| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak začít s hubnutím nejen po těhotenství a při kojení

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 132 [Dalších 112 >>]
iva
  • 
28.4.2006 22:24:57
Všechno co jsi popsala je pravda.Pravidelná strava a pohyb.Sama jsem šla stejnou cestou a zhubla 10 kg.Teď jsem po porodu a vracím se zpět ke své váze (někam se mi ztratila) a jdu stejnou cestou a kila jdou dolů úplně v pohodě.Popravdě ale řečeno samotné mi to nejde. Navštěvuji podruhé kurs Diana. Tam se veřejně vážíme, bavíme se o správném výběru jídel, píšeme si jídelníčky, lektorka nám je vyhodnocuje, chválí, kára, napovídá, ukazuje cestu .Všem které chtějí hubnout nebo hubnou přeji hodně pevné vůle. Iva
Lenka C.
  • 
23.4.2006 15:22:21
Jiřko,
nebuďte smutná!!! Vaše fotografie mluví za vše!!! Nějaký blbý rýpal se vždy najde.
Ilari
  • 
21.4.2006 12:05:35
Tím, že nejím maso můžu zabránit, aby byly PRO MĚ zabíjeny zvířata. Nemůžu zabránit tomu, aby byly zabíjeny pro jiné.

Jinak musím přiznat, že to o doporučení WHO jsem četla na nějakých webových stránkách, ale na stránkách WHO jsem to nenašla. Co jsem našla, bylo jen toto:
vegetarian women who never eat meat
or fish, and women who never drink milk, all breastfeed successfully
and stay healthy.
http://www.euro.who.int/document/e56303.pdf

Vegetarian diet can be a very healthy way to eat.
Careful planning is needed to ensure an adequate intake of all essential
nutrients, especially in pregnancy and lactation.
lucieennaa
  • 
21.4.2006 2:17:01
katko, nikdy nerikej dopredu ne, me to sem zavalo nahodou a taky nahodou vim, ze z nemecka se sem dostanes nekdy dokonce za babku, takze si to nech porad jako sen, on se ti vyplni a jednou uvidis opravdovy karibik :-) a verim, ze tri deti je pekna honicka, ale zase bys urcite nemenila, ja to citim tak, ze po 30ti uz ma clovek mene energie a vice zodpovednosti, mozna ze si decka vic uziji s mladsima rodicema, ne? preji hodne radosti!
Jitka, 2děti ,28tt
  • 
20.4.2006 10:55:04
Znám spoustu lidí, které se svým životem nechtějí udělat naprosto nic, ale co víc, kritizují ty, co to dokáží.Je to smutné, ale zas na druhou stranu, když jim je tak dobře, ať tak žijí.Proto mě příspěvky kritizující článek, který chtěl pomoci a ne poučit, nechávají chladnou, i když s tím vnitřně nesouhlasím.Držím palce všem, kteří se do nějaké změny své osobnosti pouští, ať už je to fyzično nebo duševno(Ono to spolu většinou úzce souvisí).
JanaF
  • 
19.4.2006 22:36:13
Nic si z toho nedelej.Tady kdybys napsala cokoliv, tak se na Tebe vzdycky nekdo osoci.To je proste "babinec" :-)))). Nekomu se zda,ze lzes, dalsi si mysli,ze je tam moc masa, jina zacne kricet,ze jogurty nejsou zdrave........... vzdycky se neco najde.
Jana
  • 
18.4.2006 16:03:34
Ahoj nemůžu tu stránku v diskůsi najít přibliž mi to trochu.Díky Jana
julie, 9 měs. syn
  • 
18.4.2006 13:27:55
Proč proboha taková agresivita?! To si vybíjíš nějaké komplexy? Vždycky mě zaráží, když někdo soudí jiného a neví nic odrobného o jeho situaci....Klára se přece jenom svěřila se svou "příhodou" a ty na ni pliveš všechnu špatnost...
jenda
  • 
18.4.2006 10:20:27
Víš vůbec, co to je? Jak můžeš vynechávat uhlovodany? Co teda jíš? Svěř se nám se svým jídelníčkem, ať se poučíme!
Jiřka + 2 kluci
18.4.2006 9:49:06
Milá kytičko, tuhle knížku doma vůbec nemám a ani jsem ji nikdy neměla v ruce. Nic jsem odnikud neopsala, tohle jsou čistě mé osobní zkušenosti! Ale vím, že STOB hubne podle zásad zdravé výživy, takže to může být podobné. Přesvědčovat tě ovšem nebudu, jediný, kdo by to mohl potvrdit je můj muž, který mne viděl, jak to celý den píšu (z hlavy, odnikud jsem neopisovala).

Musím přiznat, že z některých názorů jsem zde dost smutná, ale jsou to jen názory. Rýpat se v detailech a najít na něčem chyby je strašně jednoduché a je jasné, že se to vždy podaří. Ale taky vím, že můj článek několika lidem pomohl k tomu, aby je nakopl ke změně - a to byl cíl. Takže můj článek, byť není dokonalý (ale takové cíle si ani nekladl, protože já nejsem odborník na výživu!) měl smysl.

A k milým anonynům, které pomlouvají a hlavně lžou! Pokud takto řešíte své osobní problémy, tak je to skutečně smutné a já vám přeji, ať se vám podaří je brzy vyřešit.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 132 [Dalších 112 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.