| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice Pelhřimov

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 80 [Dalších 50 >>]
Jana,Daník
  • 
6.3.2007 14:13:45
tak to ve vašem případě drahá magistro,by si ten soud měl pospíšit:o)))))
Bohuška 3 porody
  • 
9.2.2007 21:55:42
Milá Jarko ve Vašem příspěvku není zmíňka,jak jste se chovala Vy , jestli taky někdy není dobré začít zametat před vlastním prahem. Zdraví Bohuška také 3 násobná matka.
Z.L.
  • 
25.1.2007 9:01:42
Milá Jarko,
v mém příspěvku nezpochybňuji jeho lékařské dovednosti. Psala jsem o jeho chování... Mimochodem, gratuluji ke dvojčátkům.
Jarka a 3 holky
  • 
24.1.2007 0:00:57
Milá Z.L.,
jen bych chtěla reagovat na Váš příspěvek. O MUDr. Miklicovi jsem taky něco slyšela, za jeho primářování jsem tam delší dobu ležela. Mně ale zachránil dvojčata.
Jinak jsem v PE nemocnici rodila dvakrát, pokaždé s jinými dojmy. První porod před 3 lety byl hrozný díky porodní asistentce, asi neměla svůj den, byla nepříjemná na mě i manžela. Když mě muž bránil, vyhrožovala mu vyhazovem. Porodník MUDr. Horkay byl v pohodě. Sestry na šestinedělí byly tenkrát příjemné, jenom ty dětské mi pořád pro dítě vnucovaly cumel, čaj atp. Nechtěla jsem to, tak na mne byly protivné. Byla jsem ráda, že jsem šla domů.
Říkala jsem si, Pelhřimov už nikdy víc!
Jenže napodruhé se to semlelo tak, že jsem byla ráda, když mě tam muž v 29.tt dovezl se začínajícím porodem dvojčat. Nejenže se jim povedlo mi porod zastavit, ale holky mi tam "dopekli" až do termínu!!! Vše vysvětlili, měli pochopení, sestřičky byly skvělé. Samotný porod probíhal v pohodě, přirozeným způsobem, bez vyvolání, i když druhé mimi šlo koncem pánevním. Porodní asistentka paní Plášilová a MUDr. Petřík se o mě starali tak, že jsem pomalu neměla žádné bolesti a holky se narodily po 2 minutách. Ty samé dětské sestry byly jak vyměněné, nic nenutily, neměly uštěpačné poznámky, se vším se snažily pomoct. Možná to bylo tím, že krátce nato získala porodnice titul BFH.
Podruhé jsem domů odcházela velmi spokojená a dodneška jsem jim všem za péči o nás 3 moc vděčná.
P.S. Ta první porodní asistentka tam pořád ještě pracuje, při mé hospitalizaci jsem se s ní několikrát setkala, někdy byla protivná jako noc, někdy zas naopak.
Nechci, aby to vyznělo jako fráze, ležela jsem tam opravdu delší dobu, tak jsem jim snad trochu nakoukla pod pokličku. Řekla bych, že je zdejší porodnice po odborné stránce na vysoké úrovni, ale hodně toho udělají (nebo někdy taky neudělají) lidi.
19.12.2006 13:06:26
Tak mně to nedalo a když tu o tom tak diskutujete, tak jsem si ten příspěvek našla. A musím říct, že nelituji, takhle jsem se už dlouho nezasmála. Bravo paní Jiřino až budete mít zase nějakou perlu sem s ní :-)
19.12.2006 8:46:52
Myslím si, že nás paní mgr.chtěla jen vyprovokovat, nebudem si tady od ní kazit vánoce, né?
Ale pokud někdo potřebuje něco napsat pište.
19.12.2006 0:34:44
Milá MeGeRo :-)
priklanim se k nazorum holek,ty potrebujes odbornou pomoc!chudinka tvoje dcera.mit takovou matku musi byt samo o sobe za trest.co kdyz nedodela VS s titulem? nejspis se ji zreknes a vyhodis z domu?Brr, co to mezi nama zije za debil(k)y,byt (nebo snad "jeste navic"?) diplomovane...
a navic-uz vidim,jak nejakej doktor strasne nadsene lici a dava za priklad,ze nejaka hysterka chtela zazalovat celou porodnici aby si prosadila svou,zvlast jestli jsi s temi lidmi jednala jako s podradnym povlem-taky by mne zajimalo,jak chodis nakupovat a ke kadernici, jak komunikujes s autoservisem a instalatery,elektrikari, se zdravotnimi sestrami(tem se clovek nevyhne,krev nebere doktor osobne),kdyz takhle uvazujes? ja teprve studuju,ale moji oba rodice maji diplomy z umeleckych skol a vzivote jsem je neslysela se chvastat a naparovat,dokonce to ani nemaji napsano na dverich(coz je normalni).tady je videt,ze mas v palici nas....
Anonym (RNDr.)
  • 
18.12.2006 23:08:48
Jiřino gratuluji, že o Tvém porodu bylo referováno v takto vysokých kruzích. Já vím, že jsi skutečně reálná bytost, jen se prosím pochlub, čeho jsi magistra. Já odhaduji, že učitelka 1. stupně (které trochu hrabe, ale je to možná léčitelné).
Tvůj Anonym
Milena + Maruška (3 roky)
  • 
18.12.2006 21:25:49
Dobrý den, nad vaším příspěvkem jsem se velmi pobavila. Jste opravdu typickým příkladem, že titul inteligenci nezaručuje. Ráda bych počala ještě jednoho potomka a doufám, že se s Vámi nepotkám.

Měla byste si znovu prostudovat přednášky či zažádat, aby jste mohla vrátit diplom.

Přeji VÁM nerušený život mezi samými inteligenty, jen si dávejte pozor, aby někdo nepodal podnět na OPD pro vaši péči o dítě, když už jste od počátku ochotna ohrozit jeho život ambulantním porodem.


s pozdravem Mgr. Milena Učíková Šafránková - speciální pedagog
18.12.2006 16:22:23
prosím někdo jste tady chválil Prachatice, můžete mi napsat, zda tam může být tatínek u porodu opravdu celou dobu, protože hodně porodnic to píše a pak pošlou taťku domů; zda pomáhají s kojením, první dítě jsem kojila s děsnými problémy, ale kojit chci
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 80 [Dalších 50 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.