| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak žít a zacházet se smutkem

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 105 [Dalších 65 >>]
  • 
2.7.2006 17:14:34
Ahoj jen jsem chtěla ,že jsem si prožila něco podobného před 4,5 roky v 37 týdnu se mi narodila mrtvá holčička,lidi kolem tebe neví jak se mají chovat, ale velmi mě zklamalo že personál v nemocnici který by měl být proškolený ti vykládá že jsi mladá a že dětí budu mít ještě kupu velmi mě to bolelo a vše zahojil až čas a částečně i práce a nakonec i můj syn kterému byli 3 roky v červnu přeji ti hodně štěstí a jen vše dobré pro tvé další miminko. Ahoj Hanča
2.7.2006 16:53:25
nevím jak začít ale 24.5.2006 jsem porodila ve 31.týdnu mrtvou dcerušku Elišku.Je mi moc smutno,vím musí se to zvládnout.Mám dva syny 16 Martina a 14 Ondru.I když jsou to kluci taky se na sestřičku moc těšili i manžel.Nevím proč se to stalo ale oddělila se mi placenta a nikdo mi to neumí vysvětlit prý se to stává.Ale proč jsem se cítila v pořádku a všechna vyšetření taky byla v pořáku i ultrazvuky a plodová voda,jen jsem měla těh.cukrovku a držela dietu.Proč nebylo doktorovi divné když jsem poslední měsíc nepřibrala?nevím PROČ???
Irena
omlouvám se za chyby moc na to přes slzy nevidím zase to na mě všechno spadlo
Katávka-Adík, Jáša, Matýsek
1.7.2006 22:19:34
Jak již tady někdo napsal Smekám, a to nejen před Pawli, ale před všemi, kdo něco takového jako je smrt vlastního dítěte prožili a dokázali přežít.
Při čtení článku a následujících příspěvků se mi kouleli slzy jako hrachy.
Nemůžu nic jiného napsat než že smekám, před vaší sílou a přidat přání aby nikdo nemusel nic takového prožívat. ¨
1.7.2006 21:31:47
Pawli
jsme strašně ráda,že za sílu,kterou Tvá rodina má.A jsme strašně ráda za vránu,která přiletí:-) Budu na Vás oba myslet v modlitbách.Držím palce.moc a moc
1.7.2006 21:29:09
Pawlí,
jen štěstí a zdraví ať se ti spní vše po čem tvé srdce touží :o)
1.7.2006 17:34:28
Kájulo, naprosto s Tebou souhlasím. Myslím, že my které se nám nic tak hrozného nestalo, ani pořádně nevíme, co máme doma za dary! Ne že bych děti mlátila, ale přeci jen ty naše všední "starosti" jsou proti tomu malicherností!!!
I já si něco podobného prožila, naštěstí se na to přišlo při gen. vyšetřením/v 12tt/ ještě během těhu. Dodnes na to nezapomenu, bylo to děsné! Dát miminko pryč a už jsem nechtěla žádné jiné, gen. nemoc přenáším já:o(
Ale jak se říká, díky bohu, nebo že on to tak chtěl/nejsem věřící/, jsem otěhotněla i přes antikoncepci, jinak bych se pro mimi asi nerozhodla nikdy/stále byli obavy/a od té doby máme už 2 další kluky:o))

Pawli, loni jsem tvůj článeček četla, byla jsme zrovná těhulka a řeknu Ti moc nás to všechny dostalo. Moc Vám fandím, obdivuji,.... a držím moc pěstičky, at vrána přiletí s miminkem zdravým a krásným!!!:o))
Janynka
  • 
1.7.2006 14:44:44
Bojovník světla poznal,že Bůh používá samo-
tu,aby poučil o soužití.
Používá hněv, aby ukázal nesmírnou cenu
míru. Používá nudu, aby zdůraznil význam do-
brodružství a opouštění.
Bůh používá mlčení, aby poučil o odpověd-
nosti slov. Používá únavu, aby bylo možno po-
rozumět hodnotě probuzení. Používá nemoc,
aby zdůraznil požehnání zdraví.
Bůh používá oheň, aby poučil o vodě. Používá
zemi, aby se chápala cena vzduchu. Používá
smrt, aby ukázal význam života.

Paulo Coelho "Rukověť bojovníka světla"

Tuhle stránku mám založenou a ráda a často se k ní
vracím, když potřebuji odpovědˇ....
Martina, Nela
  • 
1.7.2006 12:20:09
Pawli, je úžasné, že vrána navštíví právě tebe. Moc ti to přeji a jsem šťastná, že i ty jsi šťastná. Do budoucna ti přeji jen hodně zdraví a štěstí - smůlu už jsi vyčerpala plnou měrou. Posíláme hodně úsměvů:-)))))))
Monika
  • 
30.6.2006 23:41:11
Ahojky Pawli,
škoda, že jsem až teď přečetla tvé články, protože bych už dříve napsala, že vím jak se cítíš a co prožíváš. Já jsem přišla o dceru narodila se v 4/04 bez mozku a žila dlouhých 6 měsíců. Bohužel to lékař neviděl na UTZ a já po 10ti letech snažení a počnutí Kačenky po umělém oplodnění čekala na její smrt, kde umírala v kojeneckém ústavu:-( Ne už víc to rozebírat nebudu, protože slzím. Ale hlavně ti chci napsat tu úžasnou zprávu, že za 4 měsíce po porodu císařským řezem jsem otěhotněla přirozenou cestou a dneska je na světě už skoro 14ti měsíční Barborka:-) Je zdravá a vynahrazuje mi všechnu bolest:-) Jsem teď strašně silná a nezabývám se malichernostma a mám pocit, že jsem trochu jiný člověk. A bůh - co si mám myslet??? Proč se to stalo - já nikdy nikomu neublížila - jsem človíček, který by se rozdal - tak proč mi nejdřív přichystá takovou bolest a pak na druhou stranu takové štěstí?????

Přeji ti hodně sil a štěstí Monika a Baruška

PS - my jsme jezdili do Prahy do Genettu
Hanka 3mesacná LILI
  • 
30.6.2006 22:41:26
Pawli,
trvalo mi hodinu, aby som precitala vsetky príspevky k tvojmu.A veru som si poplakala. Si statocna zena, pred ktorou treba sňať dole klobuk. Prajem ti, aby ta stretalo uz len stastie. A to, ze si super mamina tvoj kluk mozno teraz nevie (ako si napisala pred tymto prispevkom, ze "skus to povedat mojmu klukovi"), ale ver, ze pride chvila, ked si to uvedomi.
Prajem ti len to najlepsie v zivote. PA HAnka
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 105 [Dalších 65 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.