| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otcovské fejetony: Mluvit jako žena!

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 110 [Dalších 90 >>]
amélie+anastázie
  • 
13.2.2005 14:02:22
Milá/milý moico,
přečti si článek pozorněji ještě jednou a projeď se v době po skončení dopoledního nebo třeba i odpoledního vyučování MHD s partičkou pubescentních květinek,ať víš,o čem autor článku píše.Budeš červená/ý jako mák a navíc si myslím,že některé výrazy nebudeš ani znát.
A+A
Adamíra Všehomírová (1 děcko)
  • 
13.2.2005 11:54:31
Vidim, ze my dve mame asi jiny nazor na feminismus. Ja si myslim, ze feminismus je velmi nezensky. Ale co bych se pred tebou zbytecne obhajovala, stejne sis me uz zaradila jako "znacne prihlouplou slipku". Nevim proc se kazda diskuze nakonec zvrtne v osobni ataky, je mi to lito.
Viktorie (v očekávání)
  • 
13.2.2005 0:21:14
Milá Salmo,
byla jsem v kině s Láďou na arménském filmu o čmulkách. Když jsem mu řekla o svém tajném koníčku, této nanejvýš inspirativní webové stránce, konečně se v něm něco hnulo. Tedy, co jsem se dozvěděla: čmulkové jsou takoví malí savečci, kteří obývají porosty na jižních svazích Kavkazu. Napadá mě, jako asi Tebe, proč s tím dělal takové cavyky. Vždyť já o jeho zálibě ve svištích a potkáncích vím už dávno. Vysvětlil mi ale, že se mu to slovo nějak spojilo s jeho nešťastným dětstvím, a tak ho používá jako "katarzní spínač" (jistě jsi také četla knížku Alžběty Malíkové-Formochové Freud a potlačené anální motivace jeho díla, a tak víš, o čem mluvím). Bylo toho na mě dneska nějak příliš. Na jednu stranu jsem potkala Tebe, zpřízněnou duši (jistě si budeme nadále psát), na druhou stranu jsem se dozvěděla, že Láďa má spínač. No hlavně, jak píšeš, že by tím neměl trpět Věněk. On je Věněk, a to jsem Ti ještě nepsala, totiž osobnost. Samozřejmě se snažím zůstat racionální, vím, že každá matka má nejraději právě to své... Takže nějak střízlivě: jsem si jistá, že Věňkovi čmulkové neublíží. Salmo, napiš také něco o svých dětech, ať tu nevykládám jen o sobě. Ale opravdu"s mi pomohla... Tak doufám, že Ti třeba taky nějak poradím...
Viktorie

PS: Evo, i Tobě díky, já si myslím, že každý má právo na svůj názor. Mimochodem, nechceš si se mnou také vyměnit email?
Salma+4
  • 
12.2.2005 22:28:32
Kratime si dlouhou chvili, aby byla nejaka sranda, ale myslim, ze tentokrat ses rozhodne nikoho nedotkla.
Pro Viki: Ty se neozyvas? Uz je mi po Tobe smutno
Eva
  • 
12.2.2005 20:30:19
Pane Bože... to jsou debaty... proč na tu Rodinu vůbec chodím ? Mám pocit, že nejste normální, o čem vlastně se tady bavíte ? O koze nebo o voze ??... Sorry, jestli jsem se někoho dotkla.
Salma+4
  • 
12.2.2005 20:09:46
Milá Viki (doufám, že Tě tak můžu oslovovat),
toť ovšem jiná. Pro dětátko v bříšku není ani tak podstatné CO rodiče říkají jako TÓN hlasu a hlavně duševní rozpoložení maminky. Pokud se Tvůj muž vrací domů opilý a křičí není to dobré pro Tebe, ale ani pro vaše děťátko. Bohužel Ti poradit nemůžu, protože každá rada drahá a já ani neznám podrobnosti vašeho vztahu. Pokud by Ti bylo moc smutno, můžeme si psát po emailu. Tady na rodince bych nerada zacházela do detailů. Kdybys o to stála - napiš mi a nějak se domluvíme... Hodně síly a pevných nervů v tak těžkém období. Představ si, že já jsem se vždycky v těhotenství rozvedla. A tak mám teď na krku 4 děti, každý s jinym a jsem 4x rozvedená. Ale ze mne si příklad neber. To není řešení!!!
Viktorie (v očekávání)
  • 
12.2.2005 19:13:34
Salmo, díky za odpověď, ale naše intimidita teď bohužel už nějaký ten měsíc spíše klesá. Manžel ono slůvka používá, když se vrátí z hospody, a abych řekla pravdu, dost u toho křičí. Co s tím? Viktorie
Salma+4
  • 
12.2.2005 19:10:51
No pokud by to snad pro Adamíru srozumitelné nebylo, však by jí to manžílek vysvětlil - i od toho ho přeci má, nebo ne?
Leticie
  • 
12.2.2005 19:08:48
Adamíro,
to je další způsob, jak nefér způsobem shodit protivníka. Nevěnovat se jeho argumentům, ale zesměšňovat jeho styl, tedy že požívá cizí slova, nebo naopak nepoužívá... Doufám, že tohle bylo pro Tebe srozumitelné...
Salma+4
  • 
12.2.2005 18:57:40
Mila Viktorie,
moc jsem se nasmala... myslim, ze Cmulka nebude moc vulgarni a rozhodne to neovlivni vyvoj tveho ditete. Obzvlast, kdyz to manzel rika Tobe v intimnich chvilich.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 110 [Dalších 90 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.