| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice Pelhřimov

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 80 [Dalších 60 >>]
Petra R.
  • 
21.3.2008 12:06:53
Ahoj, v březnu 2008 jsem porodila v Pelhřimovské nemocnici holčičku. Porod i následná péče o nás obě probíhala přímo ukázkově. Sestřičky i doktoři byli skvělí a maximálně ochotní. Mám z toho dobrý pocit. Takovou ochotu a obětavost, hlavně u sestřiček na novorozeneckém odd. jsem nikde neviděla. Byli všichni fakt úžasní. Bylo nám tam oběma dobře a ani se nám nechtělo domu, kde začal ten největší kolotoč. :o))) Takže tuto porodnici můžu jen doporučit.
E.F.
  • 
19.1.2008 16:09:35
Prosím o bližší informace o Dr Miklicovi,např.jak dlouho primářoval v Pelhřimově? Pil? Děkuji E.F.
drndaia
18.11.2007 14:54:08
Milá Majko,
letos jsem v pelhřimovské porodnici rodila také a s těmito"hroznými" sestřičkami jsem se tam opravdu nesetkala.Že by je všechny propustili?
Je pravda,že každá o kojení povídala trošku něco jiného,ale zapoměla jste dodat,že to bylo také pokaždé v jiný den.Já jsem sestřičky na to upozornila a bylo mi s úsměvem vysvětleno,že samozřejmě každý den povídají něco jiného,protože se každý den pobytu péče o miminko trochu liší:
Jiná je péče když ještě nemáte mléko-to se pak dává dítě k prsu jak si řekne.
Jiná je péče když máte dostatek mléka a miminko se vám přepíjí a jinak dáváte miminko k prsu když sice mléko máte,ale není ho dost.
Pokud se vám jednání nelíbilo na těchto stránkách to asi nevyřešíte,ale měla jste to řešit hned na místě.Pochybuji,že by na vás někdo "řval"jak píšete.To by si snad ani nemohly dovolit.Ale také milé maminky nezapomínejte,že sestřičky jsou taky jen lidé-že pokud můžou,tak pomůžou,poradí,vysvětlí,vyjdou vstříc,ale pokud se vám něco nebude líbit a neozvete se,tak se v tom bohužel budete plácat samy a nezbyde vám nic jiného,než si postěžovat na internetu.
Přeji hezký den
33letá dvojnásobná maminka
8.9.2007 16:58:57
To je dobrá informace.Kdyby mne to náhodou chytlo,když pojedeme k rodičům(Choceň) tak alespoň vím kde můžeme zastavit.Čekáme třetí dítko.
8.9.2007 16:09:52
Své třetí dítě jsem se rozhodla přivést na svět v této porodnici,při návštěvě poradny jsem si nechala ukázat porodní sály,zkonzultovala hrubý nástin svého porodního plánu a byla spokojená.
Samotný porod byl bez nejmenších problémů,nechtěla jsem medikaci,takže jsem se prohekala až do rozumného otevření a po napuštění vany šla na to.Narodil se skoro 4kilový cvalík,při samotném porodu asistoval dr.Petřík,jinak jsem byla v péči PA,bohužel jsem si nezapamatovala jméno.Péče v pohodě,o cokoli (i "nerozumného") jsem poprosila,snažili se mi vyhovět,porodní pokoj vybavený až nadstandartně...
Na odd. šestinedělí velmi milé sestřičky a to jak ženské,tak dětské,je pravda,že jsem v podstatě nic moc nepotřebovala,ale chodily se ptát,zda je všechno v pořádku,jak jde kojení a zda se já cítím dobře.
Je vidět,že tato porodnice nemá zatím moc zkušeností s nelékařsky vedenými porody,ale snaží se a to tak že hodně,a v podstatě vyhoví čemukoli.Můžu jen doporučit!!!
  • 
28.8.2007 23:18:52
Ahoj Z.L., prosím ozvi se krátce na muj email "alapy@centrum.cz". Ráda bych se Te neco soukomého zeptala o MUDr. Miklicovi. Prosím, je to pro mne dulezité!
Majka (1syn)
  • 
27.7.2007 21:45:42
Taky jsem rodila prvního syna v Pe nemocnici a dodnes mám úžasné zážitky z porodu -
díky skvělému přístupu lékaře, porod. as. Plášilové!!! i dětské sestře.
Všichni se zeptali na mou představu o průběhu porodu - holení, nástřihu, vyprázdnění, vaně...
Je to jen o komunikaci.... Opravdu z jejich strany byla velká ochota!!!
Přístup sester ze šestinedělí byl také vždy velmi vstřícný a milý!!!
Dodnes mě ovšem děsí vzpomínky na dětské sestry (především na ty staré babizny nad 40 let!!!!), které měly čerstvým maminkám pomáhat zvládnout "novou situaci"!!!! A to nás bylo na celém oddělení jen 8!!! Všechny maminky se tehdy shodly na stejném názoru - neochotné, nic pořádně nevysvětlily, neporadily!
Každá dětská sestra mi radila něco jiného - co se např. týká doby mezi jednotlivými kojeními, a ta druhá pak na mě "řvala", že jsem si to při svém VŠ vzdělání měla nastudovat z knih!!!! Když mi můj malý při rozbalování počůral košilku, kterou jsem např. vyfasovala před hodinou, neodpustily si sestry poznámku,
že mě chtějí vidět doma, jak budu zvládat prát tolik prádla... Každá radila přikládat dítě jinak k prsu -
a bohužel, až když jsem skončila s dítětem ve fakultní nemocnici s trávicími potížemi, zjistila jsem, že ani jedna to neuměla správně!!!!! Když jsem dítě chovala, řvaly, že ho rozmazluju, že pak nic jiného doma dělat nebudu........ Je mi fakt zle, když si na to vzpomenu!!! Já jsem po celou dobu byla k nim slušná, protože na oddělení pracoval někdo z rodiny, tak jsem nechtěla dělat dusno! Když to zjistily, byly jak vyměněné,
to mi z nich bylo ale už tuplem zle!!!
Abych ale nehodila všechny sestry do jednoho pytle, tak toto se týkalo hlavně těch starších generací - př. sestra Beranová........ta mi utkvěla v paměti!!!!! Ty mladé byly v pohodě a ochotné, i když nezabránily, že jsem tam 5 dní probrečela a modlila se, ať už jdu domů. Možná to bylo tím, že jsem byla prvorodička a přesto, že mi bylo 30 let, nedovedla jsem se bránit. Jestli se ale podruhé rozhodnu rodit zase tam, tak tentokrát se nedám!!!!!!!!!!!!!!! Sestra rodila rok poté a s těmito dětskými sestrami bojovala stejně!
  • 
18.7.2007 8:26:27
Ahoj Mirko,měla bych na tebe prosbu jsem ve 24 týdnu a měla bych rodit v Pelhřimově mohla by si mi prosím napsat jaká je tam porodnice a péče?Několikrát jsem tam ležela na Gyn a tam to bylo dobré.Chodím k mudr.Horkayovi a je fajn.Díky moc
zuzann
17.7.2007 16:12:16
Mirko, gratuluji! Koho jsi měla při porodu? Je dobré, že jsi prožila příjemný porod, snad to není jen výjimka :)
Mirka
  • 
21.6.2007 15:24:53
vřele doporučuju. všichni naprosto skvělí! Perfektní péče, neustálá kontrola. V nemocnici zlatí i sestry z dětského.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 80 [Dalších 60 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.