil. Ale naší malé jsou skoro dva roky. Do přírody jsme sní chodili a chodíme často a žádné následky nemá. Naopak bydlíme v průmyslovém městě v paneláku a šmudla už od narození má celou zimu suchou rýmu (ucpaný nos, ale nudle žádné) a paní doktorka procházky po lesních cestách jen doporučuje. On je rozdíl dítětem zatřást ve vodorovné poloze v návalu vzteku /a o tom hlavně článek byl, a je rozhodně dobře, že se na to upozorňuje!!!/ a jet s ním s rozumem kočárkem. Ono vše se nesmí přehánět! Samozřejmě podpírat dítěti hlavičku, neposazovat ho dokut samo si nesedne a podobně, to by měly být samozřejmosti. Ale,když už chcete urážet, ty, co rozhodně nijak svému díděti neubližují ale, na rozdíl od Vás ho vezmou do přírody, tak si nejdřív uvědomte v jak "houpacím" kočárku a po jakých chodnících a cestách vozili Vás. Pochybuji, že v sedmdesátých letech byla někde zámková dlažba. A pociťujete na sobě nějaké následky???
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 85 [Dalších 55 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.