| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Počítače ohrožují vzdělanost našich dětí?!

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 155 [Dalších 135 >>]
Petru
  • 
10.12.2006 23:15:39
Bobe, Tvůj příspěvek mě rozlobil, přestože nebyl reakcí na můj. Ale proto, že jsem souhlasila s autorem i Petrem, a Ty jsi příspěvek jednoho z nich převrátil, jak se Ti to hodilo. To neznamená, že nesouhlasím s tím, že i TV je dobrý sluha, když ji v určitých případech sleduješ s dětmi. Ano u spusty pořadů přiměřených věku dítěte to není třeba. Ale neměla jsem dojem, že by Petr nebo autor článku TV úplně zavrnul. Proto mě mrzí, když člověk, jako Ty nečte pořádně a zbytečně napadá ostatní. Tak se mi jevil Tvůj výčet výhod TV, tyto výhody beru, ale Petr přece napsal, že si pravděpodobně TV pořídí jen ne tyto Vánoce.
TO je moje vysvětlení. Jestli jsi to myslel jinak, já bych uvítala, kdybys to jinak napsal. Dobrou noc.
madelaine
10.12.2006 23:00:10
Bobe, moc hezky napsáno.
Petru
  • 
10.12.2006 22:23:51
Dagmarjano, ne. To je jen omyl v tom, že je tahle diskuse málo přehledná a já si vybrala první příspěvek se stejným názvem, ale nepočítala jsem daná Re:. Nikdo mě nenaštval, jen se mi nelíbí, když někdo převrací moje i jiná slova, jak se mu líbí.
Jindra, dcera 2, syn 6
  • 
10.12.2006 22:10:14
Plně souhlasím. Skutečně to záleží na rodičích a jejich schopnostech ukázat dětem správnou formou smysluplné využítí pc. A je pravda, že to sám neumím (z jakéhokoli důvodu), tak velmi těžko učím jiného, nebo se snažím, aby se on naučil. A mělo by vždy platit, že pc je pro dítě prostředek, nikoli cíl.

A jak už bylo výše napsáno - pc spadá určitě do kategorie "dobrý sluha, ale zlý pán"
10.12.2006 21:28:53
Tomu moc nerozumím. Petru, to byla reakce na můj příspěvek? Vždyť jsem vůbec neodpovídala Tobě, ba ani o Tobě nepsala, jen jsem reagovala na učebnici Miladina syna.
To jsem z toho jelen, že naštvu někoho, koho se můj příspěvek vůbec netýká.
:o(
10.12.2006 21:24:53
Petru,
z toho tvého příspěvku nerozumím hlavu ani patu. Zvlášť když jím reaguješ na ten můj.
Co je tady rýpání? Tím myslíš můj příspěvek? Pokud ano, proč? Nebo ses přepsala a chtělas odpovědět na něco jiného v jiné diskusi?
Petru
  • 
10.12.2006 18:30:55
v tuhle chvíli bych ráda viděla nejen registrace ale zároveň i IP. Někteří rýpalové jsou si dost podobní, i když nepředpokládám, že jeden rýpal dovede reagovat na vše a tak hezky přitom argumentovat. A jestli někoho nedoceňuji, tak je to tím, že jsem prostá žena. Kdo chce, ať si tam dodá s..., jistě bude vědět kam.
10.12.2006 18:07:19
Petře,
mnoho let jsem televizi neměl. Ale pak jsem pochopil, že to je značně přepjatý postoj.

Ona ta televize prostě není takový démon, se kterým musíš bojovat. A pokud to tak cítíš, není to tak silný soupeř, nad kterým můžeš vyhrát jen v případě, že ho vůbec nepustíš do bytu.

Stačí maličkost - nemít třeba obývák zařízený tak, že televize je centrem veškerého dění.

Od té doby, co na televizi zase koukám, jsem přišel na to, že mi život opravdu obohacuje.

1. V aktuálním zpravodajství je nedostižná, chytám nejmíň pět dobrých zpravodajských kanálů. Třeba 11. září jsem jedině díky ní byl přímo "u toho" a na ty záběry do smrti nezapomenu. Totéž pamětníci vyprávějí o přenosu z přistání na Měsíci.

2. Díky televizi jsem viděl desítky opravdu dobrých filmů, které bych v kinech či DVD půjčovnách hledal marně.

3. Moje děti se (mimo jiné) díky televizi vzdělávají - některé naučné pořady jsou velmi kvalitní.

4. Moje děti si mají co říci se svými vrstevníky o televizních pořadech. Pamatuješ? I my jsme si v dětství hráli na Čtyři z tanku a pes. Dítě, které televizi nemá, je prostě výrazně out.
Petru
  • 
10.12.2006 16:34:13
když se vám zdá, že rýpu, tak si přisadím, vlastivěda a přírodověda, kterou má moje dcera, má mnohem podrobnější některé nesouvisící věci než se učí na Dřevařské fakultě budoucí inženýři.
Tím nechci říct, že to psal blb, protože si uvědomuji, že ty knihy byly psány horkou jehlou za pět minut 12. Já už jsem někde psala, že bych radši proškrtala ty socialistické knihy a než se udělají pořádně nové, tak je používala, ale to by někdo přišel o pořádné peníze, a o ty jde především, nebo snad ne????????
O dějepise nevím, to není můj obor. Ale věřím, jen jsem měla problém, pochopit, že list se skládá z listu a řapíku, Jsem hold dřevo, ale to už zde MILADA odhalila přede mnou. Děkuji vřele.
Petru
  • 
10.12.2006 16:26:08
tak se omlouvám, já tu knihu nepsala.
Já jsem myslela složitější fyziku, tohle se jmenuje a možná právem přírodověda. Excel taky není žádný prostý program. A fyzika není prostá přírodověda. To je moje chápání.
Jestli jsem mlžila, tak ne úmyslně. A o perlách jsem psala velmí subjektivně a také jsem dodala, že tady žádný dobytek není.
Netvrdím, že jsem sežrala všechnu moudrost světa, přestože bych jako "dobytek" skoro mohla.
Já se za potrefenou husu nepovažuji, jestli si to myslíte vy. Tak to je váš problém, Já jen chápu svět jinak. Je to jen subjektivní pohled, já ho nikomu nenutím, jen ho nabízím k posouzení učenějším a dokonalejším.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 155 [Dalších 135 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.