| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kdo živí zombíky?

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 155 [Dalších 125 >>]
20.11.2003 15:40:10
Leny, na ty stránky jsem se dostala náhodou. Že bych je sledovala, to opravdu ne. Časopisy, které zmiňuješ, nečtu - občas si ze srandy otevřu www.blesk.cz, jinak se k podobným tiskovinám dostanu leda v čekárně u doktora. To, že vím, kdo co dělá a kde je dané tím, že prostě dělám ve velmi blízkém oboru a tak se člověk dozví i věci, které skutečně cíleně nevyhledává. Toť vše. A že mě "rozčiluje", jak trh ovládají samé staré struktury - no, bodejť ne. Když přes deset let neustále narážíš na jedny a ty samé ksichty, které mezi sebe nepustí nikoho mladšího, kdo je kolikrát o několik tříd nad nimi, to otráví. Podotýkám, nejsem až tak dalece z oboru, že by se to dotýkalo konkrétně mé osoby, nemám v úmyslu ani nikde prozpěvovat, ani jinak trdlovat, je to prostě jen smutná realita, která se mi NELÍBÍ. Toť vše.
Milada.
20.11.2003 11:06:02
..hele ty chytráku, tak mi teda poraď, CO mám sakra dělat jako řadový občan (a ne někdo jako golfista apod.) pro to, abych si třeba nadstandart v nemocnici MOHLA připlatit??? ???? ????

Ten jasný příklad jsou jednodenní hospitalizaci dětí..tam toto (např.při banálním odebrání nosní mandle, při operaci kýly apod). NEEXISTUJE!!!! A já bych to RÁDA zaplatila!!!!!!

CO S TÍM JÁ, JAKO BĚŽNÝ OBČAN UDĚLÁM?? Prostě NIC...a ty prachy vážně za ten klid v nemocnici dala ráda...


Vážně, poraď jak to mám řešit..!

Milada
Leny
  • 
20.11.2003 10:24:14
Milá Monty, zatím co tady čtu, nabívám pocit, že právě to, co ty nejvíc nenávidíš, docela dobře znáš. Víš co Michal David právě vydal, jak vypadá, v jakém pořadu vystupoval, jaké má písničky.... Neposlouchám Michala Davida, ani Vondráčkovou, Bílou atd. a tudíž neznám jejich nové CD (ani nevím, že nějaké mají), nekoukám na jejich stránky, nečtu časopisy typu Story a Blesk, ale taky mi vůbec nevadí,že jsou a že dělají co dělají. Zabívám se tím co mě zajímá a nebudu se rozčilovat nad něčím, co nesnáším. Není to trochu na hlavu postavené? Mimochodem i v zahraničí jsou hvězdy, které jsou populární několik desítek let, např. zmiňovaný Bon Jovi.
...
  • 
19.11.2003 22:56:45
z Tve narazky ohledne elektroinzenyra je jasne zes nepochopila, precti si prispevek jeste jednou. chces psat objektivni kritiku ale ve sve zaujatosti si pretocila vyznam cele vety. kralovstvi krivych zrcadel

mj clovek, ktery ma na starosti treba nocni smenu v jaderni elektrarne ma starou porouchanou skodu 105 (prosim, bez zbytecnych poucek o tom, ze penize nejsou dulezite, mozna to tak mnozi vidi optokou krivych zrcadel a sebeklamu) ... coz povazuju za nemravne a zmenit se to neda

CR ma dobehnout standard EU (kterou nepovazuju za zazrak) za 30 let, coz cekat takovou dobu smysl nema - do EU je lip jit po svych

Kamila
  • 
19.11.2003 21:39:19
Chapu to tedy dobre, ze tobe nejvice vadi to, ze financni ohodnoceni ruznych profesi neodpovida vzdelani a schopnostem (tj. nejen zdravotnictvi)?
Uznavam, ze to neni moralne moc spravne. Bohuzel, penize se netoci ve vsech oborech ve stejnem mnozstvi a stejnym tempem. Kdyz ti to tolik vadi, tak bys s tim mel neco udelat a ne utikat od problemu pryc a jeste ostatni urazet. To souhlasis, ne? (I kdyz celkem pochybuji, ze v Nemecku je zdravotni system dokonaly. Ano, doktori jsou tam dosti uznavani a lepe placeni. To ale u nas soukromi doktori uz take. V nemocnicich je to horsi).
Tento problem je podle me otazka trhu a trzni sily (na druhou stranu se desim, pokud by nekdo chtel udelat ze zdravotnictvi stejny business jako je v popmusic). Neznam spravne reseni, jako nejhorsi reseni vidim zasah statu.

S jadernou elektr. jsem to moc nepochopila: neznam sice statistiky vysokoskolsky vzelanych lidi, ale taky bych mohla rict, ze doktor je kazdy druhy (stejne jak ty pises, ze elektroinzenyr je kazdy druhy). Spis bys mel rozlisovat mezi dobrym a spatnym elektroinzenyrem.

"....jenom naky elektroinzenyr..." to vypada, ze si myslis, ze doktor je Buh a zadna lepsi profese neexistuje. Dovol mi pripomenout, ze pacienti na tomto svete nejsou kvuli doktorum, ale doktori kvuli pacientum a ze kazda (tedy vetsina) profese ma vyznam.

A s tou spinavou jadernou elektrinou? Prosim, rekni mi, ktera elektrina neni spinava? Kazda ma neco - jedna nici ziv. prostredi popilkem, dalsi krutymi zasahy do krajiny apod...

Stejne mi prijde, ze umis jen kritizovat. Alespon takto se tu prezentujes...
Sylva
  • 
19.11.2003 19:33:21
Milá Monty, mluvíš mi z duše. A umíš to taky líp napsat :-))).
19.11.2003 17:35:54
Ne že bych musela mít nutně poslední slovo, ale tohle si ještě "neodpustím".
Tolerance není o tom, že by se NESMĚLO myslet si své o čemkoli, ale o tom, že nebudu nikoho za jeho názor NAPADAT, nebudu mu tvrdit, že JEN MŮJ názor je správný a on (nositel jiného) je idiot. Nevím, jak dalece jsem tolerantní, je mi vcelku jedno, co si kdo o čem myslí. Nejsem si vědoma toho, že bych někdy vyvyšovala svůj názor nad názory jiných. On je totiž rozdíl v tom, když řeknu "Michal David je zombík a nechápu lidi, co ho poslouchají" nebo "kdo poslouchá Michala Davida, je idiot".
Že se vyjadřuji k věcem, o kterým dejme tomu na rozdíl od většiny diskutujících něco vím (třeba o marihuaně a jejích účincích), je dejme tomu moje dobrá vůle poskytnout jim i názor z odvrácené strany.
Mno, ale stejně si myslím, že je to zbytečné... kdo chce psa bít...:o)))
Iva
  • 
19.11.2003 17:15:18
A ty se považuješ za tolerantní, Monty? Pak si přečti znova ten článek a pár svých odpovědí. Něco ti asi uniklo.
A hezký den. :-))
Tahle tečka je definitivní.
19.11.2003 16:33:17
...jistě, stejně jako je normální netolerovat názory jiných. :o)
Iva
  • 
19.11.2003 16:29:49
No, na všechno máš odpověď. Asi je zbytečné cokoli dodávat. Kouření je normální, marihuana taky a kdo nemuzicíruje s námi, muzicíruje proti nám. No comment.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 155 [Dalších 125 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.