| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Putování medových perníčků

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2124 z 24 
Christianna + 3 kulíšci
11.12.2006 11:12:35
Je to hezký příběh a já moc doufám, že perníčky k lidem bez přístřeší vážně doputovaly:.), snad jen Vojty je mi líto, pro to vynaložené úsilí.
11.12.2006 9:40:03
Luboši, berte to tak, že jste - ač nevědomky - uělali vánoce několika bezdomovcům.
A je vidět, že si ná výchově dáváte fakt záležet - ńa "koloběh igelitové tašky" jste se už vycvičili skoro dokonale!!!!
Takže přeji tobě i celé rodině krásné vánoce, ať již s perníčky, nebo bez perníčků... To ostatně přeji i ostatním čtenářům, kterým jsi po ránu určitě zvednul náladu tak, jako mně :o))))
sarmi
  • 
11.12.2006 9:27:44
mily lubosi, tvuj clanek me dojal az do te miry, ze mam chut vyskocit od pocitace a neprodlene dle prilozeneho receptu upect novou igelitku medovych pernicku a poslat je k vam domu :-))) ale chapu, ze by to nebylo ono!
a pokud nektery z bezdomovcu onu tasku skutecne najde, je nadeje, ze dobre skutky (i kdyz nevedome) mate predplaceny minimalne do dalsiho adventu :-)))
stastne a vesele!!!
Dana,dcera 18.měs.
  • 
11.12.2006 9:21:14
a to od srdce.Moc pěkný příběh.Je hezké,jak krásně rodina vyhazuje odpadky (u nás pytel zavazji já,poté se dá ke dveřím a kdo jde první ven,tak ho vyhodí).Ale je škoda těch perníčků,které jsou z cukrovýho snad nejlepší.A také jsem koukala jak pekl petnáctiletý syn!Já žádného takového puberťáka neznám a proto ho chválím. :-))Snad se perníčky příští rok dostanou do té správné pusinky,ale vánoce jste udělali i bezdomovcům.Tak krásné a šťastné (veselé u vás asi jsou)Vanoce.Třeba i bez perníčků :-)
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2124 z 24 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.