| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak začít s hubnutím nejen po těhotenství a při kojení

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 132 [Dalších 102 >>]
18.4.2006 9:05:20
tohle jsou jenom výpisky z knihy PhDr. Málkové ze STOB - Hubneme zdravě a natrvalo, těžko to vydávat za své !!
madelaine
17.4.2006 19:32:38
Jani, to máš pravdu. Mně je taky "už" 40, před rokem jsem podruhé porodila a snažím se zhubnout. Přijd´ se podívat na naše stránky: http://www.rodina.cz/diskuse180.htm
Máme s holkama docela dobré vysledky :).
Jana
  • 
17.4.2006 19:25:08
Paní Mrázkové velmi fandím co dokázala ale jinak se hubne ve 26 a jinak ve 46.jana
17.4.2006 16:43:59
Jiřinko díky za cenné informace! V podstatě mi potvrzujete, k čemu jsem i já za roky pídění a experimentování dospěla. Vím z vlastní zkušenosti, že toto všechno funguje a proto váš článek vřele doporučuji dalším čtenářkám Rodiny. Během kojení, přebalování a probdělých nocí u postýlky své ratolesti jsem z toho trochu vypadla, ale teď chci znovu "najet" a už se na to moc těším. Jen bych ještě doporučila nějakou literaturu:
"Recepty a výživové tabulky (nejen) pro sportovce" - RNDr. Petr Fořt, CSc. (vydal Svět kulturistiky) nebo "Malá fitness kuchařka", "Fitness kuchařka plus" - Ivan Mach, Olympia
K "odlechčeným dnům" může také pomoci nějaká kuchařka dělené stravy - je jich dost.
Zdraví vás Jana
17.4.2006 14:36:48
Jsem dva měsíce po porodu a tak jsem také řešila, jak shodím kila navršená na bocích a bříšku. Kila z těhotenství mám více méně pryč, ale kila nabraná před těhotenstvím /různé léčby, protože jsem měla zdravotní problémy/musí dolů.
Mám vyzkoušenou kalanetiku z dřívějších dob a zeleninu a ovoce.
A tak to teď kombinuji. Cvičím a denní malé hlady zaháním zeleninou a ovocem a jídla řeším zdravou stravou podobně jak jste to popsala. Občas hřeším a občas stojím na váze. A hlavně neočekávám, že kila půjdou dolů fofrem. Stačí nějaké to deko a i když se to nějaký den zase zastaví, nevadí. Dám si větší pozor, co jím, a ono se to zase pohne. A když nějaké to deko přiberu??? Prostě zvýším výdej energie. Uděláme si procházku o nějaký ten KM delší. Držím všem palce a mějte se báječně. Jana
17.4.2006 7:42:57
Pájo, koukni na stránky:
rodina.cz/hubneme

S.+++
16.4.2006 23:54:57
Ráda bych se podívala na fotky paní Mrázkové v jejím deníčku, ale bohužel jsem ho nenašla. Poradíte mi, kde ho najít ? Díky.
Kikin + 14 měsíců a pupík
  • 
16.4.2006 20:45:51
Vzhledem k tomu, že mám celoživotní (v dospělosti) nadváhu asi 10 kg, se zájmem jsem si článek přečetla a zaujalo mne několik věcí:

První byl údaj, že při hubnutí ušetřím za vyjmenované potraviny. O tom dost pochybuji: za alkohol neušetříme, neb ho u nás doma nikdo nepije; totéž platí o sladkostech a slaných pochoutkách.

Živočišné tuky nemohu nahradit rostlinnými, jelikož je nepoužíváme.

Při aktivním sportu 3 x týdně jsem měla úžasnou fyzickou kondici (mluvím o minulém čase, jelikož teď mám velikost hrocha a sportovat mohu jen pozvolna) a zpevněné svalstvo, ale váha se nepohnula ani o gram. Má strava sestává převážně ze zeleniny a ovoce... Ale těch 10 kg navíc mi nijak zvlášť nevadí, takže je moc neřeším (a, kromě toho, doporučení z článku dodržuji mimoděk tak nějak celoživotně).

Ale hubnout při kojení jen 2 kg za měsíc? Takové předsevzetí jsem měla po porodu také. Před minulým porodem moje váha vyšplhala na závratných 98 kg při výšce 160 cm (aniž bych si myslela, že musím "jíst za dva", měla jsem neustálý pocit hladu a spásla jsem i takové věci, na které se normálně ani nepodívám) a tak jsem si plánovala, jak budu pomalu hubnout (tak 4 kg měsíčně). Týden po porodu jsem měla 90 kg, po šestinedělí 75. Nedržela jsem dietu, nakonec jsem se i přejídala, jen abych nehubla tak rychle (kromě toxinů v mléce to napáchalo strašné následky na mé kůži).

No a jinak... Je sice hezké být štíhlá, ale pro mne pořád hlavní zůstává být se sebou spokojená a pokud mne pohled do zrcadla neděsí, je všechno v pořádku. ;-)
15.4.2006 18:40:51
Hm,musela jsem si vzít atlas světa,aby jsem zjistila kde to je.A je to sakra daleko,kde tě tam čerti odnesli.Ale musí tam být krásně a teploučko...Skoro Ti závidím tam se s našim platem a s tolika dětma v životě nepodívám.Možná až v důchodu chacha.Mám tři děti,začli jsme brzy,taková byla doba,těď bych už počkala.Takže myslím,že mít třicet a první dítě je akorát.Ten nejstarší je Vojtík,je mu letos 14,pak Matýsek 5,nakonec loni v prosinci holčička Emička.Manžel by chtěl ještě jedno ale já končím, není to sranda tady u nás uživit tolik dětí.No mám se co otáčet.A co Tobě je ti jedno co se ti narodí a kolik chceš dětí?Tam u vás mají asi hodně dětí i když jsou chudí ne?Měj se fajn a pošli trochu toho sluníčka.Pa
luciennaa
  • 
15.4.2006 2:34:20
katko, jsem na ostrove hispaniola - dominikana, prave brouzdam po netu a nejradeji bych jela rodit do vrchlabi, jsem puvodne od krkonos a co ty? jak se maji tvoji malinci broucci a co maji nejradsi? ja mela nejradsi pribinacka, tak az prijedu, tak si ho zase dam :-)
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 132 [Dalších 102 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.